Jalkahoito kotona Opin tuotteilla ja ehkä myös sunkin kotona ?


Aikaisemmin tällä viikolla esittelin teille Salvequickin kuorintasukat+, minkä avulla jaloista kuoriutuu kuollut ihosolukko pois. Joku saattoi ajatella, yäk, tuollaisia en käytä koskaan, niin nyt seuraavaksi on vuorossa sitten hieman hellempää kuorintaa kera jalkahoidon.

Tykkään tehdä jalkahoitoja mutta pakko myöntää, teen sellaista kunnollista hoitoa ihan liian harvoin. Raspaan kyllä saunassa jalat ja voitelen aina pesun jälkeen, mutta oikein sellainen kunnollinen jalkahoito jää vuoden aikana todella vähiin.
Aika vähän sitä oikeastaan ainakin itsellä, mietittyä jalkoja. Kuitenkin niiden päällä tulee seisoittua melkein koko päivän tungettuna kenkiin ja sukkiin. Onneksi nyt on tarjennu heittää sukat mäkeen, kun on ollu ihanan lämmintä ja taitaa tästäkin päivästä tulla lämmin ja aurinkoinen. 

Nyt kun jalat pääsevät eroon sukista sekä umpinaisista kengistä, on hyvä tehdä kotona pitkän kaavan kautta jalkahoito. Tällä hetkellä mun jalat huutaa hoosiannaa, joten hemmottelu on ansaittua niille. 

Ensin kerätään tarvittavat tuoteet valmiiksi, jotta ei tarvitse sitten märin jaloin loikkia ympäri huushollia tuotteiden ja välineiden  perässä. 

Kuten näkyy aina pitää mukana olla hiemn Bling Blingiä :D 

Jos käytät viilaa kynsien lyhentämiseen niin tee se nyt ensin ennen kylpyä. Sopiva viila varpaan kynsien lyhentämiseen on sellainen missä on  180 grit karheus. Sitten jos kynsissä on esim. uria niin OPI:n flex  100/180 grit:n viilalla voi tasoittaa kynnen pinnan.

Tulen tekemään näistä OPI:n viiloista oman postauksen kuvien kera ja kerron samalla ennemmän niiden käytöstäkin.

 Jos oli kynsissä on  kynsilakkaa niin ne kannattaa poistaa ennen kylvetystä.

Ensin laitetaan vatiin lämmintä vettä ja sekaan jalkakylpysuolaa tai muuta pesuainetta.Veden sekaan voi myös  laittaa vaikka apilan kukkia tai ruusun terälehtiä, jos haluaa oikein ihanan kukkaiskylvyn. Mulla niitä ei ollu , joten joudun tyytymään ihan tavalliseen kylpyyn.Jalat laitetaan kylpyyn ja otetaan vaikka kahvikupponen, hyvä lehti tai kirja käteen ja nautiskellaan olosta sellainen kymmenisen minuuttia.
Liottamisen jälkeen jalat raspattaan
Jos sinulla on kantapäissä halkeimia niin raspaa silloin vain toiseen suuntaan. Edestakainen raspaaminen tekee vain hallaa. Raspia kannattaa aina välillä huuhdella vedessä jotta ironnut iho lähtee raspista irti. 
Kylvyn jälkeen painellaan iho kuivaksi. Tämän jälkeen leikataan kynnet tarvittaessa.

Sitten siistitään kynsinauhat. Kynsinauhoja työnnetää joko appelsiinipuutikulla tai kynsinauhatyöntimellä. Tarvittaessa voi käyttää myös kynsinauhavettä, varsinkin silloin jos kuollutta solukkoa on todella paljon kynnen pinnalla.  Liian raju tai väkisin työntäminen tekee vain hallaa. On ihan normaalia, jos ei kaikkia sitä kuolluttasoulukkoa saa heti ensimmäisellä kerralla pois. Seuraavalla kerralla on sitten taas helpompi.

Tämän jälkeen jaloille levitettään OPI:n  Manicure/Pedicure scrub.


 Samaa kuorintaa käytetään myös käsille. Käsille olenkin tätä käyttänyt monen monta kertaa ja lopputulos on ollut ihanan pehmeä ja samaa tämä tekee kyllä myös jaloille.

