esmara by Heidi Klum

Kuinka moni teistä odotti tällä viikolla innolla Lidln mainostalehteä saapuvaksi kotiin? Minä ainakin ja taisi muuten olla ensimmäinen kerta.  :)
Varmaan kaikki jo tietävät, että Heidi Klum ja Lidl ovat aloittaneet ihan HUIKEAN yhteistyön. Yhteistyön tavoitteena on tuoda huippumuoti meidän kaikkien saataville. 
Heidi Klum on ollut mukana suunnittelemassa mallistoa eli ei ole pelkästään vain mainoksien mallina vaan hänellä on konkreettisesti sormet pelissä tässä yhteistyössä. 

Lidlin valikoimassa on jo vaatteitta ollutkin mutta nyt valikoima laajenee isosti. Valikoimasta tulee trendikkäämpi ja paljon monipuolisempi mitä se nyt on ollut. 
  Itselläni on Lidlstä ostettu toppi ja se olikin viime kesän yksi lemppareista.  Muotiviikkoja tulee olemaan Lidl:ssä useampi vuodessa ja tämä Heidi Klum kanssa tehty yhteistyö on lähtölaukaus muotiviikoille. 

Lidl


Maanantaina 18.9.2017 Heidi Klum mallisto lanseerataan kaikissa Lidl:ssä ja itse meinaan olla kyllä heti kello 8.00 ryntäämässä sisälle. :D 
Tässä muutama mitä itse ajattelin ainakin katsastaa.  Leopardikuviosta olen pitänyt niin kauan kun muistan ja sitä löytyy kyllä tästä mallistosta.

esmara
Haalaritkin kiinnostaisi mutta kroppa ei taida olla ihan vielä siinä kuosissa, että haalari istuisi hyvin päälle. Niin ja niitä kenkiä pitää myös kokeilla.  Ja ihan parastahan on se, että hinnat sopivat kaikenkokoiselle kukkaroille!

lidl

Meinaatko  lähteä aamulla jonottamaan?


Love


p.s. vielä tämän päivän on Milv -arvonta voimassa. Postaus löytyy TÄÄLTÄ.


8 kommenttia :

 1. Kyllä meinasin käydä heti ysiltä hakemassa tuon leopardi hupparin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka tykkäänkin leopardikuviosta niin tässä vielä pähkäilen sen ja mustan välillä. :D Itse oon kasilta ovella :D

   Poista
 2. Onhan noi hupparit ja se nahkarotsi tosi hienoja, mutten taida jonottamaan lähteä. Saatan käväistä iltapäivällä Lidlissä kun käväisen hammaslääkärissä kaupungilla.

  VastaaPoista
 3. En ehdi jonottamaan heti aamuvarhaisella, mutta aion kyllä katsastaa myöhemmin (mikäli mitään on enää jäljellä). Ostin kesällä ainakin kolmet farkkutyyppiset, stretch-kankaiset housut Lidlistä, joista kalleimmat maksoi huikeat 9 euroa ja halvimmat peräti 3,70 euroa;)

  VastaaPoista
 4. Multa jäi tää nyt väliin, sen verran ristiriitaisia arvioita luin....

  Ihanaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä yllätyin farkkujen materiaalista, tuntui meinaan todelle hyvälle. Ihanaa iltaa <3

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.