Marraskuun Livbox

Tätä Livboxia lähden hieman ristiriitaisessa olotilassa avaamaan. Olin jo peruuttamassa koko tilausta sen viime kertaisen boxin jälkeen. Boxista oli jäänyt kokonaan yksi täysikokoinen tuote pois mutta ei se silti poistanut sitä pettymystä kuitenkaan kokonaan, että sai 30 pistettä tilille.  Mutta, unohdetaan se ja avataan tämän kuun boxi :) 



Sosar Sacred Forest Peat Mask





Turvenaamio tasapainottaa ihon talin eritystä. Naamio auttaa hidastamaan ikääntymistä sekä syväpuhdistaa ja kosteuttaa ihoa. Turve sopii kasvoille, vartalolle ja päänahalle. 
Ovh 46,90€ / 150 ml, boxissa 30 ml

Naamiot kuuluvat omiin lemppareihin ihonhoidossa eli tätä on kiva testata. Tässä iässä kaikki missä lukee hidastaa ikääntymisen merkkejä menee melkein automaattisesti testiin :D 

Lumene VALO Bright All-In-One heleyttävä & korjaava silmänympärysvoide





Kevyt, hoitava ja hajusteeton koostumus. Aamuin illoin käyttettävä silmänympärysvoide on suunniteltu häivyttämään tummuutta ja turvotusta sekä silottamaan ryppyjä. 
Ovh 24,90€ / 15 ml, boxissa täysikokoinen


Tämä Lumenen uusi ulkonäkö on mielestäni ihanan raikas. Itsellä on varsinkin toisella puolella silmäpussit ja vielä siihen en ole löytänyt oikeanlaista silmänympärysvoidetta. Onko se tämä, se jää nähtäväksi eli testiin pääsee jossain vaiheessa. 

Schwarzkopf Got2B Glied Blasting Freeze Hiuskiinne




Tämä lakka kuulemma sementoi hiustyylin paikoilleen! 
Ovh 5,90€ / 300 ml, boxissa 100ml

Minun hentoisille hiuksille tälläinen sementoima lakka on ihan liikaa normaalikäytössä. Jossain nutturoissa toimisi varmaan loistavasti mutta niin pitkät hiukset ovat eilisen päivän lumia. Siitä tulikin mieleen, että en ole teille vielä kertonut mitä kaikkea on hiuksilleni tapahtunut tässä vuoden aikana. 


Dermosil Huulikiilto Carnival Pink




Huulikiilto kosteuttaa ja hoitaa huulia samalla antaen hieman tummemman vaaleanpunaisen sävyn huulille. 
Ovh 3,90€ / 13 ml, boxissa täysikokoinen

Huulikiiloista tykkään todella paljon ja varsinkin jos tässä on hieman tummempi sävy niin testiin pääsee ilman muuta. Pikaisesti testattuna huulilla sävy näytti tosi kivalta! 

Korres White Tea Puhdistusgeeli



Kasvipohjaisista puhdistavista ainesosista valmistettu geeli puhdistaa ja raikastaa hellävaraisesti. Kevyesti vaahtoava puhdistusgeeli ei kuivata ihon pintaa ja sen sisältämä hivenaineiden yhdistelmä kosteuttaa ihoa ja antaa soluille energiaa. 
Ovh 24,50 € / 200 ml, boxissa 16ml

Jostain syystä Korresin tuotteita en ole pahemmin testaillut, joten tämäkin pääsee testiin. Vielä en ole löytänyt itselleni sitä ainoaa ja oikeaa puhdistuainetta kasvoille. Kasvipohjaisia tuotteita on myös kiva testailla. 

Boxissa oli mukana myös pikkuinen Atkins patukka ja tuoksunäyte Flower by Kenzo tuoksusta. 




Tämän kuun boxi oli ihan hyvä. Melkein kaikki tuotteet pääsevät testiin ja boxin paras tuote on Lumenen silmänympärysvoide. 