Kuorivana ainesosana tässä on luonnolliset sokerikristallit. Tämä kuorii hellavaraisesti kuoleet ihosolut ja samalla ilmaan leviää ihana tuoksu. Ananas tuoksuu huomattavasti voimakkaammi kuin itse kurkku.  Hierotaan ihoon pyörin liikkein ja sitten jalat huuhdellaan kylpyvedessä.Kuorintoja löytyy eri tuoksuisia ja hinta näillä on Kauneudenkaupassa 25 €.
Tämä on riittoisa eli kannattaa ottaa vähän kerralla niin ei mene tuotetta hukkaan.

Jalat kuivataan ja sitten onkin vuorossa ainakin itselle uusi ja mielenkiintoinen tuote.
OPI:n Manicure/Pedicure mask. Ei ole tullut pieneen mieleenkään tehdä jaloille naamiota. Tämä naamio sopii myös käsille. En ole vielä käsille kokeillut mutta tulen ilman muuta sen tekemään.

Naamio on savipohjainen ja sisältää OPI:n patentoimaa ainesosayhdistelmää  Avocado Lipid Complex.  Yhdiste kosteuttaa ihoa pintaa syvemmältä. Tuota samaa yhdistelmää on esim. OPIN High Intesity Cream:ssa ja Oil ti Go kynsinauhaöljyssä.

Cucumber naamio kosteuttaa ja pehmentää ihoa ja vaikuttavina aineina on shea voi ja kurkku ja ananas. Koostumus tässä on IHANAN pehmeä levitettäessä
ja tuoksussa sekoittuu ihanasti yhteen kurkku, ananas ja savi.

Tämä on aika jankkia suoraan tuubista puristettuna mutta ihanan pehmeeksi muuttuu levitettäessä
Naamio levitetään jalkapöydille ja jalkapohjiin, kynnet jätetään paljaiksi. Jos naamion tehoa haluaa tehostaa ja minähän haluan, laitetaan jalkoihin muovipussit ja villasukat jalkaan. Annetaan vaikuttaa 5 minuuttia.

Vaikutusajan jälkeen jalat huuhdellaan lämpimällä vedellä ja kuivataan hyvin. Naamion jälkeen jalat tuntuu pehmeiltä tuon kosteuttavuutensa takai. Kävellessäkin huomaa, että jotain on jaloille tullut  Naamion hinta Kauneudenkaupassa  on 25€. Näitä löytyy myös eri tuoksuissa.
tehtyä :)Sitten onkin vuorossa lakkaus jos haluaa ja ilman muuta ainakin mun hoidetut kesävarpaat tarvitsevat väriä! Pähkein muutaman värin välillä mutta päädyin kuitenkin ihanan vihreään  OPIN My Gecko Does Tricks, joka kuuluu tämän kesän Hawaii kokoelmaan. Olenkin esittellyt lakan aiemmin täällä

Kyllä ihmisen varpaat voi olla aika hurjaa katseltavaa :D 

Mun on melkein pakko käyttää aina lakatessa varpaankynsiä näitä varpaan erottelijoita, kun mun pikkuvarpaat muuten osuu naapurivarpaaseen ja runttaa lakat. Itse en päällyslakkaa varpaisiin laita kotona ollessa, eri asia sitten kun reissuun lähtee. Nopeuttaakseni kuivumista tiputin, parit tipat OPI:n Drip Dry:ta joka kynnelle ja viiden minuutin päästä ei enää tarvinnut varoa lakkojen runttaamista.

Pakkauksessa on mukana myös tuo pipetti 

Viimeinen silaus, joka kruunaa hoidon on jalkojen rasvaus. Tietysti olisi parempi jos vaikka toinen puolisko tämä osuuden hoitaisi niin ite sais vaan nauttia mutta  joudun ite hommiin. Antti kyllä hieroo mun jalkoja, mutta ei muuten oo tainnu koskaan rasvaa niihin levittää. hmmmmm taitaa tulla muutos tuohon hommaan :D 

Jalkavoiteita mulla on melkein saman verran kun käsirasvoja, kumpaakaan ilman en voisi elää.
Pääsin tutustumaan myös toiseen itselle uuteen tuotteeseen  OPI:n Pedicure- sarjan Smooth viimeistelyvoiteeseen.Voide sisältää AHA-happoa ja aikaisemmin mainitsemaani Avocado Lipid Complex-yhdistettä. Tuotteen luvataan hoitavan kovettumia ja suojaavan ihoa kuin "silkkihanska". Kuulostaa erittäin lupaavalta :)
Tuoksu tässä voiteessa on ihana, tästä aistii ainakin omenan, sitruunan, appelsiinin. Tässä koko ajan samalla nuuskuttelen käsiäni kun tätä kirjoitan :D
Voide imeyty omiin kinttuihin ihan hujauksessa ja jalat tuntuu ihanan pehmeiltä.
 Tämän voiteen normaali hinta kauneudenkaupassa on 39 € mutta tällä hetkellä se näyttää olevan loppu.

