Garmin Vivosmart 3 + ARVONTA


Näin tammikuussa monet aloittavat kuntoilun, laihdutuksen, tekevät muutoksia ruokailutottumuksiin tai muuten vaan haluavat keventää ja parantaa oloa. Täällä yksi sellainen. Itsellä on tavoitteena saada muutama kilo tai siis totta puhuen noin kymmenkiloa pois elokuun loppuun mennessä. Eläissäni en ole koskaan laihduttanut, joten mikään helppo matka ei ole edessä. Luotan kuitenkin siihen, että kiloja lähtee, kun vain niiden eteen tekee jotain. 

Jos olet harkinnut aktiivisuusrannekkeen ostamisti, niin tässä tulee hyvä vinkki.  Vivosmart 3


Itse olen aikaisemmin testaillut Garminin Fenix 5s ja Vivomove aktiivisuusrannekkeita. voit lukea TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ. Molemmat näistä ovat rannekellon näköisiä. Vivosmart 3  puolestaa näyttää enemmän siltä perinteisemmältä aktiivisuusrannekkeelta mutta sisältö onkin sitten ihan omaa luokkaansa. 


Olen niitä ihmisiä, ketkä eivät viihdy kuntosalilla vaan käy yleensä lenkillä itsekseen tai jumppaa kotona. Kuitenkin sitä kaipaa sellaista persuksille potkijaa välillä ja onhan sitä kiva seurata myös oman kunnon kehitystä. Treenikaverina Vivosmart 3 on kiva. Saat muokattua näytöllä näkyvät toiminnot Garmin Connectin avulla. Ranneke ilmoittaa myös tulevista puheluista, sähköposteista, WhatsApp-viesteistä sekä somekanavien tapahtumia, jos niin haluat. Vaikka treenaat niin silti ei mene tärkeät yhteydenotot ohitse.  Garmin Connectin avulla muokkaat ranneketta omiin tarpeisiisi helposti ja nopeasti. 
Omassa rannekkeessa on kellon lisäksi askelmittari, sykemittari, stressitason seuranta, matkamittari, sää, viestit ja kalorit. 

vivosmart 3


Monien perustoimintojen lisäksi tässä on myös erikoistoimintoja. Yksi aivan huikea toiminto on VO2Maz- ominaisuus. VO2Max arvio maksimaalisen hapenottokyvyn, jonka avulla ranneke pystyy arvioimaan käyttäjän fyysisen iän. 
Move IQ puolestaan tunnistaa automaattisesti liikkeet, jotka vastaavat tuttuja kaavoja, kuten kävely, pyöräily ja juoksu. 

Kaikkihan tietävät, että mitä lähemmäs hääpäivää mennään, sitä enemmän morsiamen stressitaso nousee päivä päivältä. Itse kyllä stressaan ihan muutenkin asioita liikaa. :D Vivosmart 3 seuraa käyttäjän stressitasoa vuorokauden ympäri ja havaitsee, milloin se on korkeimmillaan ja milloin taas palautuminen on käynnissä. Statistiikkaa seurattua stressaan unissakin. :D Stressin pukatessa päälle, kannattaa rannekkeesta avata hengitysharjoitustoiminto ja rentoutua. 


vivosmart


Rannekkeen ulkonäkö on myös tärkeä. Jos et halua näyttää kaikille pitäväsi ranneketta tai on esim. juhlat tulossa niin ei hätää. Ranneke sulautuu mukavasti myös korujen sekaan. Silikoninen materiaali istuu ranteeseen hyvin eikä tunnu kylmältä. Rannekkeen paksuus on muuten 4mm. Jos kuitenkin pidät ranneketta 24/7 ja hikoilet paljon niin silloin kannattaa ottaa ranneke pois ja kuivata iho, kuten myös aina pesun jälkeen. Silikonihan ei hengitä ja jos ihon ja rannekkeen väliin jää kosteutta jonkin ajan päästä iho saattaa ärsyyntyä. Rannekkeen värejä on kolme: musta, violetti ja sininen. 
Tämä on siitä kiva, verrattuna noihin kahteen aikaisemmin testaamaani rannekkeeseen, että tämä on sirompi. Tämä on minulla kädessä melkeinpä se 24/7. Ohuen rannekkeen ja istuvuuden vuoksi, tätä ei edes huomaa. Tai no, paitsi silloin, kun se komentaa liikkeelle tai tulee ilmoitus viestistä.  Miksi valita Vivosmart3? 


