Saanko ojentaa sinulle ruusun?

Ruusuu, oot mun sydämessäni..tämä alkoi samantein soimaan päässäni, kun istahdin alas kirjoittamaan tätä. 



Rakastan ruusuja, pihallani kasvaa myös muutama eri ruusulajike kaikki kyllä vaaleanpunaisia jos ei juhannusruusua lasketa, Siihen tulee kyllä ensi vuonna muutos.
 Onko ihanempaa, kuin saada omalta rakkaaltaan ruusukimpun tai yhden ruusun. Pyysin Anttia hakemaan mulle kuvauksiin yhden ruusun ja sainkin 10! Olen kuulemma täyden 10 nainen. Aikas ihana mies etten sanois <3  


Seitsemän vuotta sitten puhkesi kukkaan yksi  erityislaatuinen ruusu. Sen tuoksu oli puuterimainen ja aistillinen.Chloén tuoksutalo loi silloin seitsemän vuotta sitten uuden ruusuisen tuoksutrendin. Samalla syntyi myös ikoninen tuoksupullo, josta huokuu naisellisuus.



Chloé eau de toiletten pullo pysyy uskollisena alkuperäiselle lasista ja metallista valmistetulle tuoksupullolle. Chloén vaatteissa olevat laskokset ovat olleet esikuvana pulloa. Pullon kaulaosassa on valkoinen silkkinauha, joka tässä tapauksessa kuvaa tuoksussa olevaa valkoista ruusua.



Se miten Chloé eau de toilette eroaa isosiskoistaan Chloé eau parfuminista, L´eau de Chloé :sta ja Roses de Chloé:sta on jo heti alkutuoksussa havaittava ihana raikkaus.
Chloé eau de toilette on kukkaistuoksujen yhdistelmä, josta nousee pääosissa olevien valkoisten ruusujen tuoksu ihanan pehmeästi.



Parfymööri Michel Almairac, Chloé-tuoksujen luoja, yhdessä tuoksunenä Sidonie Lancesseurin kanssa ovat saaneet aikaan tämän raikkaan uutuuden.

Absoluuttinen ruusun tuoksu muodostaa perustan tälle tuokselle ja sen ympärille on kerätty tuoksukimppu. Floristien tavoin Michel ja Sidonie lisäsivät mukaan bergamottia herättämään uteliaisuutta. Seuraavaksi mukaan tuli mafnolia ja gardenia tuoksuyhdistelmä. Raikas tuoksukokonaisuus, jossa mukana aavistus sitruunaa, joka kietoutuu ruusun ympärille. Ruusunnuput, jotka aukeavat aamukasteen myötä sulautuvat valkoisten terälehtien tuoksuun. Lämmin myski lisää tuoksuun pehmeyttä. Iholla Chloé eau de toiletten sisältämä ruusu paljastaa herkkyytensä ja mystisyytensä. 


Tämä tuoksu on todellakin raikas, herkkä ja ruusun tuoksu nousee hennosti ilmaan. Pelkäsin, että se ruusu on itselle liian voimakas mutta ylläyin.  Tämä on juurikin sellainen mitä tulee ihan vaivihkaa aina välillä tuoksuteltua ranteesta. Silloin kun päivän aikana nuuhkailen rannetani on merkki siitä, että tuoksu on juurikin minunlaiseni ja on löytänyt oman paikkansa tuoksuhyllystä <3

Omalla iholla tuoksu kestää n 6 tuntia eli ihan hyvän aikaa.

Jos kaipaat raikasta, kevyttä, ei liian makeaa kukkaistuoksua niin tämä on juurikin sellainen.
Suositushinta 53 € / 30ml. Myyntiin tämä ihanuus on tullut nyt syyskuussa.



Onko Chloé:n ruusuiset tuoksut tuttuja? 



Tuoksu saatu blogiin

8 kommenttia :

  1. Tuo EdT on ihana, siinä on Chloen tuoksuille tyypillinen hieman saippuaisen raikas tuoksu, josta pidän kovasti. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun sanoit niin siinä on hieman saippuainen tuoksu, ihana sellainen kuitenkin :)

      Poista
  2. Tykkään kovasti raikkaista hieman kukkaisista tuoksuista <3
    Mukavaa loppuviikkoa.

    VastaaPoista
  3. Tuoksu kuulosti sellaiselta, josta voisin pitää.
    Ja olipas ihana mies, se on mukavaa, kun he osaa välillä yllättää niin ihanasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä nuuhkimassa :)

      Välillä se kyllä osaa olla ihana
      <3

      Poista
  4. Oi tätä olisi ihanaa tuoksutella. Muistan jo ihan lapsuudesta miten tädin lempituoksu oli Chloe, miltähän tämä oikein tuoksuukaan. <3
    Upeaa tulevaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa mennä tuoksuttelemaan kun ohitse kuljet.

      Upeaa viikkoa sinulle upea Tiia <3

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.