Aina vaan ei voi onnistua


aina ei vaan onnistu


Teitä uusia lukijoita on tullut mahtavasti lisää, ihan huikeeta!! Alusta asti seuranneet tietävätkin, että vaikka rakastan kosmetiikkaa niin kynnet ovat myös todella lähellä sydäntä ja yksi harrastus. Blogihan alkoi kynsiblogina mutta on kasvanut sitä mukaa kuin minäkin ihmisenä. Vaikka lakkauksia ei ole täällä blogin puolella usein enää näkynyt, niin se ei todellakaan tarkoita sitä, ettenkö sitä enää tekisi. Lakkailen yhä vieläkin sen 2-3 kertaa viikossa. Jotenkin siinä vain aina pääsee käymään niin, olen poistanut ne aina ennen kuvaamista. 
Päätin nyt kuitenkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja muistaa kuvata myös niitä kynsiä! 

Mitä yhteistä on auringolla ja hologrammi kynsilakka? 


color club, angel kiss


Vastaus on: ihan huikea lopputulos! Hololakat ovat I-H-A-N-I-A yksistäänkin mutta aurinko saa ne elämään ihan omaa elämäänsä. Viikonloppuna päästiin nauttimaan auringosta ja sehän tarkoitti sitä, että kynnet oikein huusivat holoa. Testailin samalla pitkästä aikaa leimailua ja hermot meinasivat mennä sen kanssa. Ensinnäkin mun kynnet ovat juurikin liian pitkät kokokynnen leimoille. No, ei se nyt niin kamalaa ole. Se on kamalaa, kun et sitten millään saa sitä leimaa nousemaan siitä laatasta! Vaihdoin leimasimia useaan otteeseen, samoin lakanpoistoainetta ja melkein kahden tunnin ajan tein töitä siihen, että sain yhden käden kynnet leimattua. 

nailsEn voi tajuta mikä siinä oikein mättäsi. Pikakuivattaja vielä kaiken lisäksi levitti leimat. hoh hoh, että sellainen tapaus. Aina vaan ei näköjään voi onnistua. 
 Yritän uudelleen viikonloppuna leimaamista, löysin unohduksissa olleen laatan helmeriä siivotessa :D 

what's up nails Boo2Tämän lakkauksen lakkoina oli Kikon 389 ja Color Clubin Angel Kiss. Laattana oli What's Up Nailsin B002 Water Marble to Perfection. Omalla kohdalla oli kyllä kaikkea muuta kuin Perfection :D 

Onnistuuko sulla leimailu yhtä helposti kuin heinän teko?

Love

Leimalaatta saatu testiin Cesarsshopista


4 kommenttia :

 1. Mä olen kokeillut leimaamista pari kertaa, on onnistunut ok, mutta ei kyllä riittäis hermot tehdä sitä usein. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mulla ennen onnistunut välillä ok välillä tosi hyvin mut nyt ei millään :D

   Poista
 2. Eikä :D pakko vähän retostella että kyllähän se leimailu onnistuu mutta teen sitä niin usein että se sujuu rutiinilla. Tää laatta kyllä toimii hyvin ja on yksi mun lemppareista :) minusta nämä kynnet on hienot vaikka sulla meni hermot niitten kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot siinä ihan huippu!! Laatta on ihana ja jossain muussa on vika, mahtaako olla, että poistoaineessa oli öljyä? Sitä en muuten tarkistanut. Kiitti :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.