Näillä tuotteilla saat huulesi ihanan pehmeiksi





Viime postauksessa kerroin teille Elizabeth Ardenin ihanan kosteuttavista ja hoitavista Ceramide kapseleista kasvoille ja silmänympäryksille. Tänään ajattelin vinkata teille loistavista huulituotteista ja varsinkin niistä kosteuttavista tuotteista. Huulia on hyvä myös välillä kuoria ja sen taidan tehdäkin. Omat huuleni ovat tällä hetkellä päässeet hieman rohtumaan ja ne inhottavat ihoriekaleet saa helposti irti juurikin kuorinnalla. 

Huulituotteiden kanssa olen sekakäyttäjä. En ole minkään tietyn sarjan lumoissa vaan lemppareita on monta niin selektiivisen kosmetiikan kuin markettipuoleltakin. Tykkään myös kokeilla aina kaikkia uusia ja mielenkiintoisia juttuja. Aina välillä testaamista tuotteista löytyy helmiä. 

TÄSTÄ pääset muuten lukemaan postauksen viime vuodelta, jos kerron tuotteista joiden avulla saat huulet pusu kuntoon. Viime vuoden loppupuolella pääsin tutustamaan vielä pariin uuteen hoitotuotteeseen ja esittelen ne nyt tässä.  


lip balm


Oikein kuiville ja ahavoituneille huulille avuksi kannattaa ottaa Polaarin Lapland sarjan huulivoide. Vaikuttavina aineina on mm. vadelmaa, puolukkaa, karhunvatukkaa ja ruusujuurta. Koostumus on aika paksua mutta levittyy huulille hyvin ja on tuoksuton eikä jätä tahmeaa pintaa. Jos tuntuu ettei tuubista tule mitään, niin silloin kannattaa lämmitellä ensin sitä tuubia eikä yrittää väkisin pusertaa sitä ulos sieltä. Tämä on todella riittoisaa eli pieni määrä riittää. Tuubi on kätevä niin matkoilla kuin kotonakin. 




Eight Hour Lip Duo 


Elizabeth Arden


 Elizabeth Ardenin setissä on huulikuorinta ja huulivoide. Eight Hour Lip Scrub huulikuorinta poistaa kuolleen solukon hellästi huulien iholta.  Eight Hour Lip Protectant kosteuttaa huulia. Tämä hoitava, suojaava ja kosteuttava voide sisältää mm. E-vitamiinia. Mukana on vielä suojakerroin 15, mikä on loistava.  


huulikuorinta ja voide


Huulista tulee ihanan pehmeät ja kuorinnan jälkeen huulipunakin näyttää aina paremmalta. :) Koostumukset ovat molemmissa täyteläiset ja jo kuorinnan jälkeen huulien iho tuntuu pehmeältä ja hoidetulta. Molemmat ovat riittoisia eli näissäkin pieni määrä riittää. 
Ainut mistä itse en tykkää on pakkaus. En tarkoita ulkonäköä vaan sitä, että nämä ovat purnukoissa. Itselläni kun on pitkät kynnet niin tuotteiden käyttö on hieman hankalaa reissun päällä. Kotona taas asia on ihan eri.

Oletko kokeillut huulinaamiota?

Nyt en tarkoita sellaista naamiota, missä levität puolen tuubia huulille vaan ihan huulille tarkoitettuja naamioita. Kangasnaamiot ovat suuressa suosiossa ja tässä huulille omansa. Tai koostumus tässä on samanlainen kuin silmänympärysihon patcheissä. 

Kocostar Lip Mask 




Ensinnäkin tämä pakkaus on ihana! Mitkä huulet!  Tämä on sellainen pakkaus mitä ei todellakaan raaski heittää roskiin kun naamiot on käytetty. En ainakaan minä. Huulet kätkevät sisäänsä 20 naamiota. 
  Nämä kosteuttavat ja huulia pehmentävät huulia. Mukana pakkauksessa on spaatteli, jolla saa hygieenisesti nostettua naamion rasiasta. Kannattaa tarkistaa, ettei vahingossa tule otettua kahta naamiota kerrallaan. Itsellä kävi juuri viimeksi niin, että oli sitten tuplanaamiot huulilla. 
 Naamio on niin iso, että samalla tulee hoidetuksi myös huulien ympärysihokin, siitä plussaa myös. Naamion annetaan vaikuttaa 10 minuuttia rentoutuen, jotta naamio ei lähde valumaan leukaan. Tuoksu on miellyttävän miedon minttuinen. Naamion voi tehdä kyllä voiteestakin mutta tämä on vain paljon kätevämpi. 

