Jummi jammi eikun siis Yummy Mummy!

Tässä olisi vielä viimehetken äitienpäivälahja vinkki kaikille mattimyöhäisille Helsinkiläisille, koska tilaamalla ei enää kerkiä. 

Lush teki meille ihanille äideille omat tuotteet, jotka ovat myynnissä vain rajoitetun ajan. Näillä tuotteilla hemmotellaan mieltä sekä ihoa kokonaisvaltaisesti. Äitinä, joka rakastaa tuoksua,  minulla nousi tuntosarvet samantein pystyyn. 

Yummy Mummy 
suihkugeeli ja vartalohoitoaine. 


Lushin tuotteet tehdään käsin tuoreista luonnon  raaka-aineista.  Jokaisessa purnukassa ja pullossa on tekijän nimi kuva sekä parasta ennen päivä. Tuoksu Lushin  tuotteissa on uskomaton. Monessa tuotteessa tuoksu on sellainen, että tekisi mieli oikein lipaista :) 
Samoin näissä tuoteissa tuoksu on juurikin sellainen lipaisu tuoksu. 

Yummy Mummy
Shower Gel


Voiko suihkugeeli olla ihanemman värinen. 
Koostumus tässä ei mielestäni ollut geeli vaan enemmänkin nestemäinen. Onneks en lotrannut tämän kanssa koska silloin olisi puolet tippunut sormien välistä lattialle.
Pehmeän tuntuinen kun saippuoi ja kyllä tällä puhdasta tulee :)

Se mikä oli kiva yllätys ainakin tälläiselle glitteriharakalle oli se, että suihkugeelissä oli mukana pientä hopeista hilettä. Ei sitä kuitenkaan ollut niin paljoa, että iho kimmeltäisi :) Kiva pieni lisä kuitenkin mun mielestä. 

Suihkugeeli sisältää mm. kurjenpolvea, brasialaista appelsiinia ja tonkapapu absoluuttia. 

Mun oli ihan pakko käydä tutkimassa tuo tonkapapu absoluutti ja se on tämän näköinen

Kuva täältä

Nuuhkein ja nuuhkein ja en millään saanut sitä sanaa tosta kielenpäältä ulos ja kysyinkin sitten Antilta, että miltä tämä tuoksuu ja vastaus oli hedelmä aakkoset. Juurinkin sitä olin itsekkin yrittänyt saada kakistettua! 

Suihkugeelin kehittäjä on sama ketä on kehittänyt myös paljon hehkutetun Snow Fairyn. Itse en kyllä osaa valita kumman tuoksu on parempi, koska tykkään molemmista. 

Suihkugeelia löytyy kolmea eri kokoa, pienin koko on 100ml ja hinta on  10,90 €


Yummy Mummy 
Body Conditoner


Tämä onkin sellainen tuote mitä en ole aikasemmin kokeillut mutta eipä jää viimeiseksi. En henkilökohtaisesti tykkää niistä 2-in 1 tuotteista missä on suikusaippua ja vartalovoide samassa, koska kuitenkin joudun rasvaamaan ihon pesun jälkeen. Ne ei myöskään aiheuta minussa mitään ahaa fiiliksiä.

Olisiipa tämänkin väri ollut lila

 Mutta tämä sitten taas teki sen. Levittäessä iholle tämä tuntui  paksulta vartalovoiteelta ja huuhtelun jälkeen iholle jäi kunnolla sellainen tunne, että olisit juuri levittänyt vartalovoiteen. 
Pienellä varauksella odotin, tarviiko mun kuitenkin ottaa esiin vielä vartalovoide, mutta ei todellakaan tarvinnut. Iho ei kinnannut mistään ja oli todella pehmeän tuntuinen.

Tässä puolestaan löytyy mm. tuoretta mansikkamehua, reilun kaupan manteliöljyä, kaakaovoita ja murumuruvoita. 

Murumuru on palmupuu jota kasvaa Amazonilla. Oli pakko googlettaa tämä kun oli itselle ihan outo raaka-aine :) 


Kuva täältä
Pesun jälkeen tätä levitetään kostealle iholle,  jonka jälkeen huuhdellaan normaalisti ja taputellaan iho kuivaksi. 

Tuoksu olisi ehkä saanut hieman pitempään viipyä iholla omasta mielestäni. 
Lushilla on myös kaksi muuta vartalonhoitoaineita,

Tämän hinta on 32,90 €

Tämä äiti nauttii näistä syötävän hyvistä tuoksuista ja pehmeästä ihosta <3

Kumpa saisin tähän postaukseen mukaan tämän tuoksun. 
Kaikille ketkä rakastaa tuoksuja ja varsinkin herkullisia tuoksuja niin nämä  Yummy Mummyt ovat juuri oikeita tuotteita oli sitten äiti taikka ei. Yksi suurin kriteeri itselle varsinkin vartalotuotteissa on juurikin tuoksu. En tiedä mitä tekisin jos olisi tuoksuille herkkä.

Minua niin harmitti, kun en päässyt Lushin uuden liikkeen avajaisiin vaan olin töissä.  Olen menossa seuraavan kerran kun Helsinkiin menen niin laittelen tänne sitten kuvia niin tekin pääset näkemään liikkeen. :)

 Kumpa tänne Tampereellekkin saataisin edes yksi Lushin liike, koska jo liikkeessä käynti on itse kokemus kun kaikki ne tuoksut ja värit lävähtää kasvoille. 

Jos et asu pääkaupunkiseudulla, kuten en minäkään, niin onneksi on olemassa verkkokauppa mistä pystyy tilaamaan tuotteita kotiin jos ei pääse liikkeessä käymään. Ihanaa lauantaita kaikille <3
Tänään  ois taas vuorossa hieman lätkää.
Onko muuten siellä ruutujen takana muita lätkäfaneja? 


Tuotteet saatu testiin

6 kommenttia :

 1. Olin itse tuolla avajaisissa,mutta kuvia ei valitettavasti ole kun kamera ei mukana.Väkeäkin oli aika paljon nii ois ollu hankalaa kuvata,mutta joissain blogeissa kyllä kuvia tapahtumasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon käyny kattoos niitä kuvia :) Mitäs muuten tykkäsit avajaisista?

   Poista
 2. Mäkin odotin kuvia katsoessa, että tuon voiteen väri olis ollut yhtä herkku. No, ei se niin nuukaa oo. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olishan se ollu aikas jees, jos väri olis ollu sama kuin suihkugeelissä.

   Poista
 3. Niin loistava vinkki, sillä näitä juuri olen kovasti himoinnut itsellenikin. :) Ihanaa äitienpäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3

   Tää kaksikko on kyllä silkkaa ihanuutta :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.