Heleä iho - jokaisen naisen unelma

Kaupallinen yhteistyö Verman / 40+ blogitkauneusravintolisäKauneus kumpuaa sisältäpäin. Jokainen meistä haluaa näyttää kauniilta myös ulkoapäin. 
Ihon kauniina pysymiseen löytyy erilaisia tuotteita sekä hoitoja, joiden avulla voimme ylläpitää tai parantaa ihon laatua. Seerumit, voiteet, öljyt ja naamiot, kasvohoidot eivät vain yksin riitä pitämään ihoa nuorekkaana ja heleänä. Terveellinen ruoka, ulkoilu, liikunta, veden juonti, kunnon yöunet ja lisäravinteet tukevat tuotteita. 
40 vuotta täytettyäni, omassa ihossani alkoi näkymään ikääntymisen merkkejä ja pakko oli vain myöntää itselleen, ettei se iho pysy sellaisena mitä se oli 25 vuotiaana. Iho ei ole niin kiinteä kuin ennen, juonteet alkavat näkyä ihossa yhä enemmän unohtamatta niitä ensi ryppyjä. 


Helein Anti-Aging Premium


lisäravinneHelein on uusi kauneuslisäravinne, joka on suunniteltu suomalaisen naisen tarpeisiin.  Sarjaan kuuluu kolme tuotetta ja itse pääsin testaamaan sarjan anti-age tuotetta. 

Helein Anti-Aging Premium on vartavasten suunniteltu iholle. Tämä tuote on juurikin meille, jotka haluamme edistää ihon, heleyttä sekä ennaltaehkäistä ja poistaa ikääntymisen merkkejä eli kaikille meille ihanille naisille!

Päivä annostus on 1 kapseli päivässä. Kapselit pitävät sisällään keramideja, jotka lisäävät ihon elastisuutta ja kosteuspitoisuutta sekä vähentävät ryppyjen muodostusta. A-vitamiini puolestaan auttaa ylläpitämään ihon ja limakalvojen hyvinvointia. Koentsyymi, vihreä tee-uute, E-vitamiini ja Q10 toimivat antioksidanttina hidastaen ikääntymisen muutoksia ihossa. Hyaluronihappo sitoo kosteutta. 


kauneusravintolisä


Varsinkin nyt, kun ulkona pakkanen paukkuu ja kylmä viima käy, sisällä pitää laittaa lämmitys päälle, iho vaatii enemmän kosteutta kuin kesällä. Itsellä on pintakuiva iho ja kuivassa ihossa näkyy ne juonteetkin selkeämmin. 
Olen nyt muutaman viikon syönyt kapseleita ja omasta mielestä ihon kosteustasapaino on parempi kuin ennen testin aloitusta. 
Pitää kuitenkin muistaa, etteivät kapselit korvaa tasapainoista ja terveellistä ruokavaliota ja muistetaan tarpeellinen uni ja liikunta mutta yhdessä saavat tuloksia aikaan. Itsellä on tuon unen kanssa vielä opettelua, helposti tulee nukuttua vain viitisen tuntia yössä. 

Yhdessä pakkauksessa on 60 kapselia eli kahden kuukauden ajan. Helein kauneusravintolisät löydät apteekeista.Yliopistonapteekissa tämän hinta näyttää olevan 37,20 €


muumimuki
Kaksi aamun tärkeintä - kuppi kahvia ja Helein kauneusravintolisä


Innolla jään odottamaan testituloksia ja tulen kertomaan niistä myös teille. 

Onko sinulla käytössä lisäravinteita? 

Lumista keskiviikkoa <3 

Love
14 kommenttia :

 1. On, olen aika vannoutunut lisäravinteiden käyttäjä. Muut tuotteet liittyvät lähinnä muuhun hyvinvointiin, mutta kollageenijauhetta popsin aamuisin ihan ihoni vuoksi.

  VastaaPoista
 2. Täälläkin on käytössä. Nuo kapselit ovat kuin helmiä.
  Mukavaa keskiviikkoa Marina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun noihin kapseleihinkin on panostettu :)

   Mukavaa loppuviikoa Outi <3

   Poista
 3. Minäkin syön tätä ja päälle helokkiöljyä ja vahvaa b-vitamiinia, aina on jotain ollut käytössä. :) Huomasin muuten, että tuolla sivupalkissasi on blogini vanha osoite, kun siellä uusin postaus näyttää olevan syyskuulta. :)

  VastaaPoista
 4. Tuo muumimuki kuva on ihana <3
  Minä syön myös näitä ja oma ihoni on selvästi kosteutetumpi, tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3 Oli pakko ottaa se mukaan ihon tuon kuvan vuoksi :)
   Loistavia tuloksia kyllä tullut näistä!

   Poista
 5. Ihanat kuvat ja kiva, että Muumi pääsi mukaan kuviin. <3 Kyllä minäkin napsin montaakin eri vitskua purkista ja kun kerran näillä saa sekä iholle, että kropalle kosteutusta, niin ehdottomasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tiia <3 Kyllä se vaan niin on, ettei sitä pelkällä ulkoisella hoidolla saa riittävää kosteutusta iholle.

   Poista
 6. Mukavan oloinen tuote: komppaan <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ja innolla jään odottaan testituloksia pitemmältä ajalta :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.