Tässä vielä listattuna muutama hyvä syy, miksi Vivosmart 3 on hyvä valinta.
  
-Garminin ohuin rannekesykemittari, paksuus 4mm.

-Stressitason seuranta ympäri vuorokauden. 

-Hengitysharjoitustoiminto, jonka avulla rentoudut. 

-Huomaamaton näyttö. Näytön valot ovat päällä silloin kun niitä tarvitset. Napauttamalla taulua tai nostamalla käden ylös.

-Elevate-rannesykemittari mittaa sykettä 24/7. Et tarvitse erillistä sykevyötä. 

-Täysin vesitiivis, eli voit huoletta mennä uimaan ja suihkuun. Saunassakin olen ranneketta pitänyt vaikka mitään kelloa ei saunaan suositellakkaan.

-Garmin Connect -sovelluksen avulla pystyt puhelimen kautta muokkaamaan rannekkeen omien tarpeittesi mukaan helposti. 

-Rannekkeen tiedot synkronoit suoraan sovellukseen ja siellä pystyt myös seuraamaan kattavasti terveys- ja kuntoilutietojasi ja asettaa omia tavotteita. 

-Täyteen ladattu akku kestää jopa 5 päivää.
Olitpa sitten aktiiviurheilija, laihduttaja, tai harrasteurheilija, Vivosmart 3 avulla pystyt seuraamaan edistystäsi todella helposti ja se saa myös sinut tekemään parempia tuloksia.

Tässä oli nyt lyhykäisyydessään tietoja Vivosmart 3 aktiivisuusrannekkeesta. 
Suositushinta 149€ Sain aivan mahtavan tilaisuuden arpoa myös teidän lukijoiden kesken mustan Vivosmart 3 aktiivisuusrannekkeen!
 Eikö oo mahtavaa! Itse oon ihan täpinöissäni täällä! 
Arvontaan osallistut vastaamalla seuraavaan kysymykseen : 
Minkä uuden toiminnon haluaisit aktiivisuusrannekeeseen? 


Ja eihän näin mahtavaa arvontaa voi pitää vain täällä vaan huomenna voit osallistua  myös Facebookissa ja Instagramissa, jos haluat lisäarpoja. Linkeistä pääset osallistumaan arvontoihin.  

Arvonta on voimassa 14.2. asti kaikissa kanavissa. 

Oikein paljon onnea arvontaan ja mene ihmeessä huomenna hakemaan myös ne lisäarvat muilta somekanavilta. ;) 

Love

Rannekkeet saatu blogiin

111 kommenttia :

 1. Heippa. Bongasin sun kirjoituksen Facebookista ja ihan mielenkiinnosta luin koko jutun. Mulla ei ole ikinä ollut aktiivisuusranneketta. Ainoastaan sellainen esihistoriallinen askelmittari, johon sai hurjasti askeleita heiluttamalla sitä edestakaisin �� Tuo aktiivisuusranneke voisi olla näppärä näin vähän liikkuvalle juurikin potkimaan persuksille ���� käympäs varuiksi laittamassa sun instankin seurantaan ��

  VastaaPoista
 2. Ihana arvonta! Hmm....vaikea sanoa, mitä ominaisuutta vielä voisi toivoa...ehkä unen laadun seuranta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookki! Olen niin täpinöissäni tästä :D
   Unenlaadun seuranta löytyy tästä myös. :)

   Poista
 3. Ei ole noista kokemusta, joten en osaa sanoa mitä lisää. Mutta jospa arvonnan kautta pääsisin kokeilemaan.
  mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa hyvälle! Niin, ettei tule lisättävää tarvetta edes mieleen. :)
  Maisa
  pienet.suloisuudet@gmail.com

  VastaaPoista
 5. En ole eläessäni käyttänyt kys. ranneketta ja hirveästi tuntuu jo kaikkea löytyvän, ettei mitään liä osaa toivoa.