Mitä tunteita tämänkertainen boxi herätti? Onko joku tuote mistä haluisit kuulla enemmän? 

Nyt kutsuu saunanlämpö, ihanaa iltaa <3 

Love





19 kommenttia :

  1. Boxi oli kivan positiviinen ja kaikki oli kivoja tuotteita. Kivaa, että Dermosililla on noita huulikiiltoja, sillä yhdessä kohdin ne oli niin lemppareitani, kun kuulin, että ne lopetetaan, ostin niitä vaikka kuinka monta. Kaikki hyviä tuotteita, vaikka suurin osa omasta kaapista jo löytyykin, mutta se olekaan Livboxin vika. Sanoisinpa, että kiva boxi.

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en noita Dermosilin kiiltoja oo aikaisemmin kokeillut :)
      Olen kanssasi samaa mieltä, kiva boxi :)

      Poista
  2. Tää boxi oli kiva, Korresia ja Lumenea. :)

    VastaaPoista
  3. Näyttää kyllä paljon paremmalta kuin edellisen kuun boxi.
    Kivaa loppuviikkoa Marina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä paljon parempi kuin viime kuun :)

      Ihanaa loppuviikkoa sinulle Outi <3

      Poista
  4. Sisältö oli mielestäni suorastaan loistava, vaikka itselleni tuttuja tuotteita sieltä löytyikin. :)

    (https://blingershimmer.blogspot.fi/2016/11/livbox-marraskuu-2016.html)

    VastaaPoista
  5. Mulla meni nyt tuo Boxin sisältö ihan ohi, mutta käytän tilaisuutta hyväkseni, koska halusin tulla kertomaan, kuinka kivalta musta tuntui sun "tuplahalaus" lauantaina <3. Tuli sellainen olo, että se oli aidosti aito. Niinkuin sinäkin. Olen ihan varma, että tultaisiin hyvin keskenämme juttuun. Ja olen myös iloinen, että "kyttäsin" sua sieltä sermin takaa, että sain tilaisuuden tulla morjenstamaan :) Olis jäänyt harmittamaan, jos en olis sitä tehnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä ollaan oikein "kyttäilty" :D OOn tosi iloinen myös, että stalkkailit sieltä sermin takaa :)
      Oi Annukka <3 Oli kyllä todella ihana nähdä vihdoinkin ja toivottavasti pääsemme vielä joskus ihan rauhassa vaikka kahvikupposten kanssa höpöttelemään <3
      Olet juurikin niin ihanan lämmin ja ihana ihminen, millaisen kuvan olen sinusta blogin kautta saanut <3 Toivottavasti tavataan taas pian :)

      Poista
    2. Niin se jäi sanomati, että oon kova tyttä halailemaan vaikka taisit sen huomata :D

      Poista
  6. Sosar ja Lumene olivat aivan parhaat. Olisipa boksin taso aina tälläinen :)

    VastaaPoista
  7. Mielenkiinnolla lueskelen boxi postauksia. Teini haluaisi kovin tutustua näihin. Ilokseni tämän kuukauden tuotteet näyttävät paremmilta kuin viime kuussa. Ehkä annan periksi? :) Kivaa päivää sinulle. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän avulla pääse tutustumaan myös sellaisiin tuotteisiin ja brändeihin mitä ei ehkä itse tulisi muuten kokeiltua. Se viime kuun boxi oli kyllä harmi mutta tämä oli jo paljon parempi.
      Kivaa iltaa sulle Tiina <3

      Poista
  8. Muuten kiva, mutta tuolla Sosarin naamiolla oli parasta ennen päiväys jo 2.2017 :O Ei oikein sovi kun muutenkin on tuotteita odottamassa avaamista, ja lahjaksikaan ei kehtaa antaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Hyvä kun kerroit, pitääkin katsoa mikä päiväys on omassa, varmaan sama kun sulla.

      Poista
  9. Oli kyllä huomattavasti parempi ku viime kuun

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.