Nfu Oh:n Oneday Glue
Löysin tän liiman, vahingossa :D, kun siivoilin ja järjestelin helmerii. 
Tässä sen näkee kun tavaraa tulee välillä tilattua ehkä hieman liikaa, ni ei enää muista mitä kaikkee laatikoitten sopukoista löytyy. 

No innoissani kokeilin tällä liimata parit paljetit kynsiin ja eihän ne pysyny ees tota luvattu yhtä päivää :DD Eikä todellakaan mikään ihme! Eihän tää oo siihen tarkotettu.

Ekaks kyselin eri kynsiryhmistä facebooksissa, enkä saanu vastausta siihen, miten ihmees tän kuuluis toimia. Onneks lähin tiedustelemaan asiaa ja vastauksen sain Näytä Kyntesi salongin Katariinalta. Hehän ovat Nfu Oh:n maahantuojat, joten sain oikeaa tietoa.

Elikkäs päätin testata tämän neljällä eri tavalla. Tein akryylillä harjoitussormeen ja harjoituskäteen kynnen, oman kynnen päälystin akryylillä ja toiseen kynteen laitoin glitterilakan päälle.

Tuotteen luvataan myös olemaan kun tehty rakennekynsien treenauksessa. Mua ainakin on ottanu niin kaaliin ku oon tehny kynnen harjotussormeen ja sit ku oon koittanu irrottaa sitä ni eihän sitä oo siitä kokonaisena saanu pois. Eli jos tän avullla sen saa ni HALLELUJA!!

Nfu Oh, Oneday Glue, tuote joka on kaikkea muuta kun liima.... ainakin omasta mielestäni 


Että mä tykkään näitten pullojen ulkonäöstäkin :) 


 Liima on ihan kirkasta ja sen tarvii antaa kuivua kunnolla ennen lisäämistä muuta päälle.
Liiman päälle laitoin primerin ja normaalisti tein kynnen.Harjoitussormen kanssa ei toiminut vaikka kuinka liotin  tulikuumassa vedessä.  Tulin siihen tulokseen, että sormi oli liian kova materiaali tähän hommaan. Lopputulos on tässä, poikki napsahti kun yritin sitä irrottaa.Seuraavaksi otin harjoituskäden eli kouran käteeni. Päätin kokeilla myös siihen, koska materiaali on paljon pehmeämpää kun tuossa sormessa. 


Oma Koura Sitten  olikin liotuksen vuoro. Olin varautunut siihen, ettei tämäkään toimi vaan ois tarkotettu pelkästään luonnonkynnelle. Muutaman minuutin liotuksen jälkeen...... 


TADAAA!!!!


Pahoittelut sumeasta kuvasta

Akryyli lähti todella hyvin ja näppärästi irti. Liimaa laitoin sekä kouraan, että harjoitussormeen oikeen kunnolla ja joka puolelle, myös sormien alapuolelle juuri sen takia, koska tämä on oikeastaan tarkoitettu luonnonkynsille.

Kannattaa huomata juuri se , että tämä EI välttämättä toimi kaikkissa kourissa. Riipuu ihan materiaalista. Mutta kannattaa ilman muuta kokeilla siihenkin, jos sellasen omistaa. 

Tämän ansiosta pääsen nyt kunnolla treenailemaan kynsiä ja tehdä aina samalla kertaa 5 kynttä ilman tappeluita irottamisessa. Ja vielä yks hyvä pointti, koristelutkin säilyy ehjänä tämän avulla :)

Sitte vuorossa omat sormet. Toiseen tein akryylillä ja toiseen glitterilakalla. Ja kaikki ketkä on glitterilakoilla kynsiä lakannut, on saanut tuskailla sen poistossa. 


Omiin kynsiini laitoin liimaa normaalisti lakan tapaan. Ja muistakaa antaa kuivua ensin.


Näin nätisti lähti glitterilakka irti :)

Lakkana tässä W7  MoonlightMitään ongelmaa ei ollut näittenkään pois ottamisessa. Lakka lähti ihan normaalin käsin pesun yhteydessä ja tuota akryyliä jouduin hieman enemmän liottaa sen jälkeen ku olin huomannut sen alkavan irtomaan kynsinauhojen vierestä. 


Kannattaa sitten muistaa, että myös oma ihonlämpö vaikuttaa liiman pois lähtöön.
 Tällä pystyy siis tekemään esim. yhden illan kynnet, kunhan muistaa, ettei kauheesti plutjaa lämpimän veden kanssa.  Akryyli kesti kynnessä pidempään kuin lakka. Sekin silti kesti  koko illan.

  Geelin kanssa toimii myös. Itse en sitä testannu, mutta jos joku sen testin haluaa, teen kyllä :)

Tässä vielä kuva siitä ettei mitään jälkeä jää käytöstä. Ekassa kuvassa on  liima kuivunut  ja toisessa kynsi otettu jo  irti.


Suomesta tätä liimaa saa Näytä Kyntesi Salongista Tampereelta ja heidän nettikaupasta. Siellä minimiostos on 3kpl samaa tuotetta. Tavallinen kuluttaja saa myös tilauttua sieltä, silloin Y-tunnuksen kohdalle laittaa hetun. 

Nufuja saa tilattua pretty.fi:tä sekä AetzNailzz:sta. Molemmista löytyy myös muita Nufun tuotteita.

Tästä liimasta tuli ainakin mun vakituinen tuote kynsikamojen joukossa ja nyt kaduttaa todella paljon miks en yhtään aikasempaa oo tonkinu mun laatikoita.

 Bloggaajana mulle  tää on myös siinäkin mielessä unelmatuote , että nyt voin tehdä tosi kätevästi testilakkaukset postauksia varten ilman lakanpoistoaineen kanssa plutjaamista. 

Herättikö mielenkiintoa ja onko jollakin teistä jo tämä siellä laatikon pohjalla?

Oikein ihanaa viikkoa kaikille!!

Nannu


(Olen hieman päivittänyt tekstiä 3.3.2014 tuottetta myyvien liikkeiden suhteen ) .6 kommenttia :

 1. Erittain mielenkiintoista, taytyy ehka lisata (loputtomalle) ostoslistalle.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa ku jollakin muullakin on sellanen :) tämän kyllä kannattaa hommata

   Poista
 2. Kiitos kirjoituksesta! Pohdin tässä itsekseni, että toimiikohan tämä oikeasti ja löysin vastauksen :) T.Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ole hyvä! On kiva kuulla, että oon voinu olla avuksi :)

   Poista
 3. Helou, kiitos vinkistä, pitää tilata tota kokeiluun.. :) Ja pakko kysyä, mistä oot tilannu tuon harjotuskäden, jaa oletko tilannu varren erikseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helou vaa, ole hyvä :) ja kannattaa todellakin, toi on kyllä kätevä. Oon ostanu sen kaverilta ja hän oli ostanu sen ebayn ihmeellisestä maailmasta. Varsi kuuluu mukaan, yks huono puoli vaan on ilmaantunu eli toi koura lähtee suht helposti irti , mutta patentilla sen saa siihen kyllä kiinni :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.