Huulikiilto led-ajovaloilla


Käytän huulikiiltoja punan sijasta ja oon metsästänyt iät ja ajat hyvin pysyvää huulikiiltoa, sitä kuitenkaan löytämättä, ennen tätä!

 Oon kokeillu kaiken merkkisiä kiiltoja myös selektiivisiä merkkejä. Mutta EI..
 Aina olen myyjältä kysynyt pysyvyydestä ja vastaus on ollut, että kyllä pysyy. Sitten oot pääsy kotiin ja onnellisesti levittelyt kiiltoa ja PAH eka kahvikuppi ni kiillot on kupissa. Taikka sitten oon vaan jotenkin "syöny" sen kiillon pois. Oon funtsinu sitäkin, että onko mulla vaan sellaiset huulet missä ei mikään pysy. 

Mutta......... TADADADAAAAAA!! Nyt minulla on sellainen mikä pysyy. Sain tämän kokeiltavaksi  Make Up Storesta ja tämä Ihme tuote on 

Make Up Store:n Led Lipgloss


Tämä ihanuus on nimeltään Fizz


 Tämä on Ihanasti sädehtivä glitterimäinen huulikiilto. Kiilto ei oo mitään tahmaista paksua tatinaa vaan kevyellä koostumuksella ihana levittää ja käyttää. Pigmenttiä löytyy ainakin tästä mun sävystä ja sävyhän on nimeltään Fizz.
 Fizz on kylmän sävyinen, hieman siniseen taittava,  ihanan sähäkkä punaisen pinkki väri  ja natsaa mustien hiuksieni kanssa.

 Yllätys tulee esiin kun avaat korkin.

Tässä näkyy hyvin tuo led-valo

 Led valaistu sivellin  :) Led valo on korkin sisäpuolella ja valaisee koko varren.  Tällä näkee pimeämmässäkin lisätä kiiltoa taikka vaikka valaista lukon jos ei muuten sitä pimeässä löydä. 

Siveltimellä saa hyvin tehtyä myös tarkkaa jälkeä huulien rajoilla, koska on jämäkkä.
Pahoittelut nakukynsistä tuolla taustalla
Mielenkiinnolla lähdin tätä kokeilemaan, koska olin monta kertaa pettynyt pysyvyydestä.

Sitten vaan sutimaan. Muuta en ole huulille laittanut kun nuden värisen rajauskynän  ja  yhden kerroksen kiiltoa. Kiilo levittyy myös todella hyvin. Näillä mentiin koko päivän.

Kuva on otettu sisällä 

Pakko oli mennä ottamaan kuva myös ulkona kun siellä porotti aurinko kirkkaalta taivaalta.

Kyllä meinaan säihkyy :) 
Alla kuva siitä miltä huulet näytti  parin tunnin jälkeen. Sinä aikana tapahtui kovaa höpötystä puhelimessa, tuli juotua  parit kupposet kuumaa kahvia kera pullan yms. Ja kiiltoa oli huulilla WUHUUU!  En voinu uskoa silmiäni. Siis en ookaan syöny tätä kiiltoa :D  Ei voi olla muuta  kun tyytyväinen tulokseen.
 Tässä viimeisessä kuvassa näkyy minkä verran vielä oli kiiltoa jäljellä useamman kahvikupin, vesilasien ja syömisten jälkeen. ja olihan sitä jonkin verran vielä huulilla.


Monen tunnin jälkeen

Normaalistihan sitä kiiltoa lisäillään aina päivän mittaan, mutta tässä en ole lisäillyt. Testasin kiillon kotona, koska halusin todella nähdä kuinka kauan väri huulilla pysyy ja pysyihän tämä. Positiivinen yllätys todellakin!
Ihanteellinen töissä ja baarissa.  Pusuttelu muuten jäi testaamatta, Damn! :D


Tässä ovat kaikki tällä hetkellä saatavilla olevat sävyt. Löytyy myös ihanan hempeitä sävyjä

Värit: 1. Glam 2. Hot Pink 3.Eleganse 4. Sparkle 5.Fizz ( kuva Make Up Store Kuopio)
Mun ehkä tarviin ostaa noista kesää varten vielä hempee väri ton sähäkän rinnallle.

Kannattaa muuten käydä  tsekkaamassa ja tykkäämässä Make Up Store Kuopion facesivuista ,sinne pääset tästä .Sieltä löytyy muuten hyviä meikkausvinkkejä, lakkauksia ja tutoja sekä tietysti tarjouksia ja uutukaisia.

Suosittelen todellakin oikein lämpimästi tätä kaikille kiilto-ihmisille 
ja tietysti myös huulipunan käyttäjille. Nyt on löytynyt sellainen huulikiilto mikä PYSYYY!! (Ainakin mulla :D ) 


Ihanaa huhtikuun alkua kaikille!

Muistutuksena, että blogilla on facesivut  ja instagramista löytyy dioriina nimellä

En hyödy klikkailuista mitään. Olen laittanut ne teitä varten. 


6 kommenttia :

 1. Nuo led-kiillot on kyllä ihania! Mulla on kaksi, ja molemmat on ihan loistavia. :D Pysyvyydessä on kyllä mun mielestä pientä eroa, kun toisessa on enemmän ja toisessa vähemmän pigmenttiä- heikompipigmenttinen luonnollisesti häviää huulilta vähän nopeammin.

  VastaaPoista
 2. Niin on :) Mitkäs sulla on jos saan udella? :D Niimpä oikeessa oot ton pigmentin kanssa ja sen takii kiinnostaa kokeilla joku noista vaaleimmistakin sävyistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kas, piti jo alkuperäiseen kommenttiin laittaa ne, mutta enpä ilmeisesti tajunnut. :D Mulla on Sparkle ja Hot pink! Sparkle pysyy huulilla pidempään, vaikka on vaaleampi- siinä on silti enemmän pigmenttiä. Hot Pink taas on huulilla kevyempi, vaikka tuubissa näyttää räikeän pinkiltä. Hot Pink on arkilemppari!

   Poista
  2. Sellasta sattuu :D
   Oon ton Sparklen ja Elegansen välillä et jompi kumpi niistä mut tarviipa tsekata toi Hot Pink kuitenkin vielä :)

   Poista
 3. Mää repesin tolle otsikolle... :D Tuo huulikiilto vaikuttaa mielenkiintoselta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D En halullu ihan tavallista otsikkoa :D ja se on mielenkiintoinen... ;)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.