Miksen heti tehny näitä....

Olisin säästyny paljolta hermojen raasteelta, jos oisin heti ottanu käteeni nämät lakat. 

Enää toista kertaa en alkanu pelleillee vaan pysyttäydyin perusjutuissa.

Tuolla facen Kynsikoristelut ryhmässä ollaan kovasti hehkutettu  Nfu Oh:n Aqua Basea hololakkojen alle. Itellä siitä ei oo ollu aikasempaa kokemusta, joten oli se pakko hankinta, mähän rakastan holoja.
 Silloin samalla kun olin siellä Näytä Kyntesi liikkeen koristulupäivässä mulle suositeltiin Nfu Oh:n A&A Top Coattia juurikin holojen päälle ja onneks, koska eron todellakin huomaa!! Sopii myös akryylikynsien päälle ja myös normilakkojenkin. 

Tälläseen päädyinHuomaatteko eroa pikkurillin ja muiden kynsien välillä?


Muihin kynsiin on käytetty molempia Nufuja


Pikkurillissä, älkää kivittäkö, tiedän ettei näin saa tehdä, EI ole aluslakkaa ja päällä on Seche Vite. Mun mielestä ero on huikee. Ootan et viikonloppuna paistaa aurinko, että saan näistä vielä kunnon säihkekuvat. 
Nfu Oh:n lakat voit myös tilata pretty.fi. Hehän myi yksittäin näitä lakkoja.

Itse hololakka on Layla Coral Glam näissä on kaksi kerrosta .

Leima on tehty Kikon lakalla 374, missä on shimmeriä mukana ja laatta oli Konadin m57. Ekaa kertaa kokeilin myös ebaystä tullutta XL- stampperia ja toimii!!! 

Kuvat ois saanu olla kyllä hieman tarkempia, pahoittelen sitä. Joduin ite ottamaan ne käsivaralla ja toi järkkäri painaa pikkasen. Toivottavasti saatte silti selvää ees vähän

Mä oon myyty! Näillä mä kehtaan lähtee sinne mökille :)

SE on MORO!
2 kommenttia :

  1. Uu, pitääpä testata tuota Top Coatiakin joskus. :) Ero on kyllä huomattavissa Secheen verraten. Vasta tilailin itelle tuon Aqua Basen, ei ole vielä saapunut.

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.