Kuulumisia ja arvonnan voittaja

Moikka ihanat! Toivottavasti olette pysyneet terveinä. 
Suunnitelmissa oli tällä viikolla postata tuoksuista ja muutamasta kynsilakasta mutta toisin kävi. Tiistaina olo alkoi olemaan  hieman nuutunut ja tänään se tauti sitten  iski kunnolla ja jouduin lähtemään kesken työpäivän kotiin. Flunssassa minulta lähtee aina ääni ja ääni on tärkeässä osassa työssäni. Nyt just on kaikista pahin aika sairastua! Huomenna pitäisi mennä töihin Mammuttimarkkinoille ja töitten jälkeen alkaa valmistamaan tarjottavia synttäreille, siivota ja muutenkin järjestellä paikkoja. Toivottavasti tämä menee ohi hetkessä tai ei ainakaan pahennu tästä. Pitäkää peukkuja mulle.  

Mutta mennään sitten itse asiaan. Kiitos teille kaikille ihanista kommenteista Milv:n arvontapostaukseen

Milvit ovat kyllä niin ihanan helppoja ja nopeita käyttää. Monesti käytän valkoista lakkaa alla, joidenkin kanssa on pakko käyttää, jotta kuva tulee kunnolla näkyviin. Kuva leikataan arkista, upotetaan veteen n. 10 sekunniksi, irroitetaan varovasti pohjapaperi ja asetetaan kynnelle. Päälle top coat ja avot! Siistiä ja nopeaa. 

nails


Nämä ihanat jalokivet itselleen voitti: 

TARU:"IIk miten ihanat kynnet. En kyllä itse osaa tehdä ja kynnetkin ovat aika lyhyet, joten itse voin vain haaveilla moisista! Muiskuja viikkoon ihana <3"

Oikein paljon onnea Tarulle! <3 <3 

TÄSTÄ pääset tilaamaan saman arkin itsellesi, jos arpaonni ei osunut kohdalle.  

Nyt täytyy painua takaisin peiton alle ja toivoa parasta. 

Ihanaa viikonloppua! 

Love

En hyödy tilauksista mitään

9 kommenttia :

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.