Marina tässä moi!

Tänään on tasan kaksi vuotta siitä kun ensimmäisen kerran blogiin kirjoitin. Miten tämä aika voi mennäkin näin nopeasti. Silti ei meinaa millään mennä jakeluun, että kolmen viikon päästä on juhannus.

Sain postaustoiveita esittelypostauksesta, koska teistä  olisi kiva tietää millainen ihminen täällä koneen takana on. Mnulla on  monesti ollutkin aikomuksena tehdä esittelypostaus mutta luulin, ettei siitä olla kiinnostuneita.Vaikeeta oli miettiä mitä haluisitte musta tietää :) 

Moikka kaikille ja mun nimi on Marina. 
Täällä ruudun takana touhuilee siis nelikymppinen naisenalku, joka on tällä helkellä elämänsä
kamalimmassa ikäkriisissä :D Yksi syy siihen on se , kun olen tajunnut mun pikku tyttösen täyttävän ensi vuonna 18 vuotta.


Jollain kämäsellä luurilla otettu kuva joskus muinoin :D 


Suurin syy on kyllä vaan se itse numero mikä näyttää omaan silmaan aikas pahalta :D Se kuitenkin helpottaa tietää, etten ole tämän asian kanssa yksin .

Tuntuu, että joka aamu peilistä näkyy uusi ryppy, juonne joka on ollut ihossa valmiisi, on syventynyt jne. Tiedän myös sen, että kriiseily on turhaa, olen vain tälläinen ainainen stressaaja kaikissa asioissa. Vanhuus ei vaan tule yksi.

Vaikka olen asiakaspalvelualala töissä, olen silti todella ujo. Inhoan  eniten maailmassa esiintymistä, jos joudun olemaan se oma itseni siinä esim.
Koulussa taas rakastin esiintyä sketseissä, kun  sain esittää esittää jotain muuta kun itseäni. Yksi suosikki rooleista oli kun tehtiin Ritari Ässästä oma versio ja minä oli pääosassa ihan vaan hiusteni takia :D

Mutta esitelmänpito sai mut melkein paskomaan housuihini ja saa vieläkin.
Sydän hakkaa, kädet hikoilee, koko kroppaan nousee tuskahiki päälle ja sitten se ihana puna nousee ylöspäin ja peittää koko naaman.

Muistan kun monta kertaa olisin halunnut vastata koulussa opettajan kysymyksiin, en vaan uskaltanut viitata, koska pelkäsin, että jos kuitenkin vastaan väärin mulle nauretaan. 
Tuosta olen hieman rohkaistunut, mutta arka ja ujo olen edelleen. Sitten taas kun minut lähemmin oppii tuntemaan niin jokuset sanoo, ettei saa suun vuoroa kun kälätän koko ajan :D 

Perheeseeni kuuluu itseni lisäksi avopuoliso, kaunis tyttäreni Cia, karvakakara Milo ja kaksi kuningaspythonia.
Vielä viikko sitten Cialla oli vielä kaksi rottaa, mutta Antin allergian takia jouduttiin luopumaan niistä.

Kosmetiikka on kuulunut elämääni iät ja ajat. Ensimmäiset kunnon meikit kasvoillani oli muistaakseni silloin kun olin kahdeksan, harrastin kilpatanssia ja sehän kuului asiaan silloin. Nykyään sen ikäisillä tanssijoilla ei ole edes kunnon kilpapukuja päällä, saati sitten meikkiä.

