Syyskuun Livbox 2016

Kello oli jo yli viiden eikä viestiä ollut vieläkään tullut. Meinasin jo heittää toiveet siitä, että boxi tulisi ennen viikonloppua, koppaan mutta sitten puhelin päästi äänen. Boxi on noudettavissa. Äkkiä soitto miehelle ja sain boxin vielä tänään. 



Tämän kertainen boxi on bloggaajaboxi eli kaikki tuotteet ovat valinneet bloggaajat. 

Lumene, Sensitive Touch hellävarainen silmämeikinpoistoaine





Puhdistusaine poistaa hellävaraisesti vesiliukoisen silmämeikin. Sopii myös piilolinssien käyttäjille. 100% orgaaninen suomalainen pellavasiemenuute auttaa rauhoittamaan herkkää silmänympärysihoa. Tämä on öljytön eli sopii myös ripsipidennyksille. Tämä tuote on MakeUpPiritan suosikki.
Ovh 6,90€ / 100ml, boxissa täysikokoinen

Tämä tuli oikeastaan kuin tilauksesta. Itsellä silmämeikinpoistoaine on loppumaisillaan ja kiva päästä testaamaan tämä. Aikaisemmin olen yhtä Lumenen silmämeikinpoistoainetta kokeillut mutta silmät kirveli siitä, joten sen käyttö loppui lyhyeen. 


Isadora, Inliner Kajal Silmänrajauskynä





Vedenkestävä silmänrajauskynä luomen sisärajaukseen kirkastamaan katsetta. 
Karkkipäivän Sannin lemppari. 
Ovh 9,90€ / 1,3g, boxissa täysikokoinen

Isadoran kynää en olekaan kokeillut vielä, parin muun valmistajan vastaava kynä on käytössä. Tämä pääsee huomenna heti testiin, kun suuntaamme synttäreille. 


Makiash, kynsilakka


Kääk, kun tuohon korkkiin olin jäänyt noita hottosia noista paperipehmikkeistä



 Nopeasti kuivuva kynsilakka, jotka eivät sisällä formaldehydiä, toluenea, pftalaatteja eikä kamferia. Makiash lakkoja myy Ellos. Better Nail-Day blogin valinta.
Ovh 11,90€ / 10ml, boxissa täysikokoinen

Makiash kynsilakkoja en ole aikaisemmin testannut ja kun sain vielä tosi hyvän värin niin todellakin tulen testaamaan kynsillä. Tikulle testasin nopeaan ja lakka vaikutti kyllä hyvälle. Tea tietää kyllä kynsilakat <3 


Korres, Basil Lemon suihkugeeli





Pehmeävaahtoinen suihkugeeli, jossa on kosteuttava vaikutus. Tuoksussa on sitruunainen häivähdys. Eevsku-blogin suosikki
Ovh 13,50€ / 250ml, boxissa 40ml


Korresin tuotteita en ole aikaisemmin testaillut eli tämäkin tuote pääse testiin. Rakastan tuoksuja ja tuoksu onkin yksi todella tärkeä osa valitessa suihkusaippuaa. Tässä on ihanan raikas tuoksu. 

Schwarzkopf Professional, BC Bonacure Moisture kick kosteuttava hoitosuihke


Kosteuttaa ja selvittää tehokkaasti hiukset Cell Perfector-teknologian ja hyaluronihapon johdannaisen avulla. Palauttaa ihanteellisen kosteustasapainon, kiillon ja joustavuuden.  SN-Makeup-blogin suosikki
Ovh 12,90€/200ml, boxissa 100ml

Nyt kun hiuksiani on blondattu niin kaikki kosteutus on tarpeen. Tykkään käyttää myös näitä suihkutettavia hoittiksia eli testiin menee tämäkin. :) 

Cutrin, Chooz Refreshing kuivashampoo






Virkistää rasvaisia ja velttoja hiuksia. Sopii myös tummille ja värjätyille hiuksille. 
Uino Aino-vlogin lemppari
Ovh 15,90€/200ml, boxissa 100ml

Loistavaa, että sopii myös tummille hiuksille. Hennoille hiuksille kuivashampoo antaa myös rakennetta ja monia kuivashampoita olen joutunut antamaan eteenpäin, kun inhotti se harmaan valkoinen jälki hiuksissa. Kiireessä ei ole aikaa jäädä sen isommin hinkkaamaan tai harjaamaan siltä valkoista pois hiuksista. Tuoksukin on ihan jees. 

Dermalogica, Multivitamin Thermafoliant kuorinta





Hoitava vitamiinikuorinta, jonka tehokkaat mekaaniset ja kemialliset kuorivat aineet yhdistyvät ainutlaatuiseen lämpöteknologiaan, joka aktivoituu kontaktissa veteen. 
Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Glitz&Glam-blogin Minnan valinta
Ovh 82€/75ml, boxissa 10ml

Tämäkin tuli kuin tilauksesta. Muita ihonhoitotuotteita löytyy vaikka kuinka mutta kuorintaa ei. Testiin tämä pääsee vielä tänään illalla. 


Boxi piti sisällään hyviä tuotteita ja kaikki taisi tulla käyttöön tai ainakin testiin itselle. Mitään sellaista hiphurraa tuotetta ei ollut mutta hyvä boxi kaikenkaikkiaan. 

Nyt on kiirus mennä laittamaan kynsiä juhlakuntoon huomista varten ja lopullinen idea ei ole vielä edes selvillä :D 

Mukavaa viikonloppua ihanuudet <3 


Love

8 kommenttia :

  1. No nyt on hyvä paketti.
    Kivaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
  2. Mulla on tuo kuorinta isossa koossa ja se on aika mahtava! Hauskasti kuumenee kasvoilla. Mulle tuli niitä seerumitippoja tämän tilalla ja kynsilakasta tummempi sävy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kuorinta on kyllä jänskä :)

      Ne seerumitipat ois ollu kyllä kanssa kivat

      Poista
  3. Tykkäsin myös sisällöstä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun on asiantuntijat mukana niin lopputulos on hyvä :)

      Poista
  4. Oi, mä niin tykkään noista Cutrinin punaisista tuotteista. Se hiuslakka on superhyvä! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.