lip mask

Monesti sitä kuulee, että huulivoiteisiin voi jäädä koukkuun. Itse sanon siihen, että PAH! Omalla kohdalla ei riippuvuutta ole tullut eikä ne huulet kuivu, vaikka välillä saattaa mennä viikkokin jopa kaksi ilman huulivoidetta. Yksi syy tietysti saattaa olla siinä, että monesti huulipunat ovat myös hoitavia. Mutta oli miten oli, niitä huulia kannattaa myös helliä ja hoitaa. <3 
Naamion löydät täältä






Käytätkö sinä säännöllisesti huulille kuorintoja ja naamioita? 

Niin ja tänään on muuten perjantaita, JEE! Ihanaa viikonloppua <3 



Osa tuotteista pr-näytteitä


Love

14 kommenttia :

  1. Kuorin kyllä huuleni säännöllisesti, mutta huulinaamiota en ole testannut. Näyttää kyllä hauskalta. Huulet menee helposti huonon näköisiksi ja niitä tosiaan pitää hoitaa.
    Hauskaa perjantaita Marina ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo naamio on kyllä kiva ja huulista tulee ihanan pehmeät. :)
      Kivaa alkanutta viikkoa Outi <3

      Poista
  2. Kaivan sen huulirasvapuikon yleensä esiin vasta silloin kun huulet on jo rohtuneet. Tosi huonosti siis huulia hoidan. Ehdottomasti pitää ottaa nyt itseään niskasta kiinni. Kiitokset kivoista vinkeistä ja mukavaa alkavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt otat toisen huulirasvan siihen yöpöydälle ja laitat aina ennen nukkumaan menoa. :)
      Ihanaa uutta viikkoa Tiina <3

      Poista
  3. Sanotaan, että mitä useammin päivässä rasvaa huuliaan sitä enemmän ne tarvitsevat rasvausta eli tästä syntyy riippuvuus. Itse laitan huulirasvaa enintään kerran päivässä, yleensä yöksi, muutoin annan ihon hoitaa itse itseään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse käytän yleensä aina nukkumaan mennessä mutta tarvittaessa kyllä päivälläkin.

      Poista
  4. Mun täytyy myöntää, että kuorin huulia äärimmäisen harvoin, mutta huulivoiteita kyllä käytän päivittäin ja iltaisin ennen nukkumaanmenoa ei kyllä tuu uni, jos huulivoide on unohtunut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Mitäs me huulivoiteiden yökäyttäjät :D Kyllä sitä itsekin pitäis hieman useammin kuorintaa käyttää mutta parempi harvoin kun ei ollenkaan.

      Ihanaa alkanutta viikkoa Mia <3

      Poista
  5. Kivoja juttuja, mulle huulikuorinta ja naamiot ovat ihan uusia tuttavuuksia! Huulikiiltoa ja rasvaa käytän kyllä hullunlailla joten näihin täytyy ehdottomasti tutustua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että sait postauksesta uusia tuttavuuksia!

      Mukavaa uutta viikkoa Maiccu <3

      Poista
  6. Hauska tuo huulinaamio! :D Katselin noita jo I love me -messuilla, mutta jäi sitten kuitenkin ostamatta vaikka mun kuivat huulet tosiaan iloitsisi tuollaisesta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on hauska ja tehokas! :D Ainut huono puoli on se, silloin kun sitä käyttää niin pitää olla hiljaa :D :D

      Kivaa uutta viikkoa Nena <3

      Poista
  7. En ole koskaan käyttänyt huulikuorintoja tai naamioita, mutta olisi mukava joskus testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä testailla. Kuorintoja löytyy kyllä muillakin merkeillä. Yksi toinen lemppari on Lushin kuorinnat. Niistä on juttua tuon postauksen linkin takana. :)
      Vastaavanlaisia naamioita ei ole tullut vastaan mutta esim. huulivoiteella voit tehdä naamion kotona.
      Kivaa uutta viikkoa Kosmetiikan (suur)kuluttaja <3

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.