Jalokiviä kynsillä Isadoran tapaannailpolish


Isadora tuo juhlakauteen jalokiviä kynsille.  Holographic glitter nails-kokoelma pitää sisällään 9 toinen toistaan upeampaa sävyä ja voitte vain kuvitella, kuinka tohkeissani olen tästä kokoelmasta. Glitteri ja varsinkin hologramglitteri on U-P-E-A-A!! olen meinaan varsinainen glitteriharakka :D 

Isadoran lakoissa on iso, leveä suti, jolla lakan saa hyvin levitettyä kynnelle. Kaikkissa lakoissa on mukana ihania eri kokoisia hologramglittereitä, jotka valon kohdatessa alkavat tanssimaan kynsillä <3 


Snow Crystals lakka on hyvin vaalea ja kuvastaa mielestäni lunta. 


isadoraSparkling Champagne on hempeän vaaleanpunainen ehkä hieman roosaan taittava. 
Pink Diamons on sävyltään selkeästi pinkkipohjainen. 

Glamour Gold, no nimikin sen jo kertoo, että kultaa olisi tarjolla tästä pullosta. 

Silver stars tuo ihanaa hopean kimalletta glitterien joukkoon. Red rocks on oiva valinta jouluaaton punaiseksi lakaksi. 
Wine divine on tumma violetti. 
Midnight sky näyttää ihan samalta kuin katselisi tummaa yötaivasta kirkkaan pakkasyönä. 
Space Jewels on upea tumman sininen lakka. 


Kaikkia lakkoja voit käyttää yksistään taikka sitten lakata tavallisen värilakan päälle. Pigmenttiä näissä ei ole niin paljon, että peittäisivät kahdella kerroksella. Tikuissa on kaksi kerrosta lakkaa. 

Jos joku näistä sävyistä ihastutti niin lakat ovat tulleet tässä kuussa myyntiin mutta ovat kaikki kausisävyjä eli eivät kuulu pysyvään valikoimaan. 

Vinkkinä vielä glitterilakkojen käyttäjille. Vaikka glitterilakat ovat ihania käyttää niin ne ovat myös pirun hankalia poistaa. Jos et halua istua foliot sormissa sohvalla niin suosittelen silloin laittamaan glitterilakkojen alle  Isadoran Peel Off- lakkaa. 
Olenkin kirjoitellut peel offista muuten jo vuonna 2013. Linkistä pääset postaukseen, jossa olen testaillut sitä. Tälläkin hetkellä laatikossa on pari pulloa Peel Offia. 
Halusin tottakai, heti testata näitä ja vaikean valinnan jälkeen päädyin tälläiseen lopputulokseen. Glitterilakkojen lisäksi hiekkalakat ovat lähellä sydäntä ja halusinkin yhdistää nämä kaksi tähän lakkaukseen. Toinen lakka on myös Isadoran Sugar crush kokoelman Chameleon Crush. Lakat ovat itsessään jo niin näyttäviä, ettei muuta koristelua tarvita. Glitterilakoilla saat helposti ja nopeasti itsellesi näyttävät ja juhlavat kynnet vaikka pikkujouluihin. :) 

Tästä kokoelmasta kynsille pääsi ensimmäisenä Pink Diamond ja kynsillä lakkaa on kolme kerrosta ja silti vielä hieman kuultaa kynnen kärki läpi. Varsinkin pitkille kynsille kannattaa laittaa melko samanvärinen värilakka alle niin ei tarvitse silloin kovin montaa kerrosta laittaa, että peittää tarpeeksi. 
Kynsilakka glittereillä vai ilman? 


Love

Kausikokoelman lakat saatu 

16 kommenttia :

 1. Tuo viimeinen sininen...wau miten upea <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Niin on! Sitä vaan joutuu laittamaan useamman kerroksen jos haluaa kunnon peittävyyden

   Poista
 3. No kyllä kiitos glitteriä!! Sä olet ollut nopea ja saanut hienosti nämä lakat esille:) Mä sain paketin vasta tänään ja ihailin niitä silmät kiiltäen! Upeita kerrassaan.
  Niin ja hienot kuvat olet muuten ottanut taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun oli pakko testata nämä heti :D Glitteriä ei ole koskaan liikaa. Kiitos taas kerran!

   Poista
 4. Kummalla vaan käy, silleen fiiliksen mukaan myös lakkailen :)
  Kivaa keskiviikkoiltaa Marina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli samalla lailla lakkailet kuin minäkin :)

   Kivaa tulevaa viikonloppua Outi <3

   Poista
 5. Ensimmäisen kuvan nähdessäni täällä pääsi ihastunut huokaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama pääsi mulla kun ensimmäisen lakan otin paketista esiin :)

   Poista
 6. Glittereillä kiitos! Vaikka kyllä mä tykkään kaikenlaisista muistakin lakoista. Glitterlakoilla vaan on niin helppoa tehdä peruslakkauksesta vähän juhlavampi ja/tai astetta hienompi jos ei vaikka ole oikein aikaa lähteä vimpan päälle koristelemaan.

  Isadoralla on joskus aikaisemminkin ollut joku jalokivikokoelma, minulla on jokunen pullo olemassa. En ole nyt kotona, että pääsisin tarkistamaan minkä nimisiä olivat, mutta tosi kimaltavia joka tapauksessa. :-) Aivan ihania nämäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glitterilakat on helppo ja moni käyttöisiä. Ja juurikin tuo, että niillä saa helposti tuunattua tavallisen lakkauksen juhlavaksi.

   Itsellä on viime vuodelta Jet Setter, mikä on kanssa aikas glitteripläjäys :D

   Poista
 7. Voihan - vaikka en yleensä ole glitterin kaveri ollenkaan, nuo vaaleammat sävyt ovat ihania - ja Isadoran lakoilla yleensä loistava hinta/laatusuhde. Jopa sellainen, että ehkäpä uskallan riskeerata;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo vaaleammat voisivat olla juurin ne sinun sävyt <3 Hinta/laatusuhde on kyllä loistava!

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.