Jos rakastat tuoksuja kuten minä niin OPI:n tuotteet on sinulle tehtyjä. Harmittaa niin paljon kun en pääse jakamaan näitä tuoksuja teidän kanssa. Jos sulla on kysyttävää jostain OPI:n tuotteesta, laita viestiä tulemaan tai haluat järjestää OPIPartyt niin autan siinäkin asiassa :)

Jos haluat hemmotella itseäsi tai rakastasi jalkahoidolla käyttäen OPI:n tuotteita niin nyt siihen on mahdollisuus.
 
Arvontaan osallistuminen vaatii vastaamista yhteen kysymykseen:
Onko OPI:n tuotteet tuttuja ja en nyt tarkoita lakkoja ? :)

Ai niin se palkinto olis varmaan kiva tietää.


Eli arvonnan voittaja saa Manicure/Pedicure mask ja scrub tuotteet.

Pakkohan sitä nyt on lakkakin on oltava paketissa mukana, joten lisäsin tämän vielä mukaan samaan pakettiin :)

 My Gecko Does Tricks


Arvontaan voivat osallistua kaikki, mutta kerro myös jos olet blogin julkinen lukia niin saat toisen arvan. 
Uudet lukijat ovat erittäin tervetulleita, mutta toivon teidän myös jäävän lukijaksi, kun arvonta on loppunut. Se olisi muuten epäreilua muita arvontaan osallistuneita kohtaan.

Facebookin puolella voi myös osallistua tähän arvontaan  ja saada itselleen yhden arvan lisää :)

Arvonta alkaa nyt ja päättyy 12.6 kello 23,59.
postitus Suomen sisällä

Onnea kaikille arvontaan!

Jos muuten teillä on kiinnostusta niin voisin tehdä myös käsihoidosta postauksen ja kuvata siihen eri vaiheita. Tähän en niitä viitsinyt kun enköhän mä oo täällä taas jalkoja näyttelly ihan tarpeeks :D
Kuorinnat, naamiot ja voide saatu blogia varten kaundeudenkauppa.fi:stä

80 kommenttia :

 1. Julkinen lukija eekku80
  2 arvalla siis koittamassa onnea
  eekku80@netti.fi

  VastaaPoista
 2. Lukijana kahdella mukaan ja vielä on tuntemattomia tuotteita

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Julkinen lukija. :D Facen puolella jo kerroinki, että Opilta lakat ja käsirasvat tuttuja... :D
  laurakatarooma@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Talven jäljiltä jalat kaipaavatkin erityishuoltoa :)
  hannele.ruohonen ( at ) gmail.com

  VastaaPoista
 5. Olen julkinen lukija :)
  Siffelisoffeli@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Julkinen lukija, ooonavv@gmail.com
  Jalkanaamio, nerokasta!

  VastaaPoista
 7. on tuttuja muutkin kun lakat, mutta lähinnä käsirasvojen puolesta. :)
  julkinen lukija :)
  kynsinauhatanssi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 8. Olen julkinen lukija, eli kahdella arvalla mukana :) Eivät ole nämä OPI:n tuotteet tuttuja, ainoastaan kynsilakat.
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Julkinen lukija.
  Eivät ole vielä tuttuja.
  tvoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Täällä on tuttuja vain OPI:n lakat.
  Olen julkinen lukija : triolajanilsson@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Julkinen lukija täällä hei! ;) Mukana ollaan. Opin tuotteet eivät ole mulle muuten tuttuja, paitsi lakkojen osalta :) Olisi kyllä mielenkiintoista päästä tutustumaan näihin tuotteisiin! Ihanaa päivää, Marina! <3

  VastaaPoista
 12. Lakat ovat tuttuja mutta hoitotuotteisiin olen tutustunut oikeastaan vain kokeilemalla testeriä kaupassa. Käsivoiteiden tuoksu on kyllä jäänyt mieleen. Olen (käsittääkseni) julkinen lukija. Tykkään myös FB:ssä ja seuraan Bloglovinissa :) rokkikaisuli(a)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne tuoksut on ihania ja niin on myös näiden tuoksu :)

   Poista
 13. Lakat ja kynsinauhavoide tuttuja, mutta enhän tiennyt noin monia juttuja olevankaan!

