RalliKynnet

KÄÄÄK, nyt on jo elokuu!

Kuten tossa jo aikasemmin kerroin,  niin nyt sitä ollaan täällä keskisuomessa ja keskellä rallihuumaa. Siitä onkin neljä vuotta kun olen viimeksi täällä ollut. Miniloman kruunaa, että päästään rauhottumaan mökille mikä sijaitsee järven rannalla. Rakas ystäväkin on matkassa mukana<3 Tätä olen odottanut koko kesän. 
Laittelen reissukuvia kunhan ollaan päästy takaisin kotiin. 

Ja sitten niihin kynsiin. En sitten yhään tajunnut ajan kulua ja unohdin kokonaan, että mun piti tilata leimauslaatta missä olisi ruutulippu kuvio. Arvatkaas vaan harmittaako. No eihän sitä auttanu ku alkaa kehittää jotain vastaavaa. Kokeilin teippien kanssa saada kuvioo, eihän niillä nyt saa tai mun hermot ei vaan jaksanu alkaa pakertamaan yksitellen niitä ruutuja. Enkä alkanu myöskään maalaamaan niitä vapaalla kädellä, en todellakaan. 

Värit valitsin Neste Oil Rallyn värien mukaan. 

Kuva täältä
Keskisormissa on Kikon Sugar Mat 457. Tämä on ohuin sokeri mitä olen tähän mennessä kokeillut. Kolme kerrosta laitoin, koska jonkun verran kynsi kuulisi läpi. 
Muihin laitoinkin sitten pohjalle kaksi kerrosta China Glazen Snow:ta. En ole vielä saanut pähkittyä kummasta tykkään ennemmän, tästä vai Ginan Whitestä.  
Nämä mustat pläntit nimettömiin tein China Glazen Liquid leather:lla . Todella hyvä musta lakka. Tämä saa nyt esittää vaikka makrokuvaa ruutulipusta. 
Raidat muihin kynsiin tein teippaamalla ja käyttäen  Ginan Marina hih  ja Lumenen Natural Code, Sweet rebel lakkoja. 
Kuvat otin nopsaa sateiden välissä ja onneksi sain tähän viimiseen edes ripauksen aurinkoa.

Ensi vuonna lupaan olla valmistautunut hyvissä ajoin kaikilla tarpeellisilla tavaroilla. 

Ja nyt ei muuta kun Wrooooooommm Wroooooooom......


6 kommenttia :

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.