  Naurajatar@suomi24.fi

  VastaaPoista
 6. Huippua! Ei ole kokemusta noista niin en tiedä mitä ominaisuuksia yleensä on...
  matsalikka@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Eipä tule mieleen mitään lisää enää, kaikki tarpeellinen löytyy. Mari.h_84@netti.fi

  VastaaPoista
 8. Noista kun ei hirvesti tietoa ole, vaikka aktiivisuusranneketta olen harkinnutkin, niin vaikea vastata. Mitähän... Rasvaprosentin mittaus ja -seuranta olisi ehkä hyvä ominaisuus.

  Tällainen voisi motivoida liikkumaan enemmän, pudotettavaa nimittäin olisi vaikka muille jaettavaksi :D

  VastaaPoista
 9. Mahtava arvonta tosiaankin! Mun mielestä ominaisuuksia on jo nykyisin ainakin meikäläisen näkökulmasta ihan riittävästi, niinpä en osaa kaivata enempää.
  blooomxo at gmail.com

  VastaaPoista
 10. Tyylikkään näköinen .ei tule kyllä mitään lisäjuttua mieleen. Ei ole paljon kokemuksia noista. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 11. En tiiä :D
  Jope831@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Noissa alkaa olla jo kaikkia mahdollisia toimintoja, että minä en ainakaan muuta enää tarvitse.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 13. En kyllä mitään lisättävää keksi tuohon;) Mukana.
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 14. Vau! Mukana! Mitähän sitä keksisi toivoa? Erilaisia treeniohjelmia eri sykealueilla? :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 15. En ole koskaan käyttänyt noita aktiivisuusmittareita, joten kaikki ominaisuudet ovat plussaa..tykkään kuitenkin tuosta vedenkestävyydestä, joten sitä ei tarvitse olla ottamassa heti treenin jälkeistö suihkua varten pois. Yksi mahtava ominaisuus (hankala kylläkin toteuttaa..) olisi, että tiettyä ruokavaliota noudattaessa, rannekkeelle voisi ajaa tiedot ruoista ja kaikkinensa ranneke laskisi päivän päätteeksi +/- saldon eli omista tavoitteistaan pysyisi kartalla :)
  ulla-79@jippii.fi

  VastaaPoista
 16. En ole koskaan käyttänyt noita aktiivisuusmittareita, joten kaikki ominaisuudet ovat plussaa..tykkään kuitenkin tuosta vedenkestävyydestä, joten sitä ei tarvitse olla ottamassa heti treenin jälkeistö suihkua varten pois. Yksi mahtava ominaisuus (hankala kylläkin toteuttaa..) olisi, että tiettyä ruokavaliota noudattaessa, rannekkeelle voisi ajaa tiedot ruoista ja kaikkinensa ranneke laskisi päivän päätteeksi +/- saldon eli omista tavoitteistaan pysyisi kartalla :)
  ulla-79@jippii.fi

  VastaaPoista
 17. Tosi hieno arvonta! Aika monipuolisestihan noissa rannekkeissa jo toimintoja on.
  Jotain kehonkoostumuksesta ja sen muutoksesta (siitä positiivisesta) kertovaa?
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Tykkään myös instassa ja FB:ssa, miten siellä sit osallistutaankaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Instagramiin tulee osallistumiskuva tämän päivän aikana ja linkit molempiin arvontoihin on tuossa ylhäällä. :)

   Poista
 19. Olisipa ihan mahtava. Mieleeni ei tule mitään uutta, mutta tuo unenlaadun seuranta kiinnostaa tällä hetkellä.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 20. Vaikuttaa, että sisältää kaiken tarpeellisen keremia@yahoo.com

  VastaaPoista
 21. Sen, että ranneke automaattisesti laskisi myös ne syödyt kalorit xD Tämä on aikalailla mahdoton toive, mutta tuli ensimmäisenä mieleen - muutenhan näissä rannekkeissa alkaa jo varsin paljon toimintoja ollakin :)

  shimmerblinger@gmail.com

  VastaaPoista
 22. os vielä automaattisesti mittaisi syödyt kalorit :D. Mulle tärkein tässä olisi ehkä tuo stressitasojen mittaus..🤔

