RDcorp tarrat

Sain kutsun viikko sitten Näytä Kyntesi liikkeen kynsikeskiviikkoon ja aiheena oli RDcorpin tarrat ja foliot. Tarrojen kotimaa on Venäjä ja erilaisia löytyy sitte kyllä vaikka minkä moisia vaan. On perinteisiä tarroja, ornamenttejä, hologrammeja ja ja ja...

RDcorp  facebook sivut löytyy tästä. Sieltä löytyy mm. step by step ohjeita sun muuta kaunis mitä noilla tarroilla pystyy tekemään. Näytä Kyntesi liikeestä ja verkkokaupasta pystyy ainakin näitä ostamaan. Linkki verkkokauppaan on tässä

Suurin ero tavallisiin tarroihin on se, että nämä ovat yhtä ohuita kun decalsit. Sopii käytettäväksi luonnon kynsissä, rakennekynsissä ja geelilakkauksissa. 

Ihanaksi yllätykseksi sain itsekkin kahteen kynteen tarrat. 


Lakka, Kiko Mirror 622


Tässä kynnessä on pohjalla Entity sarjan geelilakka. Jossakin tarroissa on hyvä olla vaalea pohja, jotta kuvat saadaan kunnolla esiin. Mä niin tykkäsin tästä antiloopista et mun oli Pakko saada tää myös itelle. Ja mitä kynnet ois ilman BLINGiä, EI mitään!

 Koitin parhaani mukaan saada kunnon kuvan tästä, koska livenä on todella magee.  Tässä on kahta eri kokosta glitteriä ja kuten näkyy sitä ei todellakaan tarvii olla paljon ku tekee jo ihmeitä.


Uuuh...

Tässä on sitten taas reikäinen hopean hologrammitarra, jonka päällä on Nfu Oh:n A&A top coat ja tietysti kolme kiveä , kahta eri kokoa. Tää reikänen on siitä kiva, että tästä voi leikata mimmosen palan haluaa :)Sain myös itselle kokeiluun muutamat tarrat ja parit foliot, mikä oli Todella ihana yllätys!

Postaan näistä tarroista sitten paremmin kun olen itse kokeillu. Valkkasin sen takii ton käärmeen nahan kun omien matosten nahkaa en ilkee laittaa kynsiin :D
Tuo musta on samanlaista kuin se hopea, mitä minulle laitettiin                                                         

Samalla ostin itelle ton tarra-arkin missä oli se antilooppi ja haikara. Ihastun siihen varsinkin kun näin sen kirahvin :D

Sitä antilooppia ei vaan näy nyt tässä 

 Facen Kynsikoristeluryhmän takia JOUDUIN antamaan kodin myös Nfu Oh Aqua Baselle :D Siellä ollaan niin hehkutettu tätä aluslakkaa varsinkin holojen alle.
 Kotiin lähti myös Nfu Oh A&A Top Coat. Ihanteellinen holojen päälle sekä myös akryylikynsille ja toki muillekkin lakoille käy.  Näistäkin kerron sitten enemmän kun pääsen itse testailemaan.
3 kommenttia :

 1. Tehtiin tuonne kimppatilaus ja kaupanpäälle tuli myös tuota foliota. En oo ehtinyt kokeilemaan vielä. Noi decalit näyttää upeilta, ihan erilaisia ku eBay kamat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti muuten edellisestä ;D

   Noi ei oo decaleita vaan tarroja. Sitte ku saan testattuu niitä ni laitan ohjeet niihin myös. Ja joo, on todella upeita.

   Poista
  2. Kerro sitte miten sulla luonas sen folion kans... mulla ei meinaan oikeen toiminu :(

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.