Ihanat Elizabeth Ardenin ihonhoitokapselit

Aikuinen iho kaipaa ja tarvitsee ihan erilaisia tuotteita mitä parikymppisen iho. Painovoima tekee myös tehtäväänsä koko ajan. 
Elizabeth Arden on monelle meistä tuttu ihanasta Red Door- tuoksustaan. Tuoksu kuuluu myös omiin lemppareihin. Nyt ei kuitenkaan puhuta tuoksuista vaan tällä kertaa ihonhoito kapseleista joita olen päässyt testaamaan. 

 Elizabeth Arden mullisti ihonhoitoa vuonna 1990, kehittämällä ensimmäisenä kapselimuodossa saatavilla olevan keramidituotteen. Kapselit sisälsivät biotieteen avulla valmistettua ihon keramidikoostumusta matkivaa koostumusta ja se oli ensimmäinen kapselimuodossa saatavilla oleva keramidituote. 

Viime vuoden alussa myyntiin on tullut kapseleiden uusi sukupolvi:

Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum.

Kapseleiden koostumus on ihotautilääkäreiden testaama ja se edistää ihon suojakerroksen korjautumista, tehostaa kosteutusta ihon pintakerroksessa ja ehkäisee juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä. 

Mikä tekee kapseleista sitten paremman?


Tuttujen ainesosien suuremmat pitoisuuden ja uudet ainesosat antavat iholle välttämättömiä luonnollisesti ihossa esiintyviä lipidejä ja tukevat ihon luonnollista uusiutumisprosessia. 
Kapselit ehkäisevät juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä. 
Tukevat ihon luontaista kollageenia ja auttavat ihoa näyttämään kiinteämmältä. 
Parantavat ihon sävyä ja kirkkautta. 
Muokkaavat ihon rakennetta ja antavat iholle elinvoimaa. 
Auttavat vahvistamaan ihon luonnollista suojaavaa kosteuskerrosta ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa. 

Miten keramidin väheneminen vaikuttaa ihoon? 

Keramidit edustavat noin 40–50 % marraskeden tärkeistä lipideistä ja niiden on todettu olevan tärkeä ainesosa ihon lipidisuojakerroksen toiminnan ylläpidossa. Keramiditaso laskee nopeasti iän myötä kuten moni muukin asia. Noin 30-vuotiaalla ihon keramideista noin 40% on kadonnut. Noin 40-vuottiallaa luku on jo noin 60%! Tämä saa aikaan sen, että iho näyttää kuivalta ja elottomalta ja voi saada aikaan ryppyjä, kimmoisuuden menetystä ja epätasaisuuksia. 

Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serumin kapselit ovat biohajoavia, niissä ei ole säilöntäaineita eikä hajusteita. 

Suositushinta Advanced Ceramide Capsules 90 kpl 129 €
 Advanced Ceramide Capsules 60 kpl 101 € 
 Advanced Ceramide Capsules 30 kpl 53 €


Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Eye SerumElokuussa markkinoille tuli myös silmänympärysiholle omat kapselit, Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Eye Serum. 
Iho on paljon paljon ohuempi silmien ympärillä kuin mitä muualla kasvoissa, joten ikääntymisen merkit näkyvät silmänympärysiholla paljon herkemmin ja myös ensimmäisenä juuri silmänympärysiholla. 

Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Eye Serum auttaa säilyttämään, kosteuttamaan ja vahvistamaan herkkää silmänympärysihoa ja saa sen näyttämään kirkkaammalta, kiinteämmältä ja nuoremmalta. Kapselit auttavat vähentämään myös turvotusta ja auttaa tukemaan ihon omaa kollageenia.
Myös nämä kapselit ovat biohajoavia, hajusteettomia eikä sisällä säilöntäaineita. Kapselit sisältävä tiivistetyn annoksen ihanaa kosteuttavaa seerumia, johon on lisätty aiempaa paljon kehittyneempi keramiditegnologia. 

Suositushinta 60 kapselia 71 €


Molempia kapseleita olen nyt testaillut ja huomannut sen, että talvella nämä ovat ihanan kosteuttavia omalle iholleni. Ihoni on pintakuiva ja varsinkin näin talvella se oikein huutaa välillä kosteutta. Käytänkin näitä kuuriluontoisesti aina silloin, kun iho tarvitsee lisäbuustia. Kuten tiedämme, kuivassa ihossa myös ne ikääntymisen merkit näkyvät paljon selvemmin. 
Tietysti parhaimman lopputuloksen saa, kun tuotteita käyttää säännöllisesti. Omalla kohdalla se ei aina oikein toimi, koska testattavia tuotteita on aina jonossa. Osa tuotteista, kuten nämä, jäävät silti käyttööni testaamisen jälkeen.kapselit
Kapseleiden käyttö on helppoa: pari pyöräytystä, kapseli on auki ja voit puristaa seerumin kädelle. 
Molemmissa kapseleissa on tuotetta todella runsaasti esim. silmänympärysihon kapseleista on aina riittänyt myös Antille. :) Vielä, kun saisin sen käyttämään säännöllisesti muitakin ihonhoitotuotteita.   
Kasvoille tarkoitetusta kapselista taas riittää todella hyvin myös kaulalle ja dekolteelle. Kaulaa ja dekolteen aluetta ei saa unohtaa, kun puhutaan ihonhoidosta. 

Koostumuksesta tulee ensin mieleen ihoöljy mutta tuotteet imeytyvät ainakin omaan ihoon ihan hujahtaen ja jättäen ihanan tunteen iholle. Olen käyttänyt kapseleita myös yönaamion alla. Aamulla iho on näyttänyt kirkkaammalta ja hyvinvoivalta. 
Se mikä omasta näissä on loistavaa myös se, että nämä on helppo ottaa matkalle mukaan. Eivät vielä paljon tilaa ja et myöskään kanna mukanasi mitään ylimääräistä. Niin eikä saa unohtaa sitä biohajoavuutta. 


Nämä ihanat kapselit löydät mm. Stockmannilta ja Kickseistä

Love
4 kommenttia :

 1. Dekolteen alueesta yleensä näkeekin sen oikean iän, vaikka mitä kiristyksiä olisi ihoon tehnyt. On siis tosi tärkeää hoitaa tuotakin aluetta ja nämä kapselit kuulostavat täydellisiltä juuri tähänkin.
  Ihan kuin kultahippusia purkissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut Outi, että vastaaminen on unohtunut! Ei ole todellakaan ollut tarkoistus jättää kommentoimatta. :(

   Monesti huomaa varsinaisen iän dekolteelta taikka käsistä.

   Poista
 2. Näitä aion jossain vaiheessa hankkia ja iso peukku biohajoavuudelle! Mahtavaa, että siihenkin seikkaan kiinnitetään kunnolla huomiota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kääk, pahoittelut Salka suuresti, että sinulle vastaaminen on jäänyt! :(

   Oletko muuten kokeillut näitä?

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.