  VastaaPoista
 23. ei kokemusta näistä , mutta harkinnassa ostaa :) en keksi mitään lisättävää kyseiseen laitteeseen , aika kattava paketti tuntuu olevan :) pkkirsi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 24. Vautsi mikä arvonta 😊Tulisi tarpeeseen sillä mun ranneke otti ja katosi, ihan orpo olo.Musta tuossa on kaikki oleellinen😊Arvonnassa mukana

  VastaaPoista
 25. Itsellä ei ole kokemusta kyseisistä aktiivisuusrannekeista,vaikka monta kertaa on ollut mietinnässä hankinta ja näin ollen on vähän "utopiaa" itselle mitä rannekeissa on toimintoina. Mutta itse pidän tärkeänä näin stressipesänä unen laadun tarkkailua,askelmittari on hyödyllinen ja itsellä on sukurasitteena näin 27-vuotiaana lievästi korkea verenpaine niin olisi hienoa jos sellaisen mittaus systeemi tai tarkkailu löytyisi. Tykkään tarkkailla silmämääräisesti kaloreita,joten miksipä ei sellainenkin löytyisi. Mutta tärkeimmät ovat nuo edellä mainitut. 😊👌 Monipuoliselta vaikuttaa tämä ranneke. merwii@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Mieleeni ei tuu mitään toimintoa, mitä vielä tarvitsisi

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Unen mittaaminen olisi mulle mielenkiintoinen ominaisuus, koska nukun vähän miten sattuu. Nyt mulla on puhelimessa siihen appi, mutta mieluiten mittaisin unta huomaamattomalla mittarilla ranteessa.
  betternailday(a)gmail.com

  VastaaPoista
 28. Aika hyvät ominaisuudet jo nyt löytyy. Unen määrään ja laatuunminäkin kaipailisin mittausta.
  tramp[@]netti.fi

  VastaaPoista
 29. Tarvis olla sellainen toiminto, joka ymmärtää mitata askeleet myös lastenrattaita työntäessä ja ehkä jopa ottaa huomioon sen tuoman kuormituksen. Kyllä se vähän syö miestä, kun viiden kilometrin kävelyltä kertyy muka vain muutama sata askelta.

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 30. Kävin Garminin sivuilta lukemassa laitteen toiminnot ja täytyy sanoa että se on kyllä kattava. En keksi omaan käyttöön muita tarpeita. Saattaa olla että mittaria jonkin aikaa käyttäneenä tulisi mieleen "voi kun olisi sitä ja tätä". Nyt on paha sanoa.

  VastaaPoista
 31. Ihan huippu arvonta! Noihin kun saisi vielä alkamis-toiminnon. Liikkuminen on mukavaa ja siitä tulee hyvä olo, mutta alkaminen ja lähteminen on vaikeaa. Jos sitä voisi helpottaa jotenkin.. :D

  naerppae@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Kuulostaa siltä, että tämä ranneke lähestulkoon keittää kahvitkin, joten ei tähän hätään kehitysehdotuksia tule mieleen. Sykemittarin ansiosta varmaankin tunnistaa minun kävelevän myös rattaita työntäessä, toisin kuin nykyinen polarini. Jos ei, niin se ominaisuus olisi vielä hyvä.

  VastaaPoista
 33. Jos se antaisi lisää puhtia liikkumiseen.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Mulle varmaan riittää jo nuo nykyiset toiminnot,en osaa muuta toivoa.
  merja80@luukku.com

  VastaaPoista
 35. En kyllä keksi mitään lisätoimintoja rannekkeeseen. Minulla ei sellaista vielä ole ollutkaan. Mukana upeassa arvonnassa.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 36. Virtuaalisen valmentajan eli kello vain kertoisi mitä treenata ja milloin. -kaikale@suomi24.fi

