Helein Strong Collagen on yhtä kuin nuorekas ja kiinteä ihoKaupallinen yhteistyö / Verman


Meillä naisilla vanheneminen näkyy ihossa helpommin kuin miehillä. Omalla kohdalla, kun 40 vuotta tuli mittariin, tuntui siltä, että samana päivänä kasvoille pulpahtivat juonteet ja iho menetti kimmoisuuttaan. Toinen puoli kasvoistani näyttää vanhemmalta kuin toinen ja se aiheuttaa lisää ylimääräisiä harmaita hiuksia. Geeneillä on tietysti oma osuutensa siihen, miten iho vanhenee samoin ihotyypillä. Ohut ja kuulas iho rypistyy nopeammin, kun taas rasvaisempi ja paksumpi iho vanhenee kauniimmin. Elämäntavat vaikuttavat myös siihen, miten iho vanhenee,
eikä se auta itsellä, että nuorempana sitä tuli Yyterissä vietettyä aikaa. Vaikka kuinka ihana se aurinko on ja miten siitä imee itseensä energiaa, sitä olisi saanut imeä vähän vähemmän. Ja aurinkovoiteita ei paljon käytetty. Nyt toitotankin Cialle koko ajan suojavoiteiden käytöstä. Nythän minua ei ulos saa ilman suojavoiteita, jossa suojakerroin on vähintään 30. 


kapselit

Kollageeni on tärkeä ihon rakennusaine. 30 vuotta täytettyä kollageenin tuotanto vähenee päivä päivältä. Onneksi tähänkin vaivaan löytyy apuja niin ulkoisesti kuin sisäisesti. Pelkkä ulkoinen käyttö ei yksin riitä (ainakaan omalla kohdalla) vaan kollageenia pitää käyttää myös sisäisesti. Itse ainakin haluan kaiken mahdollisen avun, jotta ihoni näyttäisi kauniilta mahdollisimman pitkään. 

Helein Strong Collagen


Strong collagen

Heleinin kauneusravintolisiä olen testaillut viime vuonna ja itse tuotteesta ja  kokemuksista voit lukea TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ. Loistavista tuloksista johtuen olen lähtenyt suurella mielenkiinnolla testaamaan tätä uutta kauneusravintolisää nimeltä Helein Strong Collagen. 

Tuotteen nimi jo paljastaa mistä on kyse ja kysehän on vahvasta kollageenista. Nämä ihanat helmiäiskapselit pitävät sisällään todella vahvaa Verisol-kollageenia. Verisol-kollageenin lisäksi kapselit sisältävät C-vitamiinia auttaa ylläpitämään kollageenin muodostumista ja edistää myös solujen suojaamista hapetusstressiltä. Kollageeni auttaa myös pitämään nivelet liikkuvina ja hampaat sekä luut vahvoina eli monta hyvää syytä nauttia vahvaa kollageenia sisäisesti.

Helein

Verisol-kollageeni auttaa muuten myös selluliittiin, JEEEE! Tulokset eivät näy päivässä tai kahdessa vaan vähintään 3 kuukauden käytön jälkeen. Mikä ihana apu laihduttajille ja meille morsiamille ;)  

Olen nyt parin viikon ajan nauttinut joka aamu 3 kapselia, joka on tämän kauneusravintolisän päiväannos. Purkissa on 90 kapselia eli kuukauden kuuri. Palataan kuun lopussa asiaan ja silloin kerron millaisia tuloksia tuli. muumimukiKaikkihan haluamme nuorekkaan ja kiinteän ihon, eikö? Love

p.s. jostain ihme syystä tämä fonttikoko ei meinaa lainkaan asettua kohdilleen. Yritän korjaata sitä myöhemmin uudelleen. 
2 kommenttia :

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.