Syyskuun Bette Box



Kyllä sitä huomaa, että syyskuu on täällä. Harmaata, vettä sataa, puista leijailee maahan keltaisia lehtiä ja ilmassa tuoksuu syksy. 
Eilen illalla meillä oli koti täynnä kynttilöitä ja se on yksi harvoista asioista mistä tykkään, kun syksy saapuu. Toinen on se, että syksy tuo mukanaan ihania uutuuksia niin ihonhoidossa kuin värikosmetiikassakin, unohtamatta ihan huikeita tuoksuja! En malta odottaa, että pääsen kertomaan niistä teille. :) 
Tänään kuitenkin avataan syyskuun Bette Box ja tutustutaan sen sisältöön. 


Vichy Minéral 89 daily booster-tiiviste


bette box




Uutuus tiiviste tekee ihosta vahvemman ulkoisia haittatekijöitä vastaan. Tiiviste pitää sisällään mm. lähdevettä ja hyaluronihappoa. 
Ovh. n.23,50 € / 50 ml, boxissa 5 ml

Mielenkiintoinen geelimäinen tuote. Tuoksua ei ole ja tiiviste hujahti omaan ihooni ihan tuosta vain ja jätti todella miellyttävän tunteen iholle. 


Schwarzkopf BC Scalp Genesis syväpuhdistava shampoo




Shampoo syväpudistaa hiuspohjan muotoilutuotteiden jämistä ja liiallisesta talista. Shampoo tasapainottaa samalla hiuspohjaa. 
Ovh. n. 19,50€ / 200 ml, boxissa 30 ml

Nyt, kun minulla on nämä pidennykset, tälläinen syväpuhdistava shampoo pääsee ilman muuta testiin. Sinettien kanssa ei kovin paljon päänahkaa hinkata saatikka sitten niitä hiuksia. Mies saa testata kanssa, koska hänellä on rasvoittuva hiuspohja. Tuoksukin on ihan jees. 

Nivea Creme Care Waterproof silmämeikinpoistoaine


Bette Box


Nivean uutuus silmämeikin poistoaine, joka poistaa vedenkestävän meikin hellävaraisesti. Mukana oleva pantenol hoitaa silmänympärysihoa. 
Ovh. n.6,00 € / 125 ml, boxissa täysikokoinen

Itse en pahemmin vedenkestäviä tuotteita käytä vielä, mutta näiden vuotavien silmien kanssa pitäisi kyllä pikkuhiljaa alkaa käyttämään. 

Lumene Nordic Chic soft-matte puuteri

Bette box


Satiinisen mattainen, todella hienojakoinen ja pehmeä puuteri on pitkäkestoinen. 
Ovh. n. 17,90 € / 9 g, boxissa täysikokoinen

Tykkään niin tästä uudesta Lumenen ulkonäöstä. Aikaisemmin mulla ei taidan olla kokemusta Lumenen kivipuuterista, YSL on se mitä olen käyttänyt aikojen alusta. Mielenkiinnolla testaan tämän. 

Blistex Bliss flip ultra moisturizing huulivoide


Bette box


Mustikan ja persikan makuinen , karitevoita sisältävä huulivoide on saanut uuden pakkauksen. Korkki käännetään pakkauksen alle. 
Ovh. n. 3,95 € / 7 g, boxissa täyskokoinen

Tosi kätevä tämä uusi korkki. Ei pääse hukkaan eikä irti laukunpohjalla. Tuoksu on tässä herkullinen. Muutenkin olen tykännyt Blistexin huulivoiteita, joten tämä lähtee heti käyttöön. 

Lisäksi mukana oli vielä Kenzon tuoksunäyte, Vishyn vartaloemulsiosta ja SB12 Boost- ravintolisäpurkasta. (ovh. n.6,90 € / 10 tablettia. ) 



Mitkäs oli fiilikset boxista?


No tota, mitäköhän tähän sanoisi? Ihan kivoja tuotteita mutta ei kuitenkaan mitään, mikä saisi innostumaan. Kaikki tuotteet testaan. Tuo Blistex tuoksuu kyllä niin hyvälle, että tekisi mieli haukata. :D 

Oikein ihanan rentouttavaa sunnuntaita. Itse ne meinaa tänään tehdä kuin vain olla ja nauttia. Ensi viikko tulee olemaan yhtä matalalentoa akselilla Pori-Tampere-Hämeenlinna-Pori-Tarmpere. Raskas mutta mielekäs viikko edessä. 

Love


3 kommenttia :

  1. Aika perusboxi...oisko toi hyvä sana kuvaamaan tätä? Vichy kuulostaa hyvältä ja tietty myös mustikkahuulirasva.
    Ihanaa sunnuntai-iltaa Marina!

    VastaaPoista
  2. Sekin sopii vallan mainioisti :)

    Aurinkoista viikkoa sinulle Outi!

    VastaaPoista
  3. what do you think of the lumens powder, especially the shades?

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.