  Ihana arvonta taasen ja julkisena lukija ja ilman muuta fb tykkääjä. <3

  Iloista viikonloppua!

  Tiia

  tiia68@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OPIlta löytyy vaikka minkälaisia ihania tuotteita. Sun tarvis Tiia emännöidä OPIPartyt niin pääsisit samalla tutustumaan kaikkiin ihanuuksiin ;)

   Poista
 14. Olen julkinen lukija nimimerkillä Kattivaara.
  Ei muuten ole Opin tuotteet lakkoja lukuunottamatta yhtään tuttuja ja kesän lähestyeesä olisikin kyllä parempi alkaa vähän jalkojen hoitotuotteisiin tutustumaan.. :D
  kattivaaranblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Julkisena lukijana kahdella arvalla mukana! :)

  sari piste susanna at hotmail piste com

  VastaaPoista
 16. OPI:lta olen kokeillut vain kynsilakkaa, muuten tuotteet on kokeilematta.
  Olen julkinen lukija. backinreverieÄgmailÄcom

  VastaaPoista
 17. Olen käyttänyt Opilta myös Avojuice voiteita, niissä on herkullinen tuoksu ja käy koko kropalle. Itseasiasssa mulla on yöpöydällä melkein aina pumppupullollinen voidetta. ;)
  Kahdella arvalla mukana.
  hakusanarakkaus(at)gmail.com

  VastaaPoista
 18. Mukana kahdella arvalla :)

  rockonmama@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Opin tuotteita en muuten ole - kynsilakkoja lukuunottamatta - paljon käyttänyt. Body lotioneja kyllä on käytössä. Nyt olisi kiva kokeilla :)

  Julkinen lukija Bloglovinin kautta (Mint Candy), tramp[@]netti.fi

  VastaaPoista
 20. Tuttuja ovat ainoastaan OPIn käsivoiteet, joten näitä olisi ihana kokeilla :)

  Kaksi arpaa kiitos!

  VastaaPoista
 21. O.P.I:n käsivoiteet on tuttu juttu, myös joku kynsiviila taitaa löytyä... hmm, olisiko muuta... noh, kynsilakkoja ainakin.. muutama... köh köh. :D

  Tuo scrub näyttää ihan wasabilta! Melkein haistoinkin wasabin nenässäni...

  Julkinen lukija olen, en tiedä näkyykö nimenä vanha Leben vai ihan oma nimi jonka muutin hiljattain (jaiks). :) Eli kaksi arpaa täällä.

  Mukavaa viikonlopun jatkoa toivotellen,
  Yökyöpeli (meikki_monsteri@ luukku.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmintä viikonloppua sinulle T: toinen yökukkuja :D

   Poista
 22. Kahdella arvalla mukaan :)
  Kiva postaus, oon monesti illalla miettinyt että pitäisi ottaa jalkakylpy ja raspata ym, mutta sitten oonkin vaan tehnyt kasvohoidon. Jalat kun ei aina ole esillä niin ne meinaa unohtua.

  Jospa nyt minä kuitenkin saisin aikaiseksi kun kesäkin on jo täällä!

  VastaaPoista
 23. Opilta tuttuja on käsirasvat ja kynsinauhaöljyt, muutaman vartalorasvan olen myös käyttänyt eli ei kovin tuttu, mutta tuttu kumminkin. :) Mä en tiedä mitä mun jaloille on tapahtunut.. Aina niin hyvässä kunnossa olleet jalat onkin mennyt huonoon kuntoon ja vaatii koko ajan enemmän ja enemmän hoitoa. :/
  Vanhana lukijana nimellä Fani, Fanny-91@windowslive.com

  VastaaPoista
 24. Julkinen lukija
  Opin tuotteista osa on tuttuja
  lellukka80@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Mukana arvonnassa! Opin kynsilakat ainoastaan tuttuja.
  Vaisanenwilma@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Mukana arvonnassa! Opin kynsilakat ainoastaan tuttuja.
  Vaisanenwilma@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Julkinen lukija, parilla mukana. Ei ole tuttu muutakuin lakkojen osalta

