Voihan huokaus tätä huushollia

Syksyn tullen itselle alkaa aina tulemaan kauhea halu sisustaa kotia, järjestellä huonekaluja ja tehdä pientä tuunausta siellä ja täällä. 
Tuunausta on tulossa ainakin kosmehuoneen lipastoon, uudet vetonupit on tilattu ja toivon niin että ne ois sopivat ja maalia tulossa myös pintaan, nyt se on ihan vaan puun värinen. 

Kuva
Tänään koitan löytää netistä ihania tumman luumun/lilan värisiä verhoja ja muita tekstiileitä keittiöön ja olohuoneeseen. Jostan syystä olen saanut pakkomielteen siitä väristä. Tänä vuonne esim. lilan sävysten kynsilakkojen määrä on tuplaantunut eli ehkä tämä pakkomielle on saanut niistä lähtönsä.  Makuuhuone saa pysyä musta-valko-harmaana ainakin vielä. 
Sisustusblogeja selatessa, suusta pääsee aina syvä huokaus, voi kumpa meilläkin olisi noin ihanan siistiä. Kaikki ihanasti paikoillaan, ei ylimääräistä krääsää siellä täällä. Lehdet nätisti pinossa ja pikkuesineet juuri oikeinpäin.  
Ja ennen kaikkea niitä ihania tavaroita, mattoja, verhoja ja ja ja. 
Ja mikä siinä on kun käyt ostamassa sen ihanan tavaran mutta ei se kotona enää näyttäkkään yhtä hyvältä kun siinä kuvassa? 


Kun käännän katseen läppärin ruudulta niin silmäni ei todellakaan näe samaa :D Tavaroita hujan hajan, tavaroita juurikin siellä missä niiden ei kuulu olla.  Koska sitä oikein oppii sen, että laittaa tavarat HETI omille paikoilleen takaisin, ei vissiin koskaan. 


Olohuoneen matto läjässä vaikka just vähän aikaa sitten kävin sen suoristaas.  Eihän se paikoillansa pysy ilman naulaamista lattiaan kun Milo leikkii leluansa heitellen. 

Välillä matto on kyllä ihan kasassa :D

Vaikka tunnen pientä ahdistustakin välillä niin rakastan tätä meidän välillä aika kaaoksessakin olevaa kotia <3 Tämä on juuri meidän näköinen tälläisenä mutta silti mä haluan nyt jotain uutta! :D


Ihanan rentouttavaa sunnuntaita <3 loppupäivä itsellä menee sisustushaaveissa ja ulkoillen. 


12 kommenttia :

 1. Mulla syksy tekee aina sen, että haluan lisää väriä kotiin. Ulkona on jo tarpeeksi synkkää ja mustaa, joten jossain sitä väriä pitää olla lisää.
  Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas en niin paljoa halua väriä mutta nyt on tilattu verhoja. Tummia ja vaaleita. Eri asia onkin sitten miten ne sopivat yhteen ja tänne meille :)

   Poista
 2. Voi mitkä verhot. Mä voisin ottaa noit verhot ihan heti meille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun oli pakko tilata noi :D Ihastuin itekkin niihin heti kun ne näin

   Poista
 3. Niin tuttu tunne, että syksyllä tulee pesänrakennusfiilis. Sitä se on täälläkin. Iso tarve olisi tehdä jotain, mutta kun tietäisi mitä ja millä ajalla. Ja kaikki pitäisi kuitenkin aloittaa tavaroiden raivaamisella, joka taas ei ole erityisen inpspiroivaa. Mutta nurkka kerrallaan. Eiköhän tästä selvitä molemmat ja saada syysfiilistäkin rakennettua kotiin :) Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla etten ole tämän asian kanssa yksin :)
   Oikeassa oot, nurkka kerrallaan.

   Ensimmäiset ostokset sain tilattua ja tänään tulla tupsahti lipaston uudet vetimet. toivon niin, että ne ovat sopivat.

   Poista
 4. Just tuttua ja normimeininki, rakastaa ja uutta halajaa. Ihana matto ja täällä kiitos Samun matot aina rullalla. .)

  Kivaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon niin, että voittais lotossa ja sais hankittua kaikkea ihanaa eikä tarvis sitä hintalappua tuijotella
   Toi matto kerää alleen myös kaiken hiekan :D

   Poista
 5. Itellä on kans joku sisustusvimma nyt. Tosin se on pysyny vaan ajatuksissa, eikä mitään oo saanu aikaseksi... :D

  VastaaPoista
 6. Minä olen myös semmoinen "haavesisustaja" mielessä mietin ja selailen kuvastoa/ nettiä, mutta en osaa kuitenkaan tehdä kotiin joitain niitä ihania juttuja. Toki tässä on vielä lapset pieniä ja miehen kanssa yhdessä joustetaan omista ideoista niin, että saadaan koti, jossa kaikki viihtyy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tärkeintä on juuri se, että kaikki viihtyy <3 Itse kanssa haluis vaikka mitä mutta esim. Milon takia joutuu pitämään ne vaan haaveissa.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.