Suomen Kädentaidot 2017 -messut

Omalla kohdalla tämä viikonloppu oli täynnä messuja. Ensi perjantaina olin töissä Farmasiapäivillä ja tänään olin Suomen Kädentaidot 2017 - messuilla täällä Tampereella. Messuilla oli 750 näytteilleasettajaa ja ennätykselliset 49 3331 messukävijää! Messukävijöitä oli tänä vuonna 4912 kävijää enemmän kuin viime vuonna. Hallit olivat täynnä toinen toistaan ihanimpia juttuja. Tässä teille "pieni" kuvapläjäys messuista. Oli todella vaikea rajata kuvia, olisin halunnut laittaa ne kaikki. :D 
 Muutamia ostoksia tuli myös tehtyä mutta niistä sitten myöhemmin lisää, koska kyseessä on joululahjoja ja haluan ne pitää salassa. :) Innostuimpa itsekin tekemään itse muutamat lahjat, kiitos messujen. 
     

      
   Suosittelen kurkaamaa ihmeessä myös putiikki.kadentaidot.fi verkkokauppa. Siellä on myynnissä näytteilleasettajien tuotteita. Kauppa on auki 15.12. saakka. Itseäni jäi harmittamaan parit ihanuudet ja toivon niin, että löytyvät tuolta. 


Kannattaa muuten nyt jo laittaa kalenteriin ylös ensi vuoden messut, jotka ovat 16.-18.11.2018. Silloin yhtenä teemana on lasten ja nuorten kädentaidot. Innolla odotan mitä ihania juttuja ensi vuosi tuo tullessaan. 


Kävitkö sinä messuilla? 

Love

2 kommenttia :

  1. Mökötysenkeli näyttää suloiselta, sellainen pitäisi saada mökötyspäiviä varten.
    Kivan näköiset messut!

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.