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Tää on menny lärvikirjassa ohi! Mutta vastaan silti, että OPIn tuotteista tutuimpia on ne lakat ;) Toki tuttuja on muutkin tuotteet, mut äkkiseltään tulee mieleen et omistan ainakin käsirasvoja ja kynsiviilan, myös manicure/pedicure mask hengaa melko tyhjänä vessan peilikaapissa ja sen kaverina on avaamaton mani-/pedicure soak. Julkisena tälläkin kertaa lueskelin, s-posti: operaatiokauniitkynnet (ät) hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan sulla sitten jo ihan kiva tuntemus OPIn tuotteisiin :)

   Poista
 29. Julkinen lukija. Opilta tuttuja vain kynsilakat, joten olisi todella kiva päästä tutustumaan näihin tuotteisiin. :)
  pamela.paavola@gmail.com

  VastaaPoista
 30. julkinen lukija ja myös fb:n kautta mukana!(:

  VastaaPoista
 31. Ainoastaan lakat ovat minulle tuttuja.
  Mukaan lukijana tupla-arvalla :)
  pussikarhu@luukku.com

  VastaaPoista
 32. Luen bloglovinin kautta nimellä haaruhainen.
  Opin tuotteista vain lakat on tuttuja.
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Joo! Niiden rasvat tuoksuu niin hyvälle.
  Riittalicious@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Ihanan oloisia tuotteita ja kauniita kuvia! Seuraan Bloglovinin kautta tällä samalla nimimerkillä.
  cherrycloud@luukku.com

  VastaaPoista
 35. Kolmella arvalla mukaan ja julkinen lukija olen :) kommentoin myös facessa!

  Ei ole kauhean tuttuja vielä, olis kiva tutustua ;)

  mehukattinen@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Julkisena lukijana mukana kahdella arvalla :)
  Opin tuotteet eivät ole ennestään tuttuja kuin nimeltä.

  mari.h_84@netti.fi

  VastaaPoista
 37. Mukana ollaan ja seuraan BlogLovinin kautta nimimerkillä Norttis8ans. :) Opin tuotteet lakkoja lukuunottamatta eivät ole tuttuja. Tykkäisin niin älyttömästi, mutta olen köyhä ja visu, joten on jäänyt toistaiseksi ostamatta..

  tiinajsipola ät gmail.com

  VastaaPoista
 38. Opin tuotteet tuttuja vain muiden kirjoituksien kautta. :) kyllä kiitos myös käsien hoito postaus! :)
  Julkinen lukija, nin.90@hotmail.com

  VastaaPoista
 39. Olen julkinen lukija bloggerin kautta.
  Mulla on tosi vähä kokemusta Opista. Se on sen verran kallis merkki, ettei oo tullu testailtua mitään. :D Ihania jutskuja sillä kyllä on, ois vaan sitä kahisevaa. ;D
  Sähköposti on s_kerola@hotmail.com

  VastaaPoista
 40. OPI:lta lakkojen lisäksi käsirasvat ovat tuttuja, mut näitä muita en oo testannu. Hyvää oon kyllä kuullu näistä :)

  Olen julkinen lukija, ja sähköposti on theyellownails@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Mä oon yhtä Avojuice käsirasvaa testannut ja ainakin se oli pirun hyvän tuoksusta :) Nämä kuullostais aika namilta!

  Julkisena lukijana..
  somethingwrong@live.fi

  VastaaPoista
 42. Olen vanha julkinen lukijasi bloggerin kautta. Opin tuotteista olen käyttänyt jalkarasvaa ja lakkoja, jotka ovat mielestäni parhaita.

  VastaaPoista
 43. OPIN lakat ovat olleet vain tätä ennen tuttuja.

