Tuskainen aamu, vaikka ei ollut edes maanantai!

Huh mikä aamu! Ensin meinasin nukkua pommiin. Herätyskellon ääni sopi niin hyvin uneen, etten edes ensin tajunnut koko kelloa vaan jatkoin uniani. Onneksi silti havahduin ylös. Siinä sitten kiireessä aamutoimille, meikkiä naamaan ja menoksi. Edessä olisi työpäivä Hämeenlinnan Emotionissa. 

ruusun nuppu


Pysäkillä ihmettelin, missä bussi oli. Pysäkki on meinaan päätepysäkki ja yleensä bussi odottaa valmiina.
 Minuutit kuluivat ja kuluivat, bussia ei näy. KÄÄÄK! Onnibussi lähtee kahdeksalta kohti Hämeenlinnaa ja meiltä menee bussilla keskustaan noin 30 min. Nyt kun tuota ratikkaa rakennetaan, sekin hidastaa vielä jonkin verran aikaa. 
Sitten kuului ääni, vilkaisin kelloa. Varttia yli seitsemän, kyllä vielä kerkiää, jes. Turha luulo, sehän oli seuraava bussi eli se, millä minun piti mennä, olikin jäänyt sitten välistä. Voitte kuvitella, miten kiukku ja pelko siitä, etten kerkeä Onnibussiin alkoi vahvasti noista esiin. Ei auttanut muu, kuin kokeilla onnea ja toivoa parasta. Olihan se bussikorttikin mennyt sitten umpeen. Löytyi sentäs sen verran käteistä, että sain sen bussin maksettua. 
Miksi muuten aina silloin, kun on kiirus, liikennevalot on punaiset? 

Matkalla googlasin busseja, mitkä menisivät linja-autoaseman ohi, koska kävellen ei olisi mitään saumaa. Jos mitään ylimääräistä viivytystä ei tulisi, niin kerkeisisin just ja just siihen Onnibussiin. 


Kiilasin bussissa oven eteen, jotta pääsen heti bussin pysähdyttyä, hypättyä ulos. Alkoi sitten siinä samalla vesisade, ei voi olla totta! Nyt mentiin minuuttipelillä, aikaa ei ollut mitään suojia alkaa kaivelemaan vaan mentiin vettä päin. Juostessa ei onneksi vesi pääse tekemään kovin paljon hallaa hiuksille ja meikille...toivottavasti ei :D 
Sujahdin seuraavaan bussiin juuri ennen kuin kuski kerkesi laitamaan oven kiinni. Varmistin, että olen oikeassa bussissa ja kolmen minuutin päästä olinkin punaisen Onnibussin edessä. Jos olisin pari minuuttia tullut myöhemmin, en olisi kerennyt siihen ja työpäivä Hämeenlinnassa olisi jäänyt väliin. Kenelle olisin silloin laittanut laskun? 

Loppu hyvin kaikki hyvin. Täällä sitä istutaan Onnibussissa matkalla Hämeenlinnaan.  Tuu ihmeessä moikkaamaan, jos oot huudeilla. 
 Hieman kyllä pelottaa mitä tämä päivä tuo vielä tullessaan, toivottavasti vastoinkäymiset olivat nyt tässä. 

Toivottavasti sun torstai on alkanut paljon paremmin kuin mun. 
Torstai on toivoa täynnä. <3 

Love

6 kommenttia :

 1. Parin tunnin ulkoilu vesisateessa, siinä mun päivän aloitus :)
  Mukavaa päivää sulle Marina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva päivän aloitus sullakin on ollut. Ihanaa sunnuntaita Outi!

   Poista
 2. Torstai on toivoa täynnä ...niin se menee.

  Mä olin viikko sitten juuri Tuossa Emotioinissa shoppailemassa..voikun olisin ollut siellä viikkoa myöhemmin <3!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, olisi ollut kyllä ihana nähdä pitkästä aikaa! <3 No, toisella kertaa sitten :)

   Poista
 3. Oi ei mikä aamu. Onneksi loppu hyvin ja kaikki hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi joo, muutama epäonninen juttu sattui vielä samalle päivälle mutta onneksi kuitenkin päättyi hyvin. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.