What a Scandal!!

Scandal on Jean Paul Gaultierin uusin tuoksu ja on kaikkea muuta mitä odotin. Tämä yllätti kyllä täysin sillä kuinka erilainen Scandal on niihin Gaultierin tuoksuihin verrattuna mitä olen tuoksutellut. 

 Tuoksu on tehty elämää rakastavalle ja rohkealle naiselle, jolle rajat on tehty rikottavaksi. Nimen perusteella odotin tuoksun olevan jotenkin tumman vivahteinen ja voimakas mutta toisin kävi. Tämä kuuluu tuoksuihin joka saa käden nousemaan nenän eteen vähän väliä. 


jean paul gautier


Jos nimi antaa sen kuvan, että tuoksussa on sitä jotain niin tuoksupullon korkki antaa nostaa odotuksia. Korkki on tosi huikea ja taitaa olla kyllä tämän vuoden näyttävin korkki. Ihan skandaalin ainekset leijuu ilmassa, korkkarit kohti taivasta. Eli odotettavissa on jotain huikeaa. 


Jean Paul Gaultier


Alkutuoksussa on ihanaa raikkautta jota antaa verigreippi ja gardenia. Sydäntuoksussa huumaa ihanan makea hunaja. Pohjatuoksussa lämmin patsuli kietoo kaikki yhteen ihanaan tuoksuun. 

Tuoksu on makea mutta ei kuitenkaan mikään äklön makea vaan leikkisä ja ihanan hunajainen. Vaikka tuoksu on makeahko niin tässä on mukana myös sitä eleganttia, ihanaa naisellista tyylikkyyttä. 
Tuoksu sopii omasta mielestäni sekä päivä, että iltakäyttöön. Joten kannat kattoon ja baanalle! :) 
Jos häätuoksuksi tämän valitsee niin kannattaa sulhaselta piilottaa nimi. ;D 


tuoksu


Jos et tähän mennessä ole Jean Paul Gaultierin tuoksuista tykännyt niin käy silti tuoksuttamassa tätä, koska tämä on aivan erilainen. Saatat sinäkin yllättyä. 

Tässä muuten hyvä vinkki joululahjaksikin rakkaalle, sukulaiselle, ystävälle tai sitten ihan vain itselle. 

Torstaina alkaa muuten Sokoksissa ja Emotioneissa omistajapäivät eli tästäkin tuoksusta saa sen -20% alennusta. Omistajapäivät kestävät sunnuntaihin. 

Tykkäätkö Jean Paul Gaultierin tuoksuista? 

Love

Tuoksu lehdistönäyte


8 kommenttia :

 1. Erityisesti miesten Gaultierin tuoksut ovat olleet mieleisiä. Tällaista scandaalia en ole vielä tuoksutellutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne miesten tuoksut ovat täälläkin mieleisiä. Nyt Outi sun pitää mennä tätä tuoksuttelemaan. :)

   Poista
 2. Huomaa, että on ilmainen lehdistönäyte - sen verran suurta hehkutusta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omalla kohdalla ei ole tapana hehkuttaa tai kehua sellaista mistä en itse tykkää tai minkä takana en itse pysty seisomaan, oli se sitten lehdistönäyte tai ei. :)

   Poista
 3. Mä tykkään Jean Paul Gaultierin tuoksuista ja tää pullo on kyl kaunis ja korkki huikea :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.