Tuskaa ja elämäniloa

Viime viikon mökkireissu kaason kanssa tuli todella tarpeeseen. Meillä on kotona ollu lämpötila melkein koko ajan +29 tai yli ja vaikka tuulettimet ovat pörränneet yötä päivää, niistä ei kuitenkaan ole mitään apuja ollut. Yöunet ovatkin olleet todella olemattomat ja pari yötä menikin ihan valvoessa. Aamulla seiskan aikoihin sain unenpäästä kiinni ja nukuttua parisen tuntia. Yrittäjänä sitä on vähän niinkuin töissä 24/7 niin silloin todellakin sitä unta tarvitaan.Yhtä tuskaa, pakko myöntää vaikka rakastankin lämpöä. 
Kasvava stressi vielä tuohon päälle, niin voin sanoa, että keho ja pää eivät toimi kunnolla. 
Unesta ja unettomuudesta olen kirjoitellut aikaisemmin TÄÄLLÄ mutta nyt täytyy sanoa, ettei melatoniistakaan ole apuja ollut. 
 Töistä ei meinaa tule mitään eikä häiden suunnitteluistakaan. Niin, ja häihin on ENÄÄ kuukausi aikaa, KÄÄÄÄÄÄÄÄÄK!!! 
Onneksi silti tämä pienen pieni mökkiloma auttoi lataamaan akkuja ja elämänilo palasi takaisin. 
Keskiviikkona lähdimme toisen kaasoni eli Mökki-Pirkko-blogin Pirkon kanssa heidän mökilleen ja samalla kävin testaamaassa hääpukua ja sopimassa muutamista korjauksista. Heti tuli sellainen morsianfiilis, kun sen puvun sai päälleen. En malta odottaa, että nään sen valmiina. 

Jotkut teistä onkin jo instan puolella päässeet mukaan meidän mökkkireissulle. Postauksen kuvat ovatkin osittain myös instasta otettuja. Mukana matkassa oli tietysti Pirkon Urho. <3 Urho on kyllä niin ilmeikäs ja mahtava tyyppi. 

Urho


 Mökillä oli todella ihanaa. Ei ollut kiirusta mihinkään. Sää oli kerrankin myös ihan huikea!   
Koski "pauhasi" hennolla äänellä ihan siinä saunan takana ja veteen pääsi aina välillä vilvoittelemaan ja sitähän me tehtiin. :D Arvatkaas tuliko ihan kauhee mökkikuume??  Omalla kohdalla veden ääni jo pelkästään saa rauhoittumaan. Voisin kuunnella sitä tunti tolkulla. 
Testailtiin uusia ruokia ja niihin varmasti palataan myöhemmin. Pitää saada ensin reseptit kuntoon. :D 
Torstai illalla mökille tulivat vielä Antti ja Milo. 


no bugs

 Luettiin kirjaa, nautittiin lämmöstä ja inhottiin paarmoja. :D Naurettiin, saunottiin, uitiin ja varsinkin syötiin. Näistä oli meidän mahtavat pari päivää tehty. Ihana irtiotto arjesta! Kiitos Pirkko! <3


prime cuts

jälkkäri

Siellä oli muuten korentojen kokoontumislennot. Niitä pörräsi siinä pihalla varmaan 20-30 kpl. En ole koskaan nähnyt vastaavaa. Harmittaa, ettei edes järkkäri pysynyt niiden mukana, jotta olisi saanut hyviä kuvia. Alla olevan kerkesin nappaamaan, kun tämä yksilö viitsi pysähtyä pariksi sekunniksi paikoilleen. :) 
Ahlainen
Kotimatkalla ajettiin Reposaaren kautta ja ihasteltiin merimaisemia. <3


Luontokin näyttää voivan myös hieman paremmin vesisateiden jäljiltä ja sitä tulikin sitten ihan kunnolla tuossa toissa päivänä. Ei kuitenkaan tulvaksi asti, kuten esim. Raumalla. Kuinka moni teistä muuten näki sen video, missä Rami otti rennosti uimapatjalla? :D  


https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201807302201105675_u0.shtml


Tästä on hyvä jatkaa kohti syksyä, häitä, uusia tuulia työrintamalla ja niitä kaikkia ihania juttuja mistä en edes vielä tiedä. <3

Love


4 kommenttia :

 1. Koskessa uiminen kuulostaa nyt paremmalta kuin hyvältä. Yöt on kyllä olleet hankalia kuumuuden takia täälläkin.
  Mukavaa elokuun alkua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma mökki veden äärellä ois kyllä niin ihan mahtava juttu. Ehkä jossain vaiheessa mutta onneksi voi edes unelmoida. :)

   Poista
 2. Kiitos itsellesi! Oli kyllä mukavaa. Ois varmaan pitäny laittaa johki ylös ton pastan ainekset. (Tai nauttia vähemmän ruuanlaittoviintä, niin muistais mitä siihen tuli. XD)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistan kyllä mutta suhteita en sitten yhtään ja sähän tuon loistavan pastan teit.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.