Marraskuun Bette Box

Tämän vuoden toiseksi viimeinen Bette Box saapui itseasiassa jo toissapäivänä mutta nyt vasta sain sen ulos. 
Suunnitelmissa oli postata tästä jo eilen mutta aika ei vain antanut periksi. Nytkin olen matkalla Jyväskylään töihin. Ulos kun katsoo niin kovin talviselta näytä, voisi oikeastaan luulla, että on syyskuu. Nyt on pakko lopettaa tämä jaarittelu. Kuski ilmoitti juuri, että olemme Jämsässä. Eli pitemittä puheita,  marraskuun Bette Box, olkaa hyvä.

Isadora Natural Matt Oil-free foundation


meikkivoide


Kaikille ihotyypeille sopiva puolipeittävä, mattapinnan jättävä meikkivoide. Kosteuttava ja hienoja juonteita häivyttävä öljytön koostumus. 
Ovh. n.22€ / 35 ml, boxissa 20 ml

Sävy, mikä boxissa oli on 10 Matt Porcelan ja näin äkkiseltään näyttää olevat juurikin oikea. Koostumus tuntuu kyllä tosi kivalta, mitä kädelle kokeilin. Tässä yritin kovasti miettiä, olenko aikaisemmin Isadoran meikkivoiteita testaillut ja ei kyllä tule mieleen. Testiin menee ilman muuta. :) 

Simple Micellar Cleansing Wipes puhdistusliinatHellävaraiset puhdistusliinat puhdistavat tehokkaasti micellar-teknologian avulla. 
Ovh. n.3,75 € / 25 kpl, boxissa täysikokoinen pakkaus

Puhdistusliinat ovat matkoilla ja mökillä tosi käteviä. Kotioloissa en niitä käytä, eli taitavat jäädä odottaamaan häämatkaa. 

Lumene Nordic Seduction Creamy huulipuna
Lumenen huulipunassa yhdistyvät valovoimainen väri ja samettisen pehmeä koostumus. 
Ovh. n.18,90€ / 3,5 g , boxissa täysikoinen tuote.

Tänä vuonna olen taas ihan hurahtanut huulipuniin ja varsinkin värikkäisiin ja tummiin. Sävy Kesätuuli on juurikin ihanan punainen mutta saas nähdä miltä näyttää huulissa. Tämä todellakin menee testiin N-Y-T! 

Manna Kadar Glo Illuminator hohdevoideUudistunut hohdevoide antaa kasvoille ja vartalolle kauniin kuultavan hehkun. Sekoittamalla pieni määrä meikkivoiteeseen antamaan hohtoa kasvoille tai sitten yksinään korostamaan tiettyjä kohtia kasvoilla.

Ovh. n. 29 $ / 20 ml, boxissa täysikokoinen tuote

Kaikki Manna Kadarin tuotteet mitä olen testanut ovat olleet tosi kivoja ja ovat jääneet omaan käyttöön. Omalla kohdalla nämä voidemaiset hohtotuotteet ovat sellaisia minkä käyttöä hieman vierastan, koska helposti sitä tulee liikaa ja sitten kasvot hehkuu kuin täysi kuu kuutamolla. :D 

Mukana oli vielä näytä Elie Saabin tuoksusta L'Eau Couture, josta tuli ihan kesä mieleen. Pitkäaikaistilaaja sain vielä näytteen Novexpert Hyaluronic Adic tuotteesta. Tämä EcoCert-sertifioitu sarja kiinnostaa todella ja Sokoksella töissä ollessa olen muutaman kerran tuotteita siinä jo tutkaillutkin. 

Boxi oli ihan kiva. Uusia tuttavuuksia on aina kiva testailla ja ISO kiitos, ettei ollut mukana sitä hammastahnaan. ;)  Mielenkiintoisin tuote on ilman muuta tuo Isadoran meikkivoide. Muutkin tuotteet testaan kyllä vaikka tuo Manna Kadarin hohdevoide hieman mietityttääkin. 

Ei muuta kuin oikein ihanaa perjantaita! 

Love

4 kommenttia :

 1. Hohtovoide on taas sellainen, mistä minä kiinnostuin :)
  Mukavaa viikonloppua sinulle Marina ❤️

  VastaaPoista
 2. Isadoran meikkivoide taisi enemmistölle olla se paras juttu boxissa, Lumenen huulipunakin oli ihana, mutta itse hieman tuota sävyä ehkä vierastan..

  https://blingershimmer.blogspot.fi/2017/11/bette-box-marraskuu-2017.html

  VastaaPoista
 3. Mä yllätyin testissä kuin kiva isadoran meikkivoide olikaan, just ihana💕Hohdevoide kannattaa testata, oli tosi vähän sitä hehkua joten aika huomaamaton jos laittaa pisaran, pari

  VastaaPoista
 4. Mulle tää boxi oli ihan 5/5! Lumenen huulipuna osoittautui täydelliseksi tummahko/marjaisa nudesävy (nro 18) & isadoran meikkivoide oli kerrankin sopivan vaalea. Meikkivoide ollut käytössä jo 3 pv ja kestää hyvin koko päivän <3 Kerrankin boxi, josta kaikki tulee käyttöön. Vieraimmalta tuotteelta itselle tuntui toi manna kadarin hohdetuote, joka oli yllättävän tumma, mutta vois toimia heleyttäjänä meikkivoiteen seassa.... :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.