Ystävän ihanissa häissä ja vinkki miten meikin saa pysymään hyvänä koko päivän



wedding flowers


Viikonloppu piti sisällään paljon kauniita asioita.  
Perjantaina lakkailin morsiamen ja kahden kaason kynnet häitä varten ja arvatkaa vaan muistinko ottaa niistä kuvia, no EN!

 Lauantaina olikin sitten vuorossa ystäväni häät. Olen kuvannut myös hänen huomenlahjakuvat ja ehkä niitä muutamia tullaan näkemään myös täällä. Vihkitilaisuus alkoi kahdelta ja lämmin ilma tekisi tuhojaan meikille, jos pohja ei olisi kunnossa. 

ArmaniPrima

Giorgio Armanista on tässä parin vuoden sisällä noussut yhdeksi lemppari sarjaksi selektiivisen kosmetiikan brändeistä. YSL on kuitenkin vielä se numero 1 mutta Armani on vahvalla kakkossijalla. 

Perusta ja pohja on kaiken A ja O, oli sitten kyse ihan mistä tahansa. Armanilta tuli viime vuoden lopulla ArmaniPrima sarja, jonka tuotteet on suunniteltu pidentämään juurikin meikin kestoa. Kesä, kosteus, kuumuus ja moni muu tekee hallaa meikille. Jos haluaa näyttää hyvälle aamusta iltaan niin ilman apuja meikki ei vain tule pysymään. 


Glow-On Moisturizing balm




Tämä hoitobalsami vei sydämeni ja rakkaus syttyi ensi kosketuksesta. Tähän sopii hyvin termi, ulkonäkö voi pettää. Ensin ajattelin, että miten ihmeessä tämä voi toimia ja vielä auttaa meikkiä pysymään hyvänä. Koostumus on ensin jämäkkää mutta sulaa iholle. 
Toisin silti kävi, meikki pysyy hyvänä koko päivän. Tämä silottaa, heleyttää ja kosteuttaa ihoa eli itse en käytä tämän kanssa enää kosteusvoidetta. Testasin sitä ja silloin tämä lähti rullaamaan. 
Tuoksu tässä on ihanan ylellisen huumaava, voisin olla nenä kiinni purnukassa kaiket päivät. Tuoksun salaisuus on lähdeveden ja ruusun yhdistelmä. 

hoitobalsami


Meikkivoiteena minulla oli lauantaina tuttu ja turvallinen Armanin Luminous silk foundation. Meikkivoide on juurikin omiaan aikuisella naiselle ja siitä voit lukea lisää tästä


Refreshing make-up fix


armaniprima



Loppusilauksen koko päivän kestävälle meikille antaa tietysti kiinnityssuihke. ArmaniPriman sarjasta löytyy myös sellainen. Hengittävä ja kosteuttava suihke pitää meikin paikoillaan kuumallakin ja se tuli testattua. ArmaniPrima sarjan tuotteet ovat myös ihoa  hoitavia ja antavat pientä luksusta arkeen. 



Onnellinen olen myös tästä ostamastani Oasiksen mekosta. Ihmettelen vieläkin mikä sai minut tähän ihastumaan. Sininen väri ei todellakaan ole värejä mitä kaapistani löytyy, saatikka noin isoilla kukkasilla. Mutta vaikka itse sanonkin niin näytän aikas hyvältä! 


dress



Suvin ja Markon häät olivat ihanat, lämpimät, kauniit, iloiset, juurikin sellaiset mitä häistä voi vaan odottaa. Parista huokui syvä rakkaus ja kunnioitus toisia kohtaan.
Suvi oli todella kaunis morsian, puku oli ihan täydellinen, samoin meikki ja kampaus. Marko taas tyylikäs ja komea, yhdessä he ovat todella upea pari! 

Koristelussa oli kivasti otettu huomioon molemmat osapuolet. Tässä muutama kuva häistä ja kuten näette, rakkautta oli ilmassa ja paljon. IHANAA! <3 

kannistot2017



naimisissa

wedding

hääkoristelu


kannistot2017






 Häät antoivat meille pienen potkun persuksille omien hääsuunnitteluiden suhteen. Siitä enemmän olen kirjoitellut Dioriina menee naimisiin- blogissa Meidät Häät sivuilla.
 Vielä en ole muuten saanut vastausta siihen, miten vain minun blogini voi lisätä lukulistalle mutta kannattaa seurata blogin Facebookia niin siellä on aina linkki uuteen postaukseen. 


 Oletko sinä ollut tänä kesänä häissä vai ovatko ne vasta tulossa? 

Love

10 kommenttia :

  1. Häät on tulossa huomenna ja tuli kyllä kääk-olo tuosta praimerista, kun eihän mulla mitään tollasta ole. Ja ehkä muistat pikkuisen punotukseni....

    Ihanat hääkuvat, tuo peltokuva aivan huikea ja sinä kauniina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta seuraavalla kerralla sitten osaat varautua :)

      Kiitos paljon <3

      Poista
  2. Ihania kuvia! Tosi kiva tuo sun mekkokin. Itsekin tykkään sähkönsinisestä väristä ja kukkakuoseista :)

    PS. Tuo meikinkiinnityssuihke on mullakin käytössä ja blogissa jo siitä jokunen aika sitten vinkkasinkin. Toimii! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Mia <3 Tuo mekko oli kyllä nappiostos mutta vieläkin ihmettelen miten ihmeessä ihastuin siniseen väriin :D

      Tuo suihke on ihana!

      Poista
  3. Kaunis hääpari ja kauniina olit sinäkin <3

    VastaaPoista
  4. Oijoi miten klassisen kaunis morsian! Ja sun mekko on kyllä kans upea...! :))) (ja sinä myös tottakai!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oasiksella on kyllä toinen toistaan ihanempia mekkoja, kannattaa tsekat. Voi kiitos <3 :)

      Poista
  5. Kaunis morsian ja komea sulhanen :) Ja ihana sinä tuossa upeassa mekossasi.
    Odotan jo innolla teidän häitä...
    Mukavaa viikonvaihdetta ihanuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos upeus itsellesi <3

      Niiin odotan minäkin :D ja tässä juuri samalla suunnittelut ovat menossa :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.