Kikoa ja vähän muutakin

Taas sain ihanan ihmisen, Shopaholikin, joka on muuten täysin hurahtanut lakkohin ja syyttää siitä meitä facen kynsikoristeluryhmäläisiä :D,  diilaamaan mulle Englannista muutaman lakan. ISO kiitos taas kerran hälle <3

Tällä kertaa saaliini oli 4 lakkaa joista 3 kikoa ja yksi W7  ja yks kikon luomiväri. Luomiväritkin on todella pigmenttisiä. Niistä ajattelin kanssa  jossain vaiheessa tehä postauksia ja muutenkin kosmetiikkaan liittyviä. Kesän aikana tekemistä lakkaostoksista teen yhteisen postauksen . 
 Mutta, palataan nyt tähän itse asiaan.

Mä sitte  tykkään Kikon lakoista. Ne levittyy todella hyvin ja on peittäviä jo yhellä kerroksella. Mukavasti niitä on jo alkanut kertyä. Ekat kikot ostin viime kesänä Roomasta. 


Tämä lakka on Dark Heroine,Laser sarjasta. Nämä on duochromeja ja ite ainakin oon kahden vaihella tykkäänkö vai enkö tästä  väri vaihtelusta.  Pohjaväri tässä on ihana, tumma violetti. Siitä se sitten vaihtuu vihreeseen. Lakka sopii hyvin syksyyn. Mä en itse kyllä oo muuten mikään syksyihminen.


Lakat on Kiko laser 433, Gothic Purple ja W7 Golden Sands. 
Lakkaa on kaksi kerrosta.


Tässä lähikuvassa näkyy hyvin se, että tota Golden Sandia olis pitäny laittaa vielä yhden kerroksen. Kuultaa oma kynsi alta. 


Sen takia päätinkin vielä hieman tuunata näitä :)

Tässä kuvassa näkyy hyvin toi vihreä sävy

Hyi ku onkin jäänyt pikkurilli suttusen näköseks..... SORI 

Tuunauksen hoiti Ciaten Antique Brooch 113 ( tämän olen saanut kynsimiitistä ) Ite tykkään oikeestaan enemmän kynsistä  tuunattuna. Entä te? 

Aluslakkana käytin China Glazen first & last ja päälle tietysti tuttu ja turvallinen Seche Vite :)

4 kommenttia :

 1. Minako muka hurahtanu.. muutamassa kuukaudessa lakkamaara humpsahtanu muutamasta kymmenesta kolmeensataan.. hupsista! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja lisää taitaa tulla joka suunnalta... ilmota sitte ku 1000 on täys :D

   Poista
  2. Hahaha, tekis mieli sanoa, etta siina vaiheessa mut saa vieda hoitoon, mutta jatan kuitenki sanomatta - varmuuden vuoksi. Eihan se oo ku kaks Helmerillista. ;)

   Poista
  3. :D mä kans siirsin just kaikki rakennekynsikamat pois helmeristä, että saan lakat ja koristeet hyvin järjestykseen... mut mulla ei oo ku varmaan joku 130 lakkaa tällä hetkellä

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.