  VastaaPoista
 37. Onpa se nätti! Olen karsastanut erilaisia aktiivisuus-urheilu-rannekkeita, koska ne ovat aina niin rumia. Tämä on kuitenkin siro! Tuo kyllä tuntuu sisältävän jo kaikki uudet ominaisuudet, joita voi keksiä. :D Joissain rannekkeissa oleva GPS voisi olla tässäkin näppärä lenkkeilyn seurannassa. Vivosmartissa erityisesti kiinnostaa liikkumaan patistelu, rannesykkeen mittaus ja stressitason seuranta. Säätiedot ehkä taas voisi jättää pois. Ihana arvonta kaikinpuolin! msesmsesmses@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Sykkeen mittaus ranteesta on ehdottomasti tärkein!

  liina.mamma(a)gmail.com

  VastaaPoista
 39. Oho! Tästähän löytyy vaikka mitä toimintoja, ei uskoisi noin pienestä kapistuksesta :D

  Miun edellinen askelmittari mittasi vain askeleita ja otti ne turhatkin tai sitten jätti jotkin askeleet välistä. Kiinnitys oli myös hankala, kun piti olla esim. sukassa kiinni tai housujen vyötäröllä.

  Mukana voisi olla vielä musiikkisoitin ja esim. kuulokkeille paikka :D

  talkandbake@suomi24.fi

  VastaaPoista
 40. Vau mikä palkinto! En osaa olla mitään lisää siihen enää vailla..ksefedini@suomi24.fi

  VastaaPoista
 41. Vielä kun tuohon saisi viestit ja soitot niin olisi täydellinen :D Tuostakin toki olisi paljon hyötyä!
  mielenmaisemia@hotmail.fi

  VastaaPoista
 42. enpä keksi mitään tarpeellista lisäominaisuutta. ihanan siro mallikin!
  paula.susanna@hotmail.com

  VastaaPoista
 43. Ehkä sellainen toiminto, joka kertoisi, jos nestetasapaino ei ole kohdillaan. Näin tulisi juotua vettä varmasti vielä enemmän kuin nyt.
  Ihana arvonta.
  o.krimou@suomi24.fi

  VastaaPoista
 44. Herätyskello värinällä ilman ääniä, olisi täydellinen ominaisuus. Sitä tulisi käytettyä varmasti joka arkipäivä.

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 45. Verensokeritason mittaus olisi hieno. Tai toiminto, joka mittaisi kehoa ja ilmottaisi milloin olisi optimaalinen aika tai tarve syödä tai juoda. Kuulostaa hyvälle tuo ranneke!
  talviuninalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 46. Toi stressihomma kuulostaa huikeelta!! Mä tykkäisin sellasesta ominaisuudesta et jollain ilveellä mittais paineita pitkin päivää ja sit vois koneelta kattoo, millaset arvot on ollu....
  pia1972 at luukku.com

  VastaaPoista
 47. Joo, verensokeritason mittaus olisi todella kätevä :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 48. Vaikuttaa monipuoliselta jo nyt ja olisi mulle yli sadankilon keijukaiselle tosi tarpeellinen...
  Kalorit ja askeleet/vrk tietysti kiinnostaa myös ja tosi hyvä jos unimittaus siinä jo onkin!!!

  T.hessutytto@hotmail.com

  VastaaPoista
 49. Askelten mittaus sillon kun työntää rattaita! Monet mittarit jättää lasketta sillon merijaakonaho@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Vielä pidempi akunkesto olisi kiva. kumpula.sami (at) gmail.com

  VastaaPoista
 51. Vaikea sanoa mitä toimintoja toivoisi, kun en ole ikinä aktiivisuusranneketta kokeillut ja vaikka mitä niistä näkyy jo löytyvänkin. :) Tarpeeseen kyllä tulisi, joten mukana arvonnassa!
  ainosuklaa@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Se olis kiva kun se antaisi pieniä sähköpistoksia kun soffa vetää liikaa puoleensa :)
  bikkenpilttuu at hotmail.com

  VastaaPoista
 53. Kyllä tuossa taitaa kaikki tarpeellinen jo olla!
  juulia.myllykangas@outlook.com