  Kahdella arvalla mukaan, seuraan bloggerin kautta. :)

  VastaaPoista
 44. OPIn lähes kaikki tuotteet ovat tuttuja, myös jalkatuotteet ja viilat yms. Osallistun tähän ja olen julkinen lukija :) charmingnails@suomi24.fi

  VastaaPoista
 45. Kaks arpaa! Oon julkinen lukija, tahtoo testata noi! :)

  VastaaPoista
 46. Oh, mukana :) Olen julkinen lukija.
  anaogtrashblogi@hotmail.com

  VastaaPoista
 47. Mukana arvonnassa kahdella arvalla! Luen Bloglovinin kautta (idalumiaa) :)
  luminanvirt@gmail.com

  VastaaPoista
 48. Mukana arvonnassa, olen myös julkinen lukijasi. Opin tuotteita en ole vielä ennen kokeillut, mutta hoitotuotteet varsinkin olisivat hieno testaus aloittaa tutustuminen. sokerikuorinta ( at ) gmail. com

  VastaaPoista
 49. Julkinen lukija.
  Itse en ole kokeillut sarjan tuotteita, mutta tiedän, että ovat hyvin arvostettuja.
  66aurinkoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 50. kahdella arvalla mukana
  eivät ole tuttuja
  kikke at live.fi

  VastaaPoista
 51. Ei kyllä ole tullut käytettyä mitään muita kuin OPIn lakkoja. Mutta aina voi tutustua! Ja ehdottomasti käsihoitopostauskin kiinnostaisi!

  En ole julkinen lukija, mutta koska olen kosmetiikkablogien suurkuluttaja, vierailen blogissasi tasaisin väliajoin! Nyt kerrankin sattui onnistamaan kun täällä on kerta arvontoja käynnissä. Olen vaan laiska kommentoimaan mihinkään kun yleensä selaan mobiilissa! arl.a(a)hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että käyt aina välillä kurkkimassa mitä täällä blogin puolella tapahtuu :) Itse en kanssa mielelläni kommentoi puhelimen kautta kun helposti tulee ihan mitä sattuu kirjoitettua :D

   Poista
 52. En ole ikinä kokeillut tuotteita, vaikuttavat hyvältä ja kiinnostaa ottaa käyttöön :)
  katisarita(at)gmail.com ja olen julkinen lukijasi!

  VastaaPoista
 53. En ole kokeillut muita kuin kynsilakkoja. Mukana Blogger-lukijana.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 54. julkisena mukana..ei ole tuttuja ja jalkapohjanikin voisivat sen todistaa ;)
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 55. Ei ole vielä tuttuja, olisi kiva kyllä kokeilla! Julkisena lukijana kahdella arvalla mukana :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Ei ole tuttuja, en edes lakkoja ole kokeillut.
  mariah-79@suom24.fi

  VastaaPoista
 57. Lakkoja on tasan yksi kappale, josta jo ostaessa tiesin, että on laadultaan vähän kuraa normaaliin opi-laatuun verrattuna. :) Kiinnostaa kokeilla muutakin, kun kyseisestä merkistä olen kuullut niin paljon hyvää. :)

  Bloggerin kautta seurailen nimimerkillä Marppa
  naerppae (at) gmail.com

  VastaaPoista
 58. Olen julkinen lukija, ei ole tuttuja. kaimaen1 at luukku.com

  VastaaPoista
 59. Ei ole tullut vielä kokeiltua. 1 arpa.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Julkinen lukija, kahdella mukana.
  Ei ole tuttuja! :)

  leevilotta@luukku.com

  VastaaPoista
 61. Yksi arpa minulle, kiitos!
  Eivät ole tuttuja.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 62. Yksi arpa mulle
  On mulla yks kynsinauhaöljy OPIlta ollu :)
  Elle.parikka@gmail.com

  VastaaPoista
 63. mukana, ei oo tuttuja tuttuja!

  Julkinen lukija kävi myös facessa ;)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 64. Mukana kahdella arvalla :) Opin tuotteista mulle on tuttuja tottakai värilakat, mutta myös ihana Nail Envy - kynnenvahvistaja ja käsirasvat.

  mus.su@hotmail.com

  VastaaPoista
 65. Sillon huhtikuun miitissä tuli näihin O.P.I:n tuotteisiin ihastuttua, on ne vaan luksusta! Siis ehdottomasti mukaan tähänkin upeaan arvontaan :)

  nsurakka@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Lukijana bloglovinin kautta :) Opin tuotteista vain kynsilakat tuttuja ennestään. Jalkarasvoja käytän säännöllisesti, mutta naamioista jaloille en ole ennen kuullutkaan.
  anne.puumala@anvianet.fi

  VastaaPoista
 67. Hämärä mielikuva, että jotain tuotetta olisin kyseiseltä merkiltä kokeillut. Seuraan Instagramin kautta.

  tt32232@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.