Tampereen Kädentaidon messut + Via Minnet arvontamuistus

Viikko on mennyt taas vauhdilla ja viikonloppu on ovelle. Ihana talvinen maisema on muuttunut kamalaksi vesikeliksi ja kävelytiet ovat pääkalloliukkaat. Huonoja kelejä voi mennä Tampereella pakoon Kädentaidon- messuille, joiden ovat avautuvat tänään Tampereen messukeskuksessa. Messut ovat auki 18.-20.11.2016 pe 10-18 la 9-17 ja su 10-17. Samalla lipulla pääsee myös Keräily-messuille. Hallit on täynnä toinen toistaan ihanampia käsitöitä ja joululahjavinkkejä löytyy ihan varmasti! 

Näytteilleasettajat näet täältä ja yksi varma osasto, missä itse piipahdan on Via Minnet A 145. Uutuuksia  kuulemma mukana messuilla ja itseäni  kiinnostaa  mitä kaikkea muuta ihanaa he ovat nahkasta tehneet  kuin koruja. 

nahkakorut


Jos et vielä ole käynyt osallistumassa heidän korvakoruarvontaan niin käy ihmeessä! Arvontaan pääset osallistumaan tästä

Ihanaa viikonloppua ja nähdään messuilla! 

Love

4 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Nyt ei ihan messuviikonloppu mennyt niin kun suunnittelin :( kiitos Outi kuitenkin <3

   Poista
 2. Messuilin perjantaina, ja oli upeaa huomata kuinka taitavia ja huikeita osaajia Suomesta löytyykään! Myyntipisteiltä löytyi vaikka kuinka paljon ihania juttuja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen mitä pikapyrhdyksellä lauantaina kerkesin katsastamaan niin kaikkia ihanuuksia kyllä löytyi. Sunnuntain messuilu vaihtuikin sitten Acutaan.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.