Meikäläinen tuossa valko-keltaisessa vakiopuvussa tanssimassa valssia :) 

Sehän oli ainakin silloin kun itse tanssein kilpailujen yksi kohokohdista kun sain oikein kunnolla tälläytyä :) Yhä vieläkin tanssi on mulle erittäin rakas ja nautin siitä suunnattomasti.
Kukkamekko, järvenranta, lavatanssi ja ihana kesäilta rakkaan kanssa <3 Ah

Kuvan ottanut Antti Pälkäneellä

 Kynsiä  pureskelin seiskaluokalle asti ja sitten vaan yksi kaunis päivä päätin, että nyt loppu! Sen jälkeen onkin sitten kynnet oleet pitkät. 
Kynsilakkojen kanssa oloin touhuumaan samoihin aikoihin,  enkä silloinkaan ollut mikään yhden värin tytsy :D.
Olihan mun kosmetologiksi itseni luettava, kun kerta kosmetiikkaa rakastan. Hoitolassa en kuitenkaan töissä ole ollut, se ei vaan jotenkin ollut mua. Kaikki työssäharjoittelut olin Porin Sokoksen kosmepuolella.  Loppujen lopuksi päädynkin jalometallialalle ja siellä ollaan vieläkin. Meri ja vesi yleensä, on todella lähellä sydäntä, Porissa on olen koko lapsuuden ja varhaisaikuisuuden asunut. Tampereella olen nyt asustellut kuutisen vuotta ja täältä en kyllä muuttaisi pois. Niin sanoin silti kun asuin Porissakin :D  
Kuinka helppoa se olikaan viettää kaikki ihanat kesät upeissa Yyterin maisemissa ja kahlata meressä. Siellä tuli Kimi Räikkösestäkin napattua parit kuvat yks kesä :D

Aikas hulppee oli paatti, taustalla Yyterin yhtä hulppee ranta
 Kuvat taitaa olla vuodelta 2007/2008Ruoka on toinen mikä on lähellä sydäntä. Onneksi Anttikin rakastaa ruokaa ja sen laittamista, koska perheen kesken on ihana suunnitella ja kokeilla ja testailla uusia ruokia. Kunhan saisi Cian vielä innostumaan rohkeasti maistamaan uusia ruokia. Kuuluu vaan juu ei, en tykkää ilman, että on edes nähnyt joitakin ruokia  esim. valkosipulietanat :D vaikka itse asiassa ne on todella hyviä. 
Antin kanssa kun olemme kahdestaan, pidämme kolmen ruokalajin kynttiläillallisen. Ruoka + romantiikka = <3 silkkaa rakkautta <3

Me ollaan tälläsia  höpsöjä romantikkoja aina välillä . Kuva otettu Yyterissä 

Ison haave, joka minulla on ollut jo vuosia,  on päästä Safarille oman kameran kanssa kuvaamaan villieläimiä. Sen haaveen tulen toteuttamaan vaikka sitten 75 vuotiaana mummuna.
Valokuvaaminen on muutenkin yksi harrastus meillä koko perheellä.


Molemmat kuvat on Cia kuvannut joskus 10-11 vuotiaana.


 Blogia aloitin siis kirjoittamaan kun olin jäänyt työttömäksi 12 vuoden työputken jälkeen  melkein kuin salaman iskusta. Siitä johtuen olin silloin vähän niinkuin tuuliajolla. Istuin kotona sisällä, vaikka olimme muutama kuukausi ennen mun työttömyyttä, ostaneet omakotitaloon, kesä, uusi piha ja kaikki, mutta ei vaan kiinnostanut.  Blogi on ollut yhtenä  henkireikänä minulla vaikeina aikoina kun tuntui, että kaikki kaatuu päälle. 
Nyt kun ajatelen niin en tajua miksi en ollut aiemmin aloittanut blogin pitämistä, ehkä sitten vaan ei ollut sen aika vielä silloin. Tällä hetkellä blogi on minulle samalla vähän kuin päiväkirja, saan kirjattua ylös kaikkia ihania juttuja, kuvia ja kokemuksia ja palata muistelemaan niitä aina kun haluan.
Silti hävettää noi ihan ekat postaukset sitten niin pirusti :D Niistä kuitenkin huomaa kaiken sen kehityksen mitä on tässä tämän parin vuoden aikana tullut. Haluan  kehittyä vielä paljon, paljon enemmän ja tulla paremmaksi kirjoittajaksi, valokuvaajaksi, meikkaajaksi ja lakkaajaksi. 
Olen varmaan satoja kuvia ottanut silmämeikkeistä ja niin tuhottaman itsekriittisenä, mikään niistä ei ole ollut mukanas julkaisukelpoinen. Lupaan teille, että toukokuun loppuun mennessä täällä on kuvat silmämeikistä :D 

