Festarikynnet

Tätä päivää oon odottanu jo muutaman kuukauden. Mullahan oli synttärit 26.päivä ja tänään alkaa We love the 90's festarit ja sinne olen kaverin kanssa matkalla juhlimaan synttäreitä. 
Ajateltiin oikein pröystäillä ja ostettiin Stara Vip liput! ja tällä hetkellä istutaan junassa matkalla Hesaan. 

Itse tapahtumasta tulee myöhemmin sitten oma postaus ja instaan tulee kyllä kuvia aina välillä :) Jos vaan toi mun vanha luuri suostuu toimimaan. Vuoden vanha puhelin meni hajalle toissa päivänä. En voi kyllä muuta sanoa kun, että on mulla sitte hyvä tuuri. Ensin meni läppäri ja nyt luuri. Mitä vielä?

Mutta joo, näitten kynsien kanssa mulla löi pää sitten ihan tyhjää. Koitin muistella mitä mulla oli 90-luvulla päällä, enkä saanut minkäänlaista mieli kuvaa. Googlettelin eri hakusanoilla ja plaah, ei tullut mitään inspistä. Kyselin parissa faceryhmässä apuja ja sitten sieltä heitettiin vinkki: mustaa, valkoista, pitsiä, strasseja ala MADONNA. No sehän oli sitten siinä. Helpotuksen huokaus.

Loppupeleissä en kuitenkaan päätynyt noihinkaan vaan näihin. 
Kiireen keskellä tehdyt muutokset on kivoja.  Näistä ehkä vähän tulee 90-luku mieleen :D


Nyt on niin kiirus ehtoo, kun teen kaverille vielä ripsipidennykset, pitäis pakata, päättää vaatteet se on hyvä kun ihminen tekee ajoissa kaikki,  että laitan nyt vaan kuvat näistä ja kerron sitten reissun jälkeen paremmin millä olen nämä tehnyt ja koitan ottaa lisää kuviakin näistä. 

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille! <34 kommenttia :

 1. Myöhäiset synttäri onnittelut! xx

  VastaaPoista
 2. Onneks olkoon ja hauskoja festareita! Mua ois itseänikin kiinnostanut osa noista ysäribändeistä ja Kaapelitehtaalle läjteminen, mitta sitten tuli ilmottauduttua juoksutapahtumaan tälle viikonlopulle niin ne meikäläisittäin hieman syö toisiaan. Jään oottelee festariraporttia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Hauskaa oli todella :D Olitko siinä yöjuoksussa? Laitten raporttia kun oon keriny käymään kuvat läpi ja olen paremmassa kunnossa. Nyt meinaan flussa pukkaa pahasti päälle ja ei kauheesti jaksa keskittyä mihinkään.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.