Ei enää koskaan lakkailua flussaisena......tai no......

Oishan sen jo heti pitäny tietää, ettei tästä tuu tänään mitään. En muista millon mulla on ollu näin paha tää flussa. Nenää kutittaa ihan mielettömästi, aivastan ja niistä vuorotellen. Tuntuu ettei silmätkään toimi kunnolla, mutta rohkeesti lähin tuumasta toimeen. 

Visio oli valmiina lakkauksesta. Mullahan oli vielä oikeessa nimettömässä se antilooppitarra enkä raaskinut ottaa sitä vielä pois, joten aattelin et pystytään sitte vielä lilan sävyssä. 
Heti alkuunsa tajusin,ettei mulla oon ees kunnollista lilan tai violetin väristä lakkaa! Ainut lila oli Depend, Rough Sparkle 2064. Nätti lakka sekin eli sillä teen raidat ja pohjalle vaalea 
  Color Clubin Light & Flirty ja loppusilaus foliolla. 

Mun aikaansaannos sen kaiken niistämisen ja aivastelun jälkeen on tässä!


Toivottavasti ette tukehtunu nauruun.

Eli ihan kaikkea muuta kun se mun visio. Kyllä näillä kehtaa mökillä viettää viikonlopun. Pelotan ainakin ötökät mun kimpusta näillä :D

En kertakaikkisesti jaksanut alkaa tekemään oikeeseen käteen mitään ja noi mun raidatkin meni päin puuta. Sen mä opein tästä, etten enää koskaan ala räkätautisena tekemään muuta ku peruslakkaukset ja ehkä parit tarrat, en muuta.
Foliookaan en saanu laitettuu sillai miten halusin. Siitä tuli suttu, tää oli jo VIIDES kerta. Ton viidennen kerran tein tänä aamuna. En tiedä missä vika oli, mutta ei toiminut ainakaan tolla Mosaicin folioliimalla.

Kokeilin muuten ebaystä tilaamaani hopean väristä folioo ja se toimi! Eli eka kokemus ton RD-corpin folion kanssa oli huono.
Ei menny niin ku Srömsöös, ei todellaan.

Mutta joo, nää rumilukset oli nyt tässä ja näillä siis mettän keskelle pelottemaan ökkimönkiäisiä :)

Hyvää ViikonLoppua Kaikille !


P.S. Ettei kai luullu et mä näillä lähen ulos ihmisten ilmoille.... NEVER! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.