Tervetuloa vuosi 2018

Loistavaa alkanutta vuotta! 
Viime vuosi oli unelmieni vuosi, vaikka loppuvuosi meni surun keskellä. Toukokuussahan otin loikan sinne kuuluisaan tuntemattomaan ja päivääkään en ole katunut. Olihan siinä totuttelemista kaikkeen uuteen ja vieläkin tässä sitä koko ajan opitaan uutta. Töiden saralla tapahtui myös sellaista mitä en olisi osannut edes odottaa ja kerron siitä kyllä sitten heti, kun vaan voin. :) Ainoastaan harmittaa se, että tämä rakas blogini hiljentyi mutta siihenkin tulee muutos eli palaan normaaliin postausrytmiin. 
Suuria odotuksia on tälle vuodella ja tästä tehdään unelmien vuosi vielä paremmin kuin mitä viime vuosi. Paljon se teettää töitä mutta eihän sitä mitään saa ilmaiseksi. 

talvi


Häät odottaa syyskuussa ja ne vaativat myös paljon hommia. Meillä onkin nyt lauantaina kaasojen kanssa illanistujaiset. Odotan innolla, että päästään kunnolla höpöttelemään likkojen kanssa. <3 
Jonkin verran varmaan hääjuttuja tulee täälläkin näkymään mutta pääasiassa höpöttelen niistä Dioriina menee naimisiin blogissa. Laitan kyllä linkin aina tännekin. :) 

Tulossa tänä vuonna juttuja mm. tuoksuista ja kosmetiikasta, lakkauksista ja resepteistä sekä tänä vuonna ajattelin julkaista myös muutamia asukuvia ( kääk, ne jännittävät jo valmiiksi :D ) Eikä tietysti saa unohtaa ihania arvontoja, joita olen suunnitellut teitä varten.  

Kiitos teille kaikille ihanille, ketkä lukevat blogiani ja tervetuloa myös kaikille uusille lukijoille. Ilman teitä ei olisi Dioriina-blogiakaan. 

Pori


Haluan kiittää myös mahtavia yhteistyökumppaneita sekä ihania bloggaaja-kollegoja. 


Olkoon vuosi 2018 meille kaikille täynnä  terveyttä, iloa, töitä, menestystä ja ennen kaikkea RAKKAUTTA! 

Love


p.s. Bvlgarin tuoksu-arvonnan voittaja selviää torstaina. 

10 kommenttia :

 1. Aivan mielettömän ihanaa, että uskalsit toteuttaa unelmasi ja vielä upeampaa on se, että unelmasi sai siivet alleen ja on vienyt sua eteenpäin <3 Uteliaisuus heräsi, mitä työuutisia sulla on, kerrokerro :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kertoilen sitten kun voin ;D Olen kyllä itsekkin tosi kiitollinen, että uskalsin ja nyt vaan innolla kohti uusia juttuja. :)

   Poista
 2. Tää vuosi on todellakin unelmien vuosi! Ihanaa vuotta, Marina! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille molemmille <3 Ihanaa unelmien vuotta myös sinulle Mia <3

   Poista
 3. Onnellista ja unohtumatonta tätä vuotta! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos Noora <3 Ihanaa tätä vuotta myös sinulle ja toteutukoon unelmasi. <3

   Poista
 4. Sulla on kyllä ollut mahtava vuosi, aivan ihanaa! <3 Hurjasti onnea myös tulevan vuoden pyörteisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Voi kiitos paljon ja onnea ja kaikkea ihanuutta Nena sinulle <3

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.