Sokeria ja Laavaa

Löysin tälläsen kuvan arkistoista kun selailin kuvia. Tää on kesällä otettu ja tässä mulla oli vielä pitkät kynnet... 

Oltiin lomareissulla ottaas valokuvia luonnosta ja yhtäkkii tajusin, ettei mulla oo näistä lainkaan kuvia, joten pyysin A:ta ottamaan parit otokset. Lakkat oli ollu mulla jo viikon, siitä johtuu kuluneet kärjet.

Tänä kesänä mä oon ollu ihan pinkki näitten sävyjen kans :)
Lakat on yllätys, yllätys Kikon Sugar Mat 642 ja Color Clubin Hot Like Lava

P.s Muutama uusi kiko on tulon päällä, mukana myös yks Laser malliston lakka ja W7 hiekkalakka.  Niistä lisää HETI ku saan ne kotiin <3

3 kommenttia :

 1. Miten kuluuko nuo rosopintaiset lakat nopeemmin ku sileät? Jotenki olis loogista, ainakin mulla aiemmin glitteritkin on kulunut pois kynsistä nopeampaa kuin ihan sileät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin luulin et kuluisi kun eihän niihin tuu päälilakkaa lainkaan. Tosta kuvasta näkee et toi hot like lava on kulunu viikossa paljon enemmän kun toi kiko. Sitä en osaa viä sanoa, et onko kaikki noi tekstuurilakat yhtä kestäviä.
   Jos hyvin käy ni saan ton W7 hiekkalakan loppuviikosta kotiin ja sit pääsen testaamaan sen :)

   Poista
  2. Hiekkalakat on paljon kestävämpiä kun tavalliset ainakin omasta kokemuksesta voin kertoa.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.