 Ensimmäsiä blogeja mitä aloitin lukemaan oli Virven Ostolakossa ja Saara Sarvaksen blogi. Saaran blogi ei vaan enää päivity mutta sitä voi käydä silt lukemassa ja suosittelen kaikille. Siellä on vaikka mitä ihania  vinkkejä, tutoa jne. Virveen olenkin päässyt jo tutustumaan ja oli kiva huomata, että hän on ihan samanlainen kuin antaa itsestään ymmärtääkin :) 

Tälläinen on pintaraapaisu minusta. Jottei kuitenkaan koko postaus olisi vaan höpötystä meikäläisestä joten eikös laiteta synttäreiden kunniaksi pieni arvonta pystyyn.

Blogia pitempään lukeneet tietävät mun tykkäävan huulituotteista. Olenkin tänä vuonna ihastunut Clarinssin huulituotteisiin ja halusin jakaa yhden myös teidän kanssa.

Instant Light Natural Lip PerfectorTämä on itsellekin uusi tuote, joten kerron siitä tässä samalla hieman enemmän.
Kyseessä ei ole mikään perinteinen huulikiilto taikka huulivoide.
Tämä antaa huulille luonnollista kiiltoa ja juuri sellaisen kevyen sävyn. Samalla kun antaa kiiltoa, huulet saavat myös kosteutta ja suojaa. Ja todellakin me tarvitsemme huulien hoitoa myös kesällä vaikka monet pitääkin voiteiden käyttöä vain talvisin.


Se mistä itse pidin paljon on tämä tuubi ja aplikaattori. Aplikaattori on pehmeä ja mulle tulee tästä mieleen se karvainen mikrofoni :D
Tämän  kanssa tätä on hyvä levittää myös ilman peiliä ja sujauttaa takaisin taskuun.
Vaikuttavina ainesosina tässä on mangoa ja sheavoita, jotka ravitsevat ja pehmentävät huulia.
Sävyt näissä ovat kevyitä ja ihanan hempeitä ja näitä löytyy 6 eri sävyssä. Laivalla sain ihanaa palvelua miespuoliselta myyjältä ja toivonkin, että hän olisi taas paikanpäällä kun Tallinnaan lähdetään seuraavaksi. Hän sanoi tämän olevan turvallisin sävy näistä kuudesta ja sopii useammalle. Itselle lähti samainen sävy mukaan.Kuten näkyy tämä Rose shimmer sävyttää huulia hyvin hyvin hempeästi.  Tämä tumtuu huulillla ihanan pehmeältä ja tuoksuu toffeiselta karkilta.

Pakko oli ottaa yksi kuva ilta-auringossa

Tykkäsin tästä todella paljon itse ja meinaan kyllä mennä katsastamaan vielä ne muutkin sävyt näistä. Tämä korvaa mulla kyllä aika pitkälti päiväkäytössä huulirasvan.

Kahden vuoden kunniaksi halusin antaa myös toisen palkinnon arvontaan.

.Toisena tuotteena arvonnassa on yks mun lemppari  huulirasvamerkin eli Hurraw!:n huulivoide.
Facebookin puolella kyselinkin hieman mielipidettä asiasta ja  Lime sai eniten ääniä, joten kävin sitten sellaisen hakemassa samaan pakettiin. Hurraw! voiteista olen kertonut jo aikaisemmin täällä


Itselläni tätä ei vielä ole vaikka rakastan limejä. Oli kyllä jo kädessä matkalla kassalle mutta sitten kuitenkin jätin sen vielä sinne kauppaan. Päätin, että ensin yksi huulivoide käytettävä loppuun ennenkun ostan tämän :D


Arvontaan voit osallistua jättämällä sähköpostiosoitteesi taikka jonkun muun kommentin.Tämä arvonta on tarkoitettu nyt vain julkisille lukijoille, koska heille kuuluu ISO KIITOS tästä kahdesta vuodesta. Kiitos myös ihanista kommenteista, niitä on ollut mukava lukea. 