  VastaaPoista
 54. Unen ja stressin seuranta kuulostaa hyvälle! Ehkä yksi ominaisuus mitä tarvitsen on GPS reittiseuranta juoksulenkeillä 😊
  autiokatjaa@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Isäni ranneke ilmoittaa uusista viesteistä ja sähköposteista, se on kätevä ominaisuus jos kännykkä ei ole aina hollilla :-)
  siirun@luukku.com

  VastaaPoista
 56. Myös minusta olisi hyvä verensokerin mittaus.

  peholapp(at)lailanet.fi


  VastaaPoista
 57. Tästä löytyykin tosi paljon ominaisuuksia, en osaa kaivata mitään erityistä. Unenlaadun seuranta kiinnostaa.
  eeva22@hotmail.com

  VastaaPoista
 58. Mukana upeassa arvonnassa. Hmmm,uisen toiminnon, mikähän se voisi olla... syömisten seuranta😂

  VastaaPoista
 59. Kaikki oleellinen ja tarpeellinen löytyy minusta jo :)

  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Askelten mittaus, hyvä akunkesta ja sykkeen mittaus ranteesta :)
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Tuossa tuntuu jo olevan melkein kaikki oleellinen :)
  sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 62. Stressitason mittauksen kun vielä saisi niin avot! :)
  ruskarouva85@gmail.com

  VastaaPoista
 63. Mukana
  vaikkapa askelmittaus
  eekku80@netti.fi

  VastaaPoista
 64. Vaikea sanoa parannusehdotuksia, kun tuossa tuntuu olevan jo kaikki mahdollinen XD. Ainoana parannusehdotuksena taidan sanoa vielä pidemmän akun keston. Itselläni ei ole koskaan ollut aktiivisuusranneketta ja juuri siksi olisi niin mahtavaa voittaa!

  Vitaevay@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Tässä olisi ominaisuuksia jo enemmän kuin tarpeeksi, en osaa nimetä enempää!
  krista.nissila@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Mitähän tuohon nyt enää keksisi... vaikuttaa ihan riittävältä jo nyt :)

  suvi.vikholm(at)luukku.com

  VastaaPoista
 67. Ehkäpä unen seuranta? Onpa mahtava arvonta.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 68. Jaa-a, mitähän enää keksisi tuohon lisäksi :D Siinähän on jo kaikki!
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 69. Sarkku:
  Vaikuttaa tosi monipuoliselta jo tuollaisenaan!
  jokinen.sara(at)gmail.com

  VastaaPoista
 70. Mahdollisuus kirjata ylös omia tavoitteita ja kehittymisen seuranta voisi olla kiva ominaisuus. Tai ehkä tuossa sellainen jo onkin? Joka tapauksessa vaikuttaapa hyvältä tuotteelta vesitiiviyden yms. ansiosta. :) Mukaan siis arvontaan. hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 71. Olipa paljon hyödyllisiä ominaisuuksia, ei tule nyt mieleen mitään muuta mitä vielä kaipaisin. En ole koskaan omistanut aktiivisuusranneketta, vaikka viimeksi tuossa ennen joulua sellaisesta haaveilin, olen siis ehdottomasti mukana arvonnassa! :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 72. Ei tuohon taida keksiä enää mitään lisättävää, todella hyvät toiminnot jo nyt! :) kokkonen.heini(at)gmail.com

  VastaaPoista
 73. Eipä ole kokemusta aktiivisuusrannekkeista mutta nyt olisi kyllä tuollaiselle tsempparille tarvetta :D
  mari_leena (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 74. Jos siinä on jatkuva sykkeenmittaus niin siinä on kaikki mitä tarvitsen :)
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 75. Mielestäni ominaisuuksia on jo ihan tarpeeksi :D
  tyttinurminenn (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 76. Ei ole kovin paljoa kokemuksista näistä, joten hankala toivoa enää mitää lisää, kuulostaa jo erittäin hyvältä! :D

  mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista
 77. Minun piti lukea kahteen kertaan nuo ominaisuudet, en tarvitse enää muuta, onpa älykäs ja tuo kun ei tarvitse ottaa pois kun menee suihkuun on jo hyvä.
  Olisi hieno voittaa.
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 78. Tälläistä ihmistä varten, joka on laiska liikkumaan, toivoisin laitetta, joka antaisi sähköiskun kun on tarpeeksi kauan paikallaan.
  Vedenkestävänä olisi myös hyvä ettei tätä sähköiskulaitetta voisi irroittaa itse.😉
  outi.saariaho @ gmail.com

