Lahjavinkkejä miehelle, joka haluaa tulla huomatuksi

Vielä huomenna kerkiää käydä hakemassa isänpäivälahjat. Eli jos vielä pähkäilet mitä ostaa lahjaksi niin tässä olisi kaksi hyvää loistavaa vinkkiä. Itse rakastan tuoksuja ja mielelläni niitä annan lahjaksi myös muille. Jos isänpäivälahjat on jo hankittu, tuleehan se joulukin aikas pian :) Tuoksu on myös loistava joululahja. 

Sillon, kun tapasin mieheni, hän ei pahemmin tuoksuja käyttänyt. Kaapista löytyi yksi tuoksu ja sitä hän laittoi ainoastaan, kun lähti juhliin tai treffeille. Näiden vuosien saatossa olen saanut tehtyä käännytystyötä ja nyt miehenikin käyttää tuoksuja melkein päivittäin.
Välillä löydän itseni ihan miehessä kiinni ja huomaan nuuhkivani hänen ihoaan ihan huomaamatta. Tekeehän joku muukin näin? :D 

Bvlgari Man Black Colognemiesten tuoksu

Itse tutustuin kesällä ensimmäisen kerran Bvlgarin tuoksuihin Ominia Paraiban kanssa.  Kirjoittelinkin Ominia Paraibasta täällä.Nyt saimme testiin myös Bvlgarin miesten tuoksun. Tuoksu on lanseerattu kesällä 2016. 
Pullo on tyylikäs, simppeli ja miehinen. Hopeinen kiiltävä korkki, musta mattapintainen pullo, jossa on hieman kaarevuutta. Tuoksu on tosi mielenkiintoinen. Se on raikas mutta mutta samalla kuitenkin selkeästi maskuliininen itämaisella twistillä. 
Alkutuoksusta löytyy sitruunaa, vihreitä lehtiä ja rommia. Sydäntuoksusta voi aistia tuberoosaa ja appelsiinin kukkaa. Pohjatuoksussa vallan ottaa santelipuu, myski, benzoin ja meripihka. 
Tuoksu on omintakeinen ja erilainen. Raikkaudesta johtuen juurikin omiaan päiväkäyttöön talvisin mutta kesällä toimii erinomaisesti myös illalla.


Suositushinta EdT 30ml / 63 €, EdT 60 ml/ 81 €  


Jimmy Choo Man Intense
Jimmy Choon naisten tuoksut ovat tuttuja ennestään ja nyt oli kiva päästä tutustumaan myös miesten tuoksuun. Man Intense on lanseerattu elokuussa ja tämän kerrotaan olevan lämpimämpi ja intensiivisempi jatke menestyneelle Jimmy Choo Man tuoksulle. Pitääpäs käydä tuoksuttamassa myös tuota Man tuoksua. 

Jos Bvlgari Man Black Cologne oli raikas ja sopiva päiväkäyttöön tämä taas on omasta mielestäni selkeästi iltakäyttöön sopiva. 

Tuoksupullo on saanut inspiraationsa taskumatista. Pullo on myös hieman kaareva kuten taskumattikin.  Mustanharmaa savulasi ja kohokuvioinen nahalla päällystetty korkki viimeistelevät tyylikkään pullon.


Alkutuoksussa on laventelia, melonia ja mandariinia. Sydäntuoksusta löytyy mustaa pippuria, pelargoniaa ja pujoa. Pohjatuoksussa on lisää laventelia patsulia ja tonkapapua. 


miesten tuoksu


Suositushinta EdT 50 ml / 59 € 


  Molemmat tuoksut ovat loistavia, meidän molempien lemppariksi nousu Jimmy Choon Man Intense. Molemmat tuoksut ovat juurikin tehty miehelle, kuka haluaa tulla huomatuksi. 

Tunnelmallista lauantai-iltaa <3 

Love

6 kommenttia :

 1. Jimmy Choon tuoksu oli minunkin mieleen.
  Minä myös nuuskuttelen miestäni usein <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, että sinäkin olet samanlainen <3 :)

   Jimmy Choo on huumaava.

   Poista
 2. Pitääpä käydä nuuskuttelemassa. Joulukin tulossa. :)

  VastaaPoista
 3. Tuo Jimmy Choo on meilläkin ja on tosi hyvä. <3 Joululahjavinkkinä toimiin nuo kaikki tuoksut mahottoman hyvin myöskin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on <3 Tuoku on kyllä loistava valinta joululahjaksi, siitä pääsee nauttimaan molemmat ;)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.