Huhtikuun Livbox

Nyt on taas boxin aika!

Innokkaasti kävin boxin kimppuun, koska oli jo muista blogeista lukenut tomaattivoiteesta ja sen halusin itsekkin kokeilla.  

Väriteema tässä kuussa on vaaleanvihreä, joka sopii todella hyvin tähän kevääseen aikaan kun pikku hiljaa alkaa ulkonakin kukkapenkki vihertämään. 




Nivea, Pure & Natural Body Lotion



Vartaloemulsio normaalille ja kuivalle iholle. Sisältää puhdasta  arganöljyä. Voide suojaa ihoa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Kosteuttaa ihoa tehden siitä pehmeän ja sileän. Ovh. 5,20 € 7 250ml, boxin pullo on 30ml

Tuoksu tässä on todella hyvä. Ei liian voimakas eikä taas liian mietokaan. Imeytyy suht nopeesti ihoon ja tämä pääsee matkalle mukaan pullokokonsa puolesta. 

Ladyvita Beauty, Ravintolisä



Ladyvita Beauty- tuotteen huolellisesti valikoidut raaka-aineet auttavat ylläpitämään ihon, hiusten ja kynsien terveyttä. Kauneus tulee sisältäpäin - ravintolisillä voidaan täydentää terveellistä ruokavaliota ja edesauttaa ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointia. Ovh 18 € / paketti ja boxissa oli täysikokoinen paketti

Tälläistä on ihan kiva päästä testaamaan kun ei ole aikaisempaa kokemusta tästä tai muistakaan vastaavista. Kynnet ei silti tarvi enää yhtään vahvistusta, toivottavasti kaikki teho siirtyy hiuksiin ja ihoon :)


Argan Care, Moisture Shot, Hydrating Styling Cream

Syväkosteuttava muotoiluvoide kaikille hiustyypeille. Vahvistaa rakennetta. Puhdas luonnon arganöljy kosteuttaa, poistaa sähköisyyttä sekä lisää kiiltoa. Käyttö: lisää pieni määrä voidetta kämmenelle ja levitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Muotoile haluamallasi tavalla. Ovh 24 € / 150 ml boxissa on 20ml tuubi

Argan Care, Healing  Reconstructive Hair Mask

Puhdasta luonnon arganöljyä sisältävä, ravitseva hoitonaamio palauttaa kosteustasapainon kuiviin ja käsiteltyihin hiuksiin. Ainutlaatuinen koostumus nopeuttaa hiuksien uusiutumista tehden niistä kauniin kiiltävät ja pehmeän kammattavat. Käyttö: Levitä runsaasti hiuksiin shampoopesun jälkeen ja anna vaikuttaa 5-10 min. Huuhtele hyvin. Ovh 36  € / 300ml boxissa on 20ml tuubi

Tuoksut näissä molemissa tuotteissa on miedot eli sopii sellaisille ketä ei tuoksuista niin välitä. Näitä testailen vasta kun otan pidennykset pois.

Herbina, Biohajoava ruusupuhdistus kasvoille


Pehmeä, hellävarainen puhdistusvaahto, joka sisältää luomuruusuvettä. Puhdistaa kasvoilta epäpuhtaudet ja meikin, myös vesiliukoisen. Sisältää rauhoittavia ja hoitavia aineosia. Ihastuttava tuoksu. Soveltuu kaikille ihotyypeille. Dermatologisesti testattu. Ovh 5,50 €/ 150ml boxissa täysikokoinen tuote

Tuoksu oli kyllä ihan mielyttävä vaikkakin oli ruusuinen. Itse meikkiä ei aine ainakaan mun kasvoilta kokonaan poistanut. Tuote ei kuitenkaan jättänyt iholle sellaista kinnaavaa pintaa, se oli ihan mukavaa tässä. Tämä taitaa jäädä sellaiseksi varaputsariksi kaappiin. 

DR. Hauschka, voidenaamio


Kirkastaa ja elvyttää ihoa ikään ja ihonkuntoon katsotta. Kvittenin, masmalon ja kamomilan yhdistelmä aktivoi ihon omaa toimintaa ja auttaa sitä säilyttämään kosteustasapainonsa. Jojobasta, aprikoosinsiemenistä ja vehnänalkioista saatavat kasviöljyt puhdistavat ja tasoittavat ihoa. Iho tuntuu kiinteältä ja sileältä.
Ovh 39 €/ 30ml boxissa tämä näytepussi

Tätä olisi mieluusti kokeillut useamman kerran, jotta voisi jotakin kertoa. Varsinkin kun tuotetta käsketään levittää runsas kerros.

Garnier, The Miracle Cream


Kaksitehoinen voide, joka sisältää tehokkaita aineosia. Kaunistaa ihoa jo ensimmäisellä levityksellä; sen mukautuva koostumus heleyttää kasvojen ihoa välitömästi ja tekee ihon sävystä tasaisen häivyttäen samalla väsymyksen merkkejä. Ajan kuluessa rypyt ja juonteet siloutuvat ja iho tuntuu kiinteämmältä.

Tämä tuote näkyy tällä hetkellä telkkarissakin aika usein. Hieman säpsähdyin kun testasin tätä voidetta kädelle. Se muuttui levitettäessä rusehtavaksi eli antoi iholla sävyä.
Kasvoille en tätä ole vielä kokeillut kun minulla alkaa toiden voiteen testaust ja äkkiseltään katottuna olisi aivan liian tumma mulle. Palaan tähän kyllä myöhemmin kunhan olen ensin testannut tätä kunnolla.

Tälläinen oli boxin sisältö mulla tällä kertaa. Entäs teillä ja mitäs tykkäsitte?


Mutta missä on se tomaattivoide? Jonkun muun boxissa, HÖH!

4 kommenttia :

  1. Mulla oli samanlainen sisältö.Toiset sai garnier voiteen ja kasvonaamio näytteen tilalle sen tomaattivoiteen

    VastaaPoista
  2. Jotain ravintolisää olisi kiva joskus kokeilla vaikka omistankin suht jykevät kynnet sekä hiukset. Oliskohan sittenkään tarvetta vahvistaa niitä entisestää :o :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taas hiukset on hentoset kun vauvan hiukset mut kynnet taas kyllä jyvkevät. Niihin en kyllä tarvi enää mitään tai sit niistä tulee liian kovat ja ei sekään oo hyvä

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.