Back in bisnes

Oli jo aikakin!

Blogihiljaisuus on rikottu! Kovan pähkimisen jälkeen sain eilen illalla uuden koneen ja nyt on asennukset hoidettu ja kone täydessä tikissä. 

Harmittaa todella kun piti kaikia ihania postauksia teille tehdä reissun päältä. Nyt sen oikeen huomas kuinka koneriippuvainen sitä oikeen onkaan. Näyttösuunnitelman tekokaan ei edenny mihinkään ilman konetta ennen tätä päivää. 

Turhautuneena siitä, että se vanha lousku hajosi ei oikeen lakkaus ideatkaan loistanu vaikka mulla oli reisussa mukana aika moinen repertuaari kaiken moista kamaa. 

Simppeleillä pinkeillä mennään, tekstuura ja glitteri pelastaa päivän :) 

Kuvat on kaikki otettu ulkona auringon paisteessa


Kikon Sugar mat  452 löytyy kahtena kerroksena kynsiltä. Jos et ole ennen Kikon lakkoja kokeillut niin kokeile! Nämä lakat toimii kuin unelmat levittyvyyden ja peittävyyden osalta. Eikä kestä ikuisuutta kuivuakkaan. Tämä lakka sai kyllä ihan uuden pinkin värin auringossa.

Etusormessa ja pikkurillissä on glittereiden alla Isadoran Peel off base. Alin glitteri on Color clubin Candy Cane pienillä glittereillä   ja päällä W7 Pink Debris. Tässä lakassa on isoja ja pieniä glittereitä.


Sormus on yks mun lemppareista,  Just Cavallin mallistoa


Mahtaiskos tästä saada hyvän bannerin

Tässä vielä nämä käyttämäni lakat

Candy Cane, Sugar mat Watermelon ja Pink Debris

Hieman uusia tuulahduksia tulossa jossain vaiheessa ;)
9 kommenttia :

 1. Hyvältä näyttää. Tuo pinkki varsinki on lumoava...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Katarooma :) Jotenkin se uudesti synty kun pääsi aurinkoon :D

   Poista
 2. Hei, hienot kynnet!! Saanko kysyä, mistä hommaat Kikon lakkoja?

  VastaaPoista
 3. Kiitti! ja aina saa ja kannattaa kysyä :) Tämä lakan ja muutama muu lakka on diilattu mulle mutta nyt Kikoja pystyy tilamaan suomeenkin.. postikulut on vaan suht kovat eli kannattaa kimppatilausta tehdä jos mahdollista. Itekki oottelen yhtä kimppatilausta saapuvaksi :)
  Tuolta: http://www.kikocosmetics.eu/make-up/hands/nail-polishes.html

  VastaaPoista
 4. Kuten joku muu tuolla FB:n puolella sanoikin, niin ihanan pelottava kuva, kun ei tiedä mitä tuolla murikalla aiot tehdä!! :D Hahaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo... tosta voi kyllä saada sellasen kuvan et johonkn kohta kolahtaa :D
   En yhtään tajunnu koko asiayhteyttä kun noita kuvia napsein. Halusin vähän erilaisen kuvan ja sehän siitä tais tullakin :DD
   Lakat ovat turvallisesti helmerissä <3

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.