  VastaaPoista
 79. Vaikea sanoa mitä ominaisuutta vielä kaipailisi. Tästäkin kun löytyy jo kaikenlaista mielenkiintoista. :D Olenkin juuri pohtinut aktiivisuusrannekkeen ostoa. saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Todellanin mukana, sillä vanha aktiivisuusmittari on mennyt hengettömäksi. Uusia ominaisuuksia tuossa Garminissa olisi meikäläiselle jo niin paljon verrattuna vanhaan, mutta Bikken ehdottama impulssi, mikäli liikaa röhnöttää sohvalla 😂

  VastaaPoista
 81. kaikki tarpeellinen on liikaa ei saa olla menee hankalaksi käyttö olisi tosi kiva voittaa kun aktiiviliikkuja olen ja juuri aloittanut valmennuksen anytime85@luukku.com

  VastaaPoista
 82. Ikuisen akunkeston, jos se vain olisi mahdollista :D
  hansohuo@gmail.com

  VastaaPoista
 83. Mulla ei ole ikinä ollut aktiivisuusranneketta, joten en osaa edes sanoa mitä uutta voisi toivoa. Tällainen olisikin varmasti hyvä, kun pulssin kanssa on ollut ongelmia jo jonkin aikaa. Lisäksi tuo unenseuranta kuulostaa loistavalta keksinnöltä. Täytyypä tulla kokeilemaan onneaan. riiti81(at)gmail.com

  VastaaPoista
 84. Toivoisin, että ranneketta voisi käyttää myös silloin, kun se ei ole ranteessa. Esimerkiksi juhlissa saattaa tulla heiluttua tanssilattialla ihan huolella ja olisi mukavaa, jos rannekkeen voisi sujauttaa käsilaukkuun ja se siellä laskisi askeleet :) Mitään kovin kovaa statistiikkaa siitä ei tietenkään saisi normitilanteeseen verrattuna, mutta kyllä niistä tanssilattialla tampatuista/hiihdetyistä askeleistakin jo jotain voi arvata :) nannebest at hotmail.com

  VastaaPoista
 85. mulla ei oo kokemusta aktiivisuusrannekkeista, tää vivosmart 3 vaikuttaa hyvältä, jossa on aika kattavasti kaikkia ominaisuuksia :) en osaa kyllä sanoa mitä kaipaisin vielä lisäksi :D

  stridyldilda@gmail.com

  VastaaPoista
 86. Ajastin on kätevä toiminto, jota hyödynnän viikoittain nykyisessä rannekkeessani. 5 päivän akun kesto vaikuttaa kyllä unelmalta! Rannekkeita saa varmaan tilattua helposti lisää vai onko se kiinteä?
  ninde83(a)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä ranneke on kiinteä mutta ainakin parissa aikaisemmassa mallissa mitä olen esitellyt on vaihtorannekkeita.

   Poista
 87. Oi onpas kiva arvonta! Olen jo pitkään miettinyt aktiivisuusrannekkeen ostamista, tässä Garminin rannekkeessa on juuri ne ominaisuuden mitä rannekkeeseen haluaisinkin :) Jos jokin ominaisuus pitäisi lisätä niin se voisi olla GPS.
  riikkah@luukku.com

  VastaaPoista
 88. Paikannus olisi hyvä ominaisuus, mutta jo tuollaisenaan ranneke on varmasti tosi hyvä! s.jauhiainen@luukku.com

  VastaaPoista
 89. Paikannus voisi olla vielä hyvä juttu :) paljonhan tuossa jo onkin kaikkea!
  helmityttonen@gmail.com

  VastaaPoista
 90. Sen, että se jotenkin mystisesti osais laskea syödyt kalorit :p
  tiinatsi@hotmail.com

