Detox-kuurin tulokset

Défiligne sos Detox


Eli nyt tulee ne lupaani kuurin tulokset. Mitäs veikkaatte kui kävi? :)

Lähdin tähän kuuriin ihan avoimin mielin ja ilman mitään odotuksia. Aikasemmin olen vaan lukenut näistä ja monta kertaa pitänyt ottaa kokeiluun kuitenkin se on jostain syystä vaan jäänyt.

Sitten kun Yves Rocherilla oli hyvä tarjous niin päätin rohkaista itseni ja laitoin tilauksen menemään. 
Aloitin tämän nyt kun paluu arkeen koitti ja kesän herkuttelut saavat pikkuhiljaa jäädä unholaa. Aloituksesta voit lukea täältä. ja itse tuotteen olen esittellyt täällä .

Tuo juoman maku kauhistutti aluksi kun näin sanan TEE. En siis voi vaan sietää teetä ja sen hajua saatikka makua. Onneks silti tässä maistuu myös aika vahvasti persikkä. Ja se tee.

Toisena päivänä mietein, että en kyllä pysty tätä juomaan vielä kahdeksaa päivää. Pystyinpä kuitenkin, sitä jotenkin vaan "turtui" tuolle maulle ja sitä tuli juotua melkein ihan kuin vettä, MELKEIN. 

Kahtena ekana päivänä en huomannut oikeastaan mitään muutosta, eikä tarvinnu juosta vessassa. Mutta, kolmantena päivä.....turvotus oli vähentynyt vatsasta huomattavasti, SIIS HUOMATTAVASTI! 
Oli ihana peilailla kun peilistä ei näkynyt sellanen maha, mikä näyttää siltä, että olisin kahdeksalle kuulla raskaana.

 Seuraavana päivänä oli taas laskenut ennemmän. 
Olisin heittänyt voltteja jos vaan olisin osannu, hihkuin kuitenki sitäkin enemmän. 
TÄMÄ TOIMII!!! 
siis ainaki mulla. 
Tajusin samalla, etten perkules ollu ottanut kuvaa ennen kun aloitin tän kuurin, niin tekin oisitte nähneet tän eron. Ja siis syönyt olen ihan normaalisti koko ajan. Toinen asia minkä olen huomannut on, mun ei tee enää mieli makeaa niin paljon kun ennen ja sellainen iltanapostelu on jäänyt. Tiedä sitte mistä johtuu, saataa olla ihan oman pään sisällä ja nyt vaan oon mukamas päätellyt niin, että sekin johtuu tästä. Ihan sama silti mistä johtuu :D 

.

Omasta puolestani voin suositella tätä kaikille. Itse meinaan uusia kuurin jossain vaiheessa.  Jos kiinnoistut niin omasi voit tilata tästä. Hinta näytti olevan vielä tarjouksessa eli 12,90 € sitä en osaa sanoa onko tarjous myös kivijalkaliikkeissä, mutta kannattaa mennä kattoon. Netissä näytti saavan vielä 10€ alennusta, jos tilauksen arvo on vähintään 39 € 

Onko detox-kuurit tuttuja ja jos on niin toimiko?
Miellelläni kuulisin myös muista merkeistä mitkä on todettu hyviksiLinkkien klikkailuista en hyödy itse mitään, olen laittaut ne vain teitä varten 

8 kommenttia :

 1. Tätä vois kyllä kokeilla, jos on turvonnut olo... Mä inhoan niitä persikkajäätee juttuja, mitä ne onkaan. Toivottavasti tää ei kamalasti maistu niille. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kuules osaa sanoo maistuuko samalle ku ite inhoon niitä kanssa :D Persikka tässä kyllä maistuu kunnolla

   Poista
 2. Mä olen kokeillut luontaistuotekaupasta löytyvää paastokuuria, jossa oli kans semmoista nesteenpoistajaa ja sitten niitä mehuja. Viikon paaston aikana lähti senttejä muutamia ja kiloja melkein kuusi; kaikki turvotus oli tiessään ja oli mahtavaa, että se napostelu ja makeanhimo lähti. Tää tuote on mulle uusi tuttavuus ja Yvesiltä en olekaan ikuisuuteen tilannut mitään... :) Mukavaa, että tepsi sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vieläkin ihailen mun solakkaa vatsaa :D Vitjat ku oiskin tajunnu ottaa mitat, no ens kerralla sitten

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.