Melarest melatoniini lyhentää nukahtamisaikaa


Kaupallinen yhteistyö/ Verman

Nuorempana sitä jaksoi mennä tössöttää kaiket päivät ja yöt. Paljon ei unta tarvittu silloin yössä mutta nyt se onkin sitten ihan toisin. Kun ikää on päälle 40 vuotta, ei se kroppa todellakaan enää toimi niin kuin silloin parikymppisenä. Siihen sitten päälle vielä kaikki pään sisällä oleva härdelli, stressi, työpaineet, huonosti nukutut yöt. Tämä vie taas siihen, että muisti alkaa reistaamaan samoin keskittymiskyky. TÄÄLLÄ kirjoittelin siitä mitä unettomuus ja univaje voi saada pahimmillaan aikaan ja se ei todellakaan ole mitään lastenleikkiä. Tuossa aikaisemmassa postauksessa myös lupailin kertoa siitä, miten Melarestin testaaminen on sujunut.  

nukahtaminenOman yrityksen perustamisen jälkeen on tullut paineita onnistumisesta ja siitä miten kaikki lähtee toimimaan. Monesti teen töitä myöhään ja käyn asioita läpi myöhään yöhön. Stressaan myös ihan olemattomia asioita. Nämä kun laskee yhteen, niin voitte sitten kuvitella, miten käy unen.
 Ilman Melarestia valvoisin varmasti kaikki yöt ja näyttäisin tarhapöllöltä. Melarestin avulla olen saanut unenpäästä kiinni vajaassa puolessa tunnissa. Unenlaatu on myös parempaa, nukun sikeämmin enkä heräile vähän väliä. 

Melarest melatoniinia löytyy pureskeltavana sekä nieltävänä. Itse tykkään käyttää pureskeltavia niiden helppouden vuoksi. 
Käytän Melarestia myös silloin, kun minun tarvitsee nousta aikaisin ylös, kuten tänään kello soitti viideltä. Tällä varmistan juuri sen nopean nukahtamisen ja sen, että saan nukuttua hyvin ja jaksan koko pitkän päivän. Tänään lähdemme ihanan Rouva Sanan kanssa meidän jo perinteeksi tulleelle joulutori-reissulle Tallinnaan. 

Käytätkö sinä melatoniinitapletteja? 

Oikein ihanaa alkanutta viikkoa! 


 Love6 kommenttia :

 1. Olen vaan huomannut, että vaikka melatoniini lyhentää mulla nukahtamisaikaa, se myös aikaistaa heräämistä parilla tunnilla. Harmittaa herätä jo neljältä täysin pirteenä. Mieluummin valvon pidempään ja nukun pidempään. 😊

  VastaaPoista
 2. Itse käytän melatoniinia juuri silloin, kun täytyy ajoissa aamulla herätä. Saan nopeammin ja stressittömämmin unta illalla, kun otan melatoniinia :-)

  VastaaPoista
 3. En ole koskaan testannut melatoniinia, mutta mies on niin uniongelmainen, että hänelle joskus tuli tuota ostettua. Kuulemma auttoi ja pääsi taas normaalista unirytmistä kiinni.
  Ihanaa Tallinnan reissua teille kahdelle!

  VastaaPoista
 4. Mulla stressi on välillä ollut näinä yrittäjävuosina niin hallitseva, ettei edes melatoniinit ole auttaneet. Usko tai älä, mutta nykyään unitee auttaa :D Sitä mä litkin iltaisin - nytkin ;)

  VastaaPoista
 5. Käytän satunnaisesti ja juurikin tämä merkki on toimivaksi todettu :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.