Victor&Rolf Flowerbomb NectarPIIItkästä aikaa palataan täällä tuoksujen maailmaan. Kevät ja kesä on tuonut mukanaan taas monen monta herkullista tuoksua. Muutamista olenkin jo kirjoitellut Dioriina menee naimisiin- blogin puolella. Täällä halusin nostaa ylös tämän ylellisen nektarin. 

Victor&Rolf Flowerbomb Nectar
Victor&Rolf
Flowerbomb Nectar on ylellinen, uniikki ja todella intensiivinen kukkaistuoksu. 
Tuoksu on intensiivisempi kuin alkuperäinen Flowerbomb. Tuoksussa on mukana kuitenkin mielenkiintoisia metallin vivahteita, jotka tekevät tuoksusta sen uniikin. Ruudin laskeudettua vallan ottaa naisellisen täyteläinen nektari. Tämä on ensimmäinen tuoksu missä kohtaan ruudin käytön. 

Tuoksu alkaa bergamotilla, mustaherukalla ja ruudilla. Joo, luit ihan oikein, ruudilla. 
sydäntuoksussa huumaa jasmiini, appelsiinin kukka ja asmanthus. Tuoksun viimeistelee viettelevä vanilja, tonkapapu ja patsuli. 


tuoksu


Harvoin jostain tuoksusta tulee selkeästi esim. iltakäyttöön sopiva mutta tästä tuli. Tuoksu on aika voimakas ja omalle kohdalle päiväkäyttöön talvellakin tämä on liian voimakas. Eli jos sinulla on hakusessa tuoksua iltakäyttöön niin käy ihmeessä tuoksuttamassa tämä ihanuus. 
Tykkään tuoksun kukkatykityksestä ja se ruuti antaa siihen kivan ja mielenkiintoisen lisän. Eikä tuoksu ole mikään äklön makea vaan naisellinen. 


hajuvesi ja perhonen

Nythän on kukkaloisto parhaimmillaan ja ihanat perhosetkin ovat liikenteessä. Eli nautitaan Suomen kesästä ja ihanista kukkaistuoksuista! 

Tuoksu lehdistönäyte

Love


4 kommenttia :

 1. Tuo tuoksu on aivan ihana ja sopii kivasti kesään.
  Lämmintä iltaa sinulle Marina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sopii!

   Nyt on kyllä lämmintä! :D Kivaa uutta viikkoa sinulle Outi!

   Poista
 2. Rakastan tuoksuja, varsinkin ihanan kukkaisia ja raikkaita... Kaunis pullo ja tuoksu on taatusti huikea:)
  Ihanaa elokuun alkua sinulle<3

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.