Kehon puhdistuskuuri

Häät lähestyvät kovaa vauhtia ja tuntuu, että itse vain paisun paisumistani. Hävettää myöntää mutta häädietti tuli ja meni, en vain ole voinut vastustaa herkkuja. 
Polttareissa toinen kaasoista kysyikin onko minulla häädietissä massakausi meneillään, kun kerroin epäonnistumisestani dietin suhteen. Massakausi todellakin :D 
Jotain on kuitenkin tehtävä. Onhan tässä nyt vielä reilu kuukausi (KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄK) aikaa jotain saada aikaan. Eihän siinä ajassa mitään ihmeitä tee mutta jotain kuitenkin. 

Päivittäiset kyykyt ovat tulleet mukaan, samoin kävelylenkittoisen kaasoni kanssa, veden juontia olen lisännyt. Jumppaa pitäisi myös alkaa harrastamaan. Ruokatottumuksia pitää muuttaa myös ja miettimään ihan oikeasti sitä, mitä sinne suuhunsa laitaa ja kuinka paljon. Olen nyt yrittänyt syödä sen viisi kertaa päivässä ja kyllä sen heti huomaa, jos ei ole. Silloin sitä alkaa himoitsemaan suklaata ihan pirusti. 

Itsellä on turvotusta ja nestettä kaiken muun lisäksi ja jos meinaan saada vihksormukset mahtumaan kirkossa sormeen, ajattelin lähteä  kokeilemaan kehon suursiivousta. 


puhdistuskuuri

Kunnon paastoa en ole koskaan kokeillut enkä lähde sitä nytkään kokeilemaan. 
Löysin kaapista meinaan Bioteekin Elinvoima Puhdistuskuurin. Tämän pitäisi tehdä suursiivouksen keholle eli toimia hieman paaston tavoin. 

Tänään aloitan tämän ja tulen kertomaan kokemuksista sitten myöhemmin. Sen voin jo kertoa, että ensimmäinen lasillinen oli aikas kokemus.

 Toivottavasti tästä on apua. Oletko sinä kokeillut tätä? 

Ihanan aurinkoista ja lämmintä viikonloppua ja muistakaan se veden juonti sekä aurinkorasvat! 

Love


1 kommentti :

  1. En ole testannut tätä. Olen kyllä paastonnut muutamia kertoja, mutta kärsin silloin aivan kamalista migreenikohtauksista. Ei siis täyspaasto sovi minullekaan. Kiva kuulla kuinka tämä toimii.
    Mukavaa viikonloppua sinulle Marina!

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.