Elokuun Livbox

Tätä livboxia odotin ehkä eniten sitten sen ihka ensimmäisen boxin. Enkä voinut vastustaa kiusausta taasaan vaan spoilasin itseni heti kun se oli mahdollista :D 

Tämä boxin sisällöstä vastasi 5 kosmetiikkabloggaajaa, johon he olivat valinneet lempituotteensa. Boxissa oli taas ainakin yksi tuote mikä ei olisi kaikilla sama. Ja jee toinen niistä olisi juurikin minkä haluaisin itselleni. 

No lopussa nähdään sainko sen mitä odotin kuola valuen. 

Väri teema ylläti todella. Näin helteen keskellä väri onkin, toisaalta tosi hyvä veto, lumen valkoinen missä on mustia palkkeja, kolmoita ja palloja. 







Clinique, All About Eyes


Cliniquen silmänympärysvoide kosteuttaa ja poistaa turvotusta herkältä silmänympärysiholta. Se vaalentaa tummaa silmänympärysihoa ja vahvistaa ihon kosteussuojaa. All About Eyes on allergiatestattu ja hajusteeton. 
Ovh 36 € / 15ml, boxissa 5 ml

Tämä on Ida iholla-blogin Idan suosikki. 

Tämä tuote pääsee ihan heti käyttöön ja tämä tuli kreivin aikaan. Minulla on meinaan hakusessa sy-voide niin saas nähdä onko se juuri tämä mikä päätyy kaappiin. 

The Body Shop, Honeymania Body Butter



Aisteja hivelevän kukkaisen hunajan tuoksuinen, tehokosteuttava, täyteläinen vartalovoide, joka sisältää reilun kaupan kautta Etiopiasta tuotettua hunajaa. 
Ovh 18,90 € / 200ml, boxissa 50 ml 

Tämä on Kalastajan vaimo-blogin Johannan suosikki

Tämä mulla onkin jo ennestään käytössä. Voitin siis minä kuka ei koskaan voita missään mitään meinaan TBS hunajaisen vartalonhoito- paketin Ostolakossa blogin arvonnassa viime vuonna. Tykkään todella paljon tästä ja suosittelen kaikille ketä rakastaa hunajan tuoksua. 

Lumene, Arctic Sun Bronzer



Aurinkopuuteri antaa iholle upeaa kesän hehkua ja aavistuksen luonnollista päivetystä. Valoa heijastavat pigmentit heleyttävät ihoa välittömästi, ja hienojakoinen koostumus tekee lopputuloksesta kevyen kuultavan ja luonnollisen. Hellävarainen ja hajusteeton, ihoa hoitava koostumus sisältää suomalaisen lakan siemenuutetta, joka suojaa ja ravistee ihoa. 
Ovh 14,90 €/ 10 g ja boxissa täysikokoinen

Aurinkopuuteri oli Saaran suosikki Saara Sarvas kauneus ja kosmetiikka- blogista

Tämä oli kanssa sellainen mikä kiinnostaa ja sävy on juuri oikea ainakin tällä hetkellä. 

Batiste, XXL Volume Dry Shampoo



Batisten XXL Volume-kuivashampoo tekee hiuksistasi välittömästi puhtaan ja raikkaan tuntuiset sekä antaa niille tuuheutta. Saat viimeisteltyä kampauksesi helposti. Batisten vedetön koostumus suihkutetaan suoraan kuiviin hiuksiin n. 30 cm:n etäisyydeltä. Tämän jälkeen pöyhi hiuksesi ja ihastu!
Ovh 8,90 € / 200ml, boxissa 50ml

Kosmetiikkaobsessio-blogin  Annien valitsema oli tämä

Batisten kuivashampoita olen käyttäy jo useamman vuoden vaikkakin tämä yksilö on jäänyt testaamati. No se asia korjaantuun kun tämä lähtee elokuun lopussa Suvilahteen festareille mukaan. Voin kuitenkin suositella Batisten kuivashampoita eli kannattaa ilman muuta kokeilla. 

Ja sitten se viimeinen tuote eli sainko sen D&G suihkusaippua? 

En, en taaskaan saanut sitä mitä toivoin vaan juurikin sen mitä en toivonut. Kui minulle aina käy näin??? kysyn vaan...Plaaah

Todella hyvä tuote tämäkin on.

Pure Konjac Sponge, Kasvojen pesusieni




Olen toukokuussa tämän tuotteen testannut joten en kirjoittele tästä sen enempää. Jos haluat käydä lukasemassa postauksen niin tästä pääset. Tykkäsin ja suosittelen kyllä kaikille itsekkin. Itselläkin käytössä tämä. 

Ovh 9,50 € 

Videobloggaaja Nella Törnroosin valinta oli tämä. 

Tälläinen oli boxi tässä kuussa. Tuotteiden koot olivat mielestäni todella hyviä. Vaikkakin eivät olleet norm. kokoisia paitsi aurinkopuuteri ja sien,i niin näistä kuitenkin pystyy testaamaan tuotetta useamman kun sen yhden kerran ja nyt saa tuotteestakin paljon paremman kuvan. 
Toivottavasti vastaavanlaisia sisältöjä tulee toistekkin, koska tämä oli ihana hyvä, vaikka en saanutkaan sitä suihkusaippuaa, yyhhhhhh! 

No, mitäs ootte mieltä sisällöstä, oliko kiinnostavia tuotteita? 

Jos muuten alkoi kiinnostamaan niin oman voit tilata täältä




Nyt onneksi ilma on hieman viileämpää niin taidan mennä kaivamaan lakkapulloja esille ;) 


8 kommenttia :

  1. Mieki sain tuon sienen enkä suihkugeeliä :(

    VastaaPoista
  2. Mä huomenna tai maanantaina vasta saan oman boxin kätösiini. Saapa nähdä kumpi mulle tulee. Ehkä toivon sientä enemmän. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se sieni on hyvä ja toimi ainakin mulla ihan kun unelma <3

      Poista
  3. Sulla on samanlainen tuuri kuin itselläni, kun tilasin Livboxia. Vihaan mangon tuoksua yli kaiken, ja kappas, sain AIVAN KAIKKI mangojutut, jotka boxiin ko vuoden aikana päätyivät. Ja muutenkin sain yleensä sen vähemmän haluamani vaihtoehtoisen tuotteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei mikä tuuri sullakin on ollu :( Mutta pistää kyllä harmittamaan todella paljon kun aina saa sen "huonomman".
      Sen takia pitäsikin kaikilla olla samat tuotteet aina taikka sitten saisi vaikka valita kyselyn pitkäaikais tilaajille kumpaa tuotteista haluaisi testata

      Poista
  4. No just :( mä taas olisin halunnu ton sienen ja sain sen suihkusaippuan :D

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.