Pyörähdys häämessuilla

Viime viikonloppuna tuli käytyä elämäni ensimmäisillä häämessuilla ja eikä messut todellakaan jää tähän yhteen. :D Lauantaina edessä olisi Love me do-messut. 
Mennään naimisiin- messuilla tapasin myös muita hääbloggaajia blogimiitin muodossa. Oli tosi kiva kuulla muiden häistä ja suunnitelmista. Hieman kauhulla kuuntelin muita bloggaajia, sillä monella oli aikas pitkällä valmistelut ja meillä taas ihan vielä alkuvaiheissa. Alkaa paniikki kohta iskeä, häihin ei ole kuin alle 8 kuukautta aikaa!! KÄÄÄK! 

Tässä teille muutamia kuvia messuista. Oli ihana huomata muotinäytöksessä, ettei sitä aina tarvitse pukeutua valkoiseen hääpukuun vaan se voi olla vaikka musta. 
 Lisää kuvia ja messujuttua niin ja tietysti niitä hääjuttuja löytää TÄÄLTÄ. Linkki menee Meidän häät-sivustolle Dioriina menee naimisiin- blogiin, jota kirjoittelen siellä. :) 
Sofia Öster on uusi Kultajousen valmistaman Princess-korusarjan mallikasvo. Sofia on tullut tutuksi Huippumalli haussa-ohjelmasta. 


Love

4 kommenttia :

 1. Aivan ihania pukuja tuolla oli. Katselin sinun messuvideoita myös instastoriesista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli ihania. Hääpuvuista tulee vielä lisää kuvia tuonne Dioriina menee naimisiin blogiin. Huomenna on tulossa lisää videoita häämessuilta. ;)

   Poista
 2. Häämessuilla on niin kaunista katseltavaa♥ Ja häiden suunnittelu on ihanaa aikaa, nauti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olin ihan häkeltynyt ja huokailin kaikesta siitä kauneudesta. Suunnittelu on kyllä ihana ja yritetään nauttia vaikka stressi alkaa painamaan päälle :D

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.