Urbaani elämä näkyy ihossa

Ihossa näkyy meidän elämäntyyli. Huonosti nukutut yöt, rasvainen ruoka, vahva lääkitys, juhliminen jne. näkyvät ihossa. Onneksi  ihossa näkyy myös onnellisuus, hyvinvointi, raskaus ja rakkaus. Monesti sanotaankin, että raskaana olevan naisen iho hehkuu. 
Myös urbaaninen elämä näkyy ihossa. Onneksi silti meillä täällä Suomessa ei vielä ilmansaasteet ole niin isossa mittakaavassa kun esim. Aasiassa. Karkkipäivän Sanni juuri viime viikolla kirjoitteli, että nyt hän ymmärtää kaksoispuhdistuksen tarkoituksen.  TÄSTÄ pääset lukemaan sen postauksen, missä Sanni kertoo siitä kaksoispuhdistuksesta.  

Saasteet saavat mm. ihon rasvoittumaan, ihohuokoset suurentuu, pigmenttiläiskiä synty ja ikääntymisen merkit lisääntyvät. 


Skin Oxygen-ihonhoitolinja

 Biothermiltä on tullut uusi ihonhoitolinja, joka auttaa ihoa selviytymään ilmansaasteiden haittavaikutuksilta. Vaikuttavana aineena on Chlorella-uute, jota saadaan tehokkaasti "hengittävästä" levälajista. Ihossa leväuute vahvistaa ihon omaa puolustuskykyä ja näin saa ihon voimaan paremmin urbaanissa elämäntyylissä. 

Tuotesarjaan kuuluu 5 tuotetta ja niistä olen saanut 4 tuotetta testiin. 

Syväpuhdistava Skin Oxygen Depolluting Cleanser Vaahtoava, syväpuhdistava geeli puhdistaa ihon ja ehkäisee ilmansaastehiukkasten kiinnittymistä ihoon. Levitetään kuivalle iholle, emulgoidaan veden kanssa ja huuhdellaan. 

Suositushinta 150 ml / 28 € 


Skin Oxygen Oxygenation Lotion
Tämä kasvovesi on tämän sarjan tähtituote. Kasvovesi puhdistaa, supistaa ihohuokosia, parantaa ihon sävyä ja lisää ihon heleyttä. Sisältää 99% luonnosta peräsin olevia ainesosia. 

Suositushinta 200 ml / 29 € Skin Oxugen Strengtening Concentrate
Tämä ihoa vahvistava seerumi saa ihon näyttämään hyvinvoivalta, hehkuvalta ja kirkkaalta. 

Suositushinta 30 ml / 49 € , 50 ml / 64 € Skin Oxygen Cooling Gel Cream


Voidegeeli kosteuttaa ja vahvistaa ihon omaa suojamuuria ilman haittatekijöitä vastaan. Loistava myös meikin alle. Itse tykkäsin kuinka raikkaan tunteen tämä geeli antaa iholle. Omaan ihooni geeli hujahti tosi nopeasti. 

Suositushinta 50 ml / 52 € 

Sarjaan kuuluu vielä Skin Oxygen Wonder Mist, joka on kosteutta suihke ja siinä on suojakerroin 50! Wonder Mist on loistava ottaa lomamatkalle mukaan, varsinkin jos tiedossa on kunnon hellettä. Nyt tiedän mitä ostan häämatkalle mukaan. :) 

Suositushinta 75 ml / 29 € 

Kaikissa tuotteissa on ihanan raikas tuoksu mistä aistii myös luonnon. Tuoksu on saanut inspiraationsa syrjäisiltä vuoristojärviltä. Kukkaisuutteet, sitrusvedet, valkoinen tee ja veden raikkaus antavat tuotteille viimeisen silauksen. 


Tuotteilla on myös aika hyvä lupaus. 7 päivässä tuotteet vähentävät ihon rasvaisuutta, sameutta ja ihon pikku virheetkin ovat vähentyneet. 

Water Lovers

Skin Oxygen sarja on osa Water Lover -ohjelmaa. Biotherm pyrkii näin omalta osaltaan edistämään merien suojelua ja pienentämään vesijalanjälkeään. Anna sinäkin ihosi hengittää

Love

Tuoteet lehdistönäytteitä


4 kommenttia :

 1. Nämähän kuulostaa hyviltä ja ihanan freesseiltä tuotteilta. Kunhan ehdin kauppoihin, käyn hiplailemassa tuotteita ja tutustumassa inceihin tarkemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen kyllä tykästynyt näihin nyt kun olen niitä käyttänyt pidempään.

   Poista
 2. Kuulostaa kyllä hyvältä sarjalta, jotenkin tuo kasvovesi erityisesti kävi kiinnostamaan.
  Mukavaa viikkoa sinulle Marina ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy Outi ilman muuta testaamassa tuota kasvovettä, ei turhaan ole sarjan tähti! :)
   Ihanaa tiistai-iltaa Outi <3

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.