Akryyliä ja ripsiä

En muista oonko kertonu et teen harrastepohjalta myös ripsipidennyksiä rakennekynsien lisäksi. Tässä viikon aikana oon niiten kanssa touhunnukkin jonkinverran. 

Sain meen äipän meille yökyläileen ja samalla tein hälle akryylikynnet ja laittelin muutamat punaset ripset silmiin. Näitä ripsien en oo tehny muuten kun hieman lisäsin tavallisia ja sitte noi punaiset. Äippä kun asuu eri kaupungissa ku minä, käy laitattaas siellä. Onneks sain silti puhuttuu, et mä teen tästä lähin ni nähään sit ainakin kerran kuussa :)


Akryylikynsiä en oo monia vielä tehny, kuten varmaan kuvasta huomaa. Olenkin ens vuonna menossa koulutukseen, sitä ennen koitan treenata muotoa itekseni. Koristelutkin olis kaivannu jotain ahaa-elämystä. Sitä ei kuitenkaan koskaan tullut niin näillä sitten mentiin. Nimettömään oon kuitenkin suhteellisen tyytyväinen. 
Tässä se  lähempää...


Koristeena tylliä, nfu ohin glitteriä ja akryylimaalia. Kärki on tarkoituksella vino. Toisessa kädessä vastaavanlainen kynsi tehtiin etusormeen. 

Äippä <3 on siitä ihana et antaa mulle aikas vapaat kädet tehä mitä haluun ja ens kerralla onkin sitten ekojen stilettokynsien teko. Kääk!!


Vaikka teen geeleilläkin kynsiä niin toi akryyli tuntuu sopivan mulle vaan paljon paremmin. Muotokin onnistuu helpommin ja kauniimmin alryylillä. Tässä vielä yhdet ripset mihinkä tein tällä viikolla huollon.

Ripset on J-kaarella 0,20 ja 0,25 12,10 ja 8mm

Kuinka monella teistä on ripsipidennykset? Ootteko jääny koukkuun? 

Itellä ei oo tällä hetkellä, oon kyllä taas harkinnu et laitatan ne. Harmi ku itelle ei voi tehä :)

Jos teillä on jotain postausaihe toiveita ni laittakaa viesiä tulemaan vaan ni koitan tehä parhaani niitten toteuttamisessa.

Nyt kömmin sohvalle ja otan Milon kainaloon.... Hyvää yötä 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.