  VastaaPoista
 91. Verensokerin mittauksen kun siihen vielä jotenkin saisi :)
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 92. Sellaisen ominaisuuden, että ranneke piippaisi varoituksen aina kun yritän syödä herkkuja :D
  piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 93. Olisi aika kiva, jos tuollainen ranneke muistuttaisi veden juomisesta ja selän suoraksi oikaisemisesta.

  virpi.yv (at) gmail.com

  VastaaPoista
 94. No huh, eihän tuohon tarvita enää mitään! Olisipa mahtavaa päästä seuraamaan omaa kehoa noin tarkasti näin aloittelevana kuntoilijana!

  anemkata(at)gmail.com

  VastaaPoista
 95. Enpä kyllä keksinyt mitään. Ehkä sitten jos olisi pitempään käyttänyt niin huomaisi mitä vielä voisi lisätä.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 96. Toi stressitason seuranta ois loistava! Tällä hetkellä varsinkin ois mielenkiintoisra seurattavaa :D Tarkotus on ollut jo pitkään hankkia ranneke kun ei sellaista ole vielä ollut :) tiedät mistä mut tavottaa, jos kävisi niin ihmeellinen tapahtuma, et voitto osuis kohdalle :D

  VastaaPoista
 97. Ihana arvonta, olis hyvä 30v lahja itselleni :D olis kiva saada semonne ominaisuuden, että toimii myös vaikka ei ole päälle, kun vaan olis puhelin lähellä, esim. puhelin on max 3 metria rannekeen välissä :) olen mukana 3 arpoja

  VastaaPoista
 98. Stressitason seuranta olisi mielenkiintoinen ominaisuus, jota haluaisin seurata.
  Unenlaatu olisi toinen. Upea palkinto ja tulisi minulle kyllä tarpeen :)

  VastaaPoista
 99. En osaa keksiä uutta toimintoa mutta tuo stressitason mittaus kiinnostaa! Mulla on ongelmana että en aina itse tunnista stressiä joten näin sen kitkisi nopeammin pois.

  VastaaPoista
 100. Näissä uusissa aktiivisuusrannekkeissa tahtoo kyllä olla jo kaikki mahdollinen, urheilulajin valinta olisi ehkä sellainen joka olisi kiva, varmaan sellaisiakin rannekkeita on jo.

  VastaaPoista
 101. Haluaisin sykkeenmittauksen ranteesta, niin ei tarvitse yhtäaikaa pitää sykemittaria ja aktiivisuusranneketta, vaan yksi laite riittäis.. lisäksi toistolaskuri punttitreeneihin! :)

  VastaaPoista
 102. Ykköstyypin diabeetikkona ajattelen, että olisi mahtavaa, jos aktiivisuusrannekkeeseen voisi syöttää myös verensokerilukemat ja pistetyt insuliinit. Mutta tuollaisenaankin se olisi mahtava!

  VastaaPoista
 103. Musta tuntuu että tämmöselle sohvaperunan serkulle tästä rannekkeesta löytyy kaikki tarpeellinen :) Mukana.
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 104. Minulla ei ole koskaan vielä ollut aktiivisuusranneketta, joten en osaa oikein kuvitella mitä ominaisuuksia vielä tarvitsisi tai olisi mahdollista. Kuntoilukärpäsen puremalle kelpaisi kyllä! Pystyisiköhän näihin liittämään verenpaineen mittauksen? :)
  -Kipsuli-
  fredriikka1@luukku.com

  VastaaPoista
 105. Eikös tuossa jo ole kaikki mahdolliset toiminnot paitsi automaattinen mässäilynesto :D väreihin kaipaisin vaikka nudea versiota tai ruusukultaa.

  VastaaPoista
 106. erivärisiä vaihtorannekkeita

  VastaaPoista
 107. Siin on jo kaikki
  Jope831@hotmail.com

  VastaaPoista
 108. Omat henkilötiedot ja lähiomaisen yhteystiedot, jos sattuu tapaturma esim. pyörälenkillä, niin tunnistetaan käyttäjä. Terkuin Aurinkoinen
  66aurinkoinen@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.