Dallas by Cupcake Polish

Paketin kuva onkin jo vilahtanut täällä aikasemmin. 
Ja nyt paljastan mitä paketti piti sisällään. Tein NorwayNailsiin tilauksen kun siellä oli huikea 50% alennus kaikista lakoista.  Kauppa oli täynnä kaikein maailman ihanuuksia ja oli todella vaikea päättää mitä haluaa. Monet niistä mistä tykkäsin eniten oli jostain ihme syystä loppu :) Löysin kuitenkin kolme ihanuutta sieltä. Kauaa aikaa en uskaltanut miettiä valintoja kun alennus oli noinkin suuri. 

Kaikki lakat on eri valmistajilta, halusin testata erilaisia merkkejä. Toimitus oli suht nopeaa, lakat tuli viikossa ja postikuluja kolmelle lakalle tuli 5,85€ eli EI todellakaan mikään paha jos vertaa suomen hintoihin. 
Paketin avattua sisältä paljastui ensimmäiseksi karkkeja :) 

Sitä mukaan kun sain kuplamuovit lakkojen päältä huudahten WAU, OOOIII, AAAAII ja kaikkia muita samanpaisia lausahduksia. 

Pakkohan oli myös heti lakata yhdellä näistä lakoista ja vaikka aurinko ei paistakkaan ulkona niin holo sai kunnian olla ensimmäinen. 

Cupcake Polish
DallasLakka kuuluu vuoden 2013 American Beaty kokoelmaan.

Täyttä rakkautta koko pullo! Nyt alan pikku hiljaa ymmärtämään näiden indie lakkojen päälle jotain.Tämäkin yksilö on siis aivan täydellinen.
Lakkaa näissä on kaksi kerrosta mutta yksikin peitti jo aika hyvin.


Väri on korallisen pinkki.  Levittyy todella hyvin, ei valu. Ja sitten tuo lineaarinen hologram tässä vielä.  Sanat ei vaan kertakaikkiaan riittä ylistämään tätä. 


WAU

Tätä vaan tuijottaa ja tuijottaa

Värikin on kaunis, korallinen. Ainut huono puoli tässä on, että tämä värjää ilman kunnon aluslakkaa. Minulla on alla kerros Aqua basea ja jännityksellä odotan onko tapahtunut värjäytymää. Kerron siitä sitte seuraavassa postauksessa. 

Aivan uskomaton! Mä haluan näitä kyllä lisää muitakin värejä.

Jos alkoi kiinnostamaan niin pääset tästä katsomaan, sieltä näkee myös kaikki muutkin ihanat värit.
Hintaa muuten tällä on 16,93 €

Love in the bottle <3
Onko Cupcaken lakat tuttuja?


Jee, huomenna alkaa taas viikonloppu!


Linkkien klikkailuista en hyödy mitään


8 kommenttia :

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.