Kuva täältä

Arvonta alkaa nyt ja päättyy 10.6 kello 23.59
postitus Suomen sisällä

Onnea kaikelle arvontaan
 pidetään huulet pehmeinä  Pus!


96 kommenttia :

 1. Olipa mukavaa luettavaa tämä postaus! Valotti hyvin henkilöä ruudun takana. :) Osallistun arvontaan ja seuraan sinua Bloglovinissa nimimerkillä Norttis8ans.

  VastaaPoista
 2. Mukana arvonnassa :) Isot synttärionnittelut blogille!
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Oi, olipa kiva tietää susta lisää! :) Mielenkiinnolla lueskelin! Ehkä mekin ensi miitissä ehditään jutella enemmän ;)

  VastaaPoista
 4. Ihana juttu! :) Luen julkisesti Bloggerin kautta, miratamminen71@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Olis kiva vihdoinki päästä testaan tätä kehuttua huulirasvaa
  Julkinen lukija eekku80
  eekku80@netti.fi

  VastaaPoista
 6. Oli ihana lukea susta enemmän! <3 Tuli muutamia ihan uusia juttuja itselle! Muista mitä sanoin sulle eilen toisaalla, ei muuta kuin kohti uusia seikkailuja. ;)
  Julkinen lukija olen niin kuin tiedät. ;)
  hakusanarakkaus(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan <3
   Arvaa vaan mikä jännitys oli päällä,kun tää tuli :D T: ikuinen jännittäjä

   Poista
 7. Mun lime vetelee viimeisiään joten mukana arvonnassa:) Luen Bloglovinin kautta.
  betternailday@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Mä oon sen verta utelias immeinen, että tälläset postaukset on kivoja! :D ja mua harmittaa ette Oo vieläkään saanut aikaseksi tilata hurraweita niin jos nyt :)
  somethingwrong@live.fi

  VastaaPoista
 9. Olipa kiva postaus! :) Ja Yyteri on kyllä ihana paikka!
  Luen Bloglovinin kautta tällä samalla nimimerkillä. :)
  sade.hietarinta@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yyteri on aivan huippu! Kiva kuulla, että tykkäsit :)

   Poista
 10. Hauska lukea, minkälainen ihminen siellä blogin takana luuraa. :)
  Ja kauhistus, onko juhannukseen tosiaan vain 3 viikkoa...? Ei mee jakeluun. :D
  backinreverieÄgmailÄcom

  VastaaPoista
 11. Olipa kiva lueskella tää postaus. Voisit vaikka joskus kirjotella lisää tämmöstä. :D Ja samalla vähä tietää että minkäslainen nainen sielä ny kirjottelee. :)
  Tuo vaikuttaa tosi mielenkiintoselta tuo huulirasva/kiilto/puna tsydeemi. :D Ja mulla ja äiskällä on Hurraawin rasvat molemmilla, suklaan ja kookoksen hajusina. Tykkään itekki limestä, niin kyllä kelpais. :)

  Oon julkinen lukija ja sähköposti on s_kerola@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Clarinssi on ihana <3 Itellä olut kovassa käytössä. Kookos on kaikessa mun lemppari :)

   Oisko jotain aihetta vai ihan kaikki käy? Ujopiimänä kyllä jänskätti miten tää otetaan vastaan.

   Poista
 12. Mukava postaus :) Lukijana mukana arvonnassa

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Samanlainen ujo, asiakaspalvelussa yksittäisen asiakkaan kanssa jutteleva, vaan puheen pito ei onnistu ;) Kiva postaus sinulta ja onnea blogillesi. Luen tätä bloggerin kautta (lukijasi sivupalkissa) ja on minulla blogissani linkkikin tänne sinun blogiisi. sokerikuorinta (at) gmail . com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että siellä ruudun toisella puolella on samankaltainen <3

   Kiitos Emilia <3

   Poista
 14. Kiva esittely, kiitos :) Ja onnea blogille!
  Julkinen lukija (nimim. Mint Candy) a sposti tramp [at] netti [piste]fi

  VastaaPoista
 15. Kiva tietää, minkälainen henkilö mitäkin blogia päivittää :)

  ooonavv@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Musta on just kiva lukee esittelypostauksia. Ehkä rohkaistun vielä itsekin joskus, mutta nyt on just tuo fiilis että kiinnostaiskohan ketään edes. Kyllä sit varmaan kun itseäkin kiinnostaa! Kivat arvontapalkinnot, joten mielelläni olen mukana.

  neitiminttukihara@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä vähän kun tutustuu siihen ihmiseen ja jos mä uskaltauduin niin kyllä sitten sinäkin Nella. :)

   Poista
 17. Paljon paljon onnea kaksi vuotiaalle <3

  Fanny-91@windowslive.com

  VastaaPoista
 18. Voi onnea paljon blogille! Ihan koko aikaa en mukana oo pyöriny mutta pitkään kuitenkin!

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon viiviK <3 Tosi kiva kuulla, että oot ollut matkassa mukana jo hyvän aikaa :)

   Poista
 19. Ihana kirjoitus. Paljon onnitteluja vielä! msesmsesmses (a) gmail.com . Seurailen Bloglovinin kautta.

  VastaaPoista
 20. Onnea kaksivuotiaalle, huikea saavutus! Ihana tuo romanttinen kuva. <3 Senkin söpöt. <3 <3 <3

  Rakastan tuota eclatia joten into piukeana arvonnassa mukana.

  Seuraan joka tuutista. <3

  Tiia

  tiia68@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan välillä vähän tollaisa sokerisia ;)

   Kiitos Tiia paljon ja ilman tätä blogia ei oltas tavattu, se rikkaus, että on päässyt tutustumaan ja tapaamaan ihania uusia ihmisiä on mitä kaksi vuotta sitten osannut edes kuvitella <3 <3

   Poista
 21. <3 Ihana postaus <3 Sie oot niin ihana =) terveisin toinen romantikko ;D

  VastaaPoista
 22. Mukana arvonnassa, julkinen lukija. :)
  pamela.paavola@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Ihana kirjoitus! Aloin varmuuden vukosi seuraaman myös googlen kautta :)
  Siffelisoffeli@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Oot ihana :) Bloggerlukijana mukaan

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 25. Julkisena lukijana mukana! Ihana postaus. :)

  sari piste susanna at hotmail piste com

  VastaaPoista
 26. Mukana arvonnassa, seuraan Bloggerin kautta. Synttärionnittelut ja toivottavasti ilahdutat blogilla vielä pitkään! millakko ( at ) gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla-Maria ja kyllä näin ihanien lukijoiden kanssa mielellään jatkaa pitkään <3 :)

   Poista
 27. Tykkään lukea näitä, joissa pääsee vähän "tutustumaan" toiseen. Oli siis mukava postaus! Ja ihania huulijuttuja arvontaan! <3 nin.90@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Olipa ihana postaus! Lisää tällaisia!
  Mukana arvonnassa, julkinen Katarooma :D ja laurakatarooma@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Uusia puolia on kiva päästä kurkkaamaan. Hyppään mukaan arvontaan, seuraan bloggerin kautta :)
  ansamaria33(at)gmail.com

  VastaaPoista
 30. Seuraaja edelleen, tuo Hurrawin huulirasva kiinnostaa joten koetetaan tässäkin onnea :) charmingnails@suomi24.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta kannattaa kokeilla T: en koskaan voita missään arvonnoissa :D

   Poista
 31. Mukana arvonnassa!

  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Mukana olen :) Olen julkinen lukija.

  analogtrashblogi@hotmail.com

  VastaaPoista
 33. Julkinen lukija.Mukana ollaan!
  tvoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Julkinen lukija ja mukana tottakai..

  lellukka80@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Onnea! mukana ollaan arvonnassa.
  seuraan Bloglovinissa

  VastaaPoista
 36. Mukana arvonnassa! Luen Bloglovinin kautta (idalumiaa) :)
  luminanvirt@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Ihastuttava juttu.
  Mukana arvonnassa.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 38. tää oli kiva :)
  kynsinauhatanssi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 39. Paljon onnea :)
  Luen bloglovinin kautta nimellä haaruhainen.
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Onneksi olkoon! Itsekin nyt "tuuliajolla".
  66aurinkoinen@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta ja toivottavasti se tuuli tyyntyy mahdollisimman nopeasti <3

   Poista
 41. mukana arvonnassa
  kikke at live.fi

  VastaaPoista
 42. Oi, mitä kuvia :) Mukana arvonnassa.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa oliko kauhee miettiminen noiden kuvien suhteen :D

   Poista
 43. Kiva juttu! Takerruin tuohon yhteiseen ruoanlaitto harrastukseen <3 Pitäkää siitä kiinni!
  mukana julkisena lukijana :)
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Birgit, siitä harrastuksesta meillä ei luovuta <3

   Poista
 44. Tottakai mukaan arvontaan ja bloggerin kautta lukija :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Paljon onnea! Mukana arvonnassa :)

  mari.h_84@netti.fi

  VastaaPoista
 46. Kiva lukea lisää ihmisistä, joista on muodostanut jonkinlaisen käsityksen pelkkien blogikirjoituksien perusteella. Mielikuva sinusta ei ole mennyt ihan hirveästi metsään, mutta uusia asioita tuli esiin. :)

  Arvonnassa mukana, naerppae (at) gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, kiva kuulla :) Aina sitä pelkään, mitä toiset ajattelee, minä ainakin :D

   Poista
 47. Mukava postaus, se on kamala miten nuo lapset kasvaa... :)

  Mukana arvonnassa!
  leevilotta(at)luukku.com

  VastaaPoista
 48. Mukana arvonnassa!
  Ja luen blogiasi ihan täältä netisä tai sillee 😆
  Elle.parikka@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Mukana ollaan! Ihana lukee tämmönen esittely postaus saa vähä enempi käsitystä bloggaajasta :) ja julkisena lukijana mukana pyörin bloglovin kautta!

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 50. Hurjasti onnea ja iso hali! ♥ Ihanaa että oot saanut iloa blogin kirjoittamisesta, se kyllä välittyy tällekin puolelle :) Ja älä niitä vanhoja postauksia yhtään noloile, kaikilla ne ensimmäiset postaukset on ja turha niitä on piilottelemaan lähteä, ei niitä lukijat kammoksu se on vaan se itsekritiikki se pahin :D

  Lukija tosiaan olen bloggerin kautta, ja tässä vielä tämä sähköpostiosoite :) nsurakka@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hali <3

   Jotenkin tuntee vaan myötähäpeää mutta kyllä ne mukana kulkee, kuuluu osaan kasvua :)

   Poista
 51. Mukana arvonnassa! Oli kiva kuulla sinusta enemmän faktoja :)

  mus.su@hotmail.com

  VastaaPoista
 52. Onnittelut blogillesi. Arvonnassa olen mukana.

  ritanortunen@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Mukana minäkin
  arhippainen@luukku.com

  VastaaPoista
 54. Onnea onnea!
  Mukana minäkin
  nellakos(at)gmail.com

  VastaaPoista
 55. Onnea blogille! Luin aiemmin blogilistan kautta ja sen loputtua nyt bloglovinin kautta.
  Arvonnassa mukana, kätevät tuotteet kesämenossa ja kesäkassissa :)
  anne.puumala@anvianet.fi

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.