Tampere huumasi bloggaajat

Yleensä kaikki mahtavat tapahtumat ovat Helsingissä, joten halusin järkätä tänne meille Tampereelle, Tampere tutuksi- bloggaajatapahtuman ja pyytää mukaan muutaman ihanan mahtityypin tai 14 mahtityypiä :D 

Niinpä yhtenä toukokuun lauantaina olin näitä mahtityyppejä vastassa rautatieasemalla :D 

Kuva: @sutkautuksia
Hävettää niin vietävästi tuo kyltti! Kahdentoista aikaan yöllä sen kanssa vielä tuhersin ja mähä en oo mikään tekstaaja :D 

Tästä sitten suuntasimme ryhmärämän kanssa meidän ensimmäiseen etappiin Tampereen Bakery Cafeeseen Tuomiokirkonkatu 26. Siellä meitä varten oli varattuna alakerran tila ja ihana aamiainen. Samalla, kun nautimme aamiaista, Bakery Cafeen ja Hair Garagen Kyttälänkatu 8 Kimmo Alarotu kertoi meille hiustrendeistä sekä suomalaisesta Back to the Root- hiustenhoito sarjasta. Kiitos muuten Hair Garagen taitavalle Mallalle mun kampauksesta. 



Hair garage



Itse en koko aikaa ollut paikan päällä, koska lähdin saattamaan Kulinaari-blogin Kimmoa pieneen hemmotteluun. Kimmo kirjoittelee myös Kaksi Kukkoa-blogissa Kimmohan ei osannut odottaa mitä tuleman piti. :D Hemmottelun hoiti Tampereen Dick Johnson Barber Shop Aleksanterinkatu 25 Kimmon hemmottelusta voitte lukea enemmän tästä. Itse kävin ostamassa Antille lahjakortin hiustenleikkuuseen ja lopputulos oli todella hyvä! 



sisustusliike


Nappasimme Kimmon mukaamme hemmottelusta ja  suuntasimme Laukontorille ja siellä sijaitsevaan Kantriina-sisustusliikkeeseen Laukontori 6. Kantriina muuten on valittu viime vuoden sisustusliikkeeksi. Siinä on kyllä liike täynnä toinen toistaan ihanimpia juttuja. Olisi pitänyt äänittää niitä huokailuja mitä kuului hyllyjen välistä. :) 





kuva @lumolifestyle

laukontori


Matkamme kolmas etappi oli Museokeskus Vapriikki Alaverstaanraitti 5 ja Kielletty Kaupunki. Olin saanut meille opastetun kierroksen ja voi pojat mitä kaikkea nippelitietoa siitä saikaan. Suosittelen kyllä lämpimästi opastettua kierrosta. Nyt harmittaa, ettei ollut opasta mukana, kun kävimme Antin kanssa katsomassa Terrakotta sotilaita. Kielletty Kaupunki näyttely on esillä 1.10.2017 asti eli vielä kerkiää käydä ihastelemassa näitä uskomattomia esineitä. 


Vapriiki


Vapriiki



Tässä vaiheessa päivää alkoi jo pientä kurnintaa vatsoista kuulua ja olinkin varannut meille pöydän ihan Vapriikin naapurista, Tampellan Kelloportinkatu 1 ravintolasta. Hieman jänskätti millaista ruokaa siellä oli tarjolla, sillä en ollut siellä aikaisemmin käynyt. Turhaa oli kaikki, ruoka oli loistavaa, tykkäsin paikasta muutenkin ja sijainti ja miljöö ihan loistava! Tilasin itselleni salaatin ja siihen sopivan roseviinin. Salaatissa oli halloumijuustoa ja mansikoita.

aikuisbloggaajat tampereella
kuva @sutkautuksia

salad


Kuten aina, hyvässä seurassa aika hupenee ihan siivillä ja niin kävi meillekin. Ruokailun jälkeen, kello oli jo niin paljon, että jouduimme ottamaan suunnan takaisin Bakery Cafeeseen. Bakery Cafessa jaoin kaikille "pienet" lahjakassit kotiin viemisiksi. Yllätys taisi olla mieleinen. :) 


Kuva @casamimi

Päiväohjelman päätti vierailu Hyvän Tuulen Puodissa Verkatehtaankatu 6 Niin on osuva nimi liikkeelle, ihanan hyväntuulisia, kauniita  ja humoristisiakin tuotteita oli puoti pullollaan. Tämän jälkeen osa bloggaajista lähti kotimatkalle ja osalla ilta jatkui vielä mutta siitä sitten lisää toisella kertaa. 

Garmin, tampere
kuva @lumolifestyle


Voin kertoa, että kun liikkeellä on 15 bloggaajaa, niin kaitseminen ei ole mitään helppoa :D Osa jää kuvailemaan sinne, osa jää kuvailemaan tänne, osa jatkaa matkaa minne sattuu ja osa sentäs seurasi kiltisti.   Huikeita kuvia nämä melkein eksyneet lampaat  kyllä ottivat ja niitä pääsette ihastelemaan muutamista alla olevista linkeistä. Linkit vievät juurikin tähän meidän päivän postauksiin. Instagramista löytyy #aikuisbloggaajattampereelle kuvia meidän huikeasta päivästä. 

SATULINNA osa 2
ROUVA SANA osa 2

Mukana päivässä oli myös ihanat Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa sekä Kristallin hohtoa. 



Olin jännittänyt tätä päivää jo kauan ja töitä tehnyt monen monta tuntia. Viime hetkellä tuli vielä mutkia matkaan mutta kaikki se työ oli tän arvoista!!
Nää tyypit on vaan niin uskomattoman MAHTAVIA!! 
Iso kiitos myös kaikille ihanille sponssoreille ja yhteistyökumppaneille! Ilman teitä, tästä päivästä ei olisi tullut näin huikea mitä se oli. KIITOS JA KUMMARRUS vielä kerran, ootte MAHTAVIA! 


Love

Tampellan ruuat kustansimme itse

6 kommenttia :

  1. Ihan mahtavia muistoja tulee mieleen tästä postauksesta! Kiva porukka ja päivä. Erityiskiitos koko komeuden järkänneelle Supernaisellemme, Marinalle ❤️❤️

    VastaaPoista
  2. Niin mahtava päivä, loistofiilis - ja ohjelma, lämmin tunnelma - uusia seikkailuja odotellessa ❤❤

    VastaaPoista
  3. Vauhdikas päivä teillä! Sinulla on ollut iso työ valmisteluissa, mutta varmasti kaiken sen vaivan arvoista. Kesäsunnuntain iloja! Tuija

    VastaaPoista
  4. Oi nähtävästi on kyllä onnistunut teidän blogimiittinki. Todella hauskalta näyttää, että teillä on ollut tuolloin. Pakko päästä Vapriikkiin kattomaan toi Kielletty kaupunki näyttely :D

    VastaaPoista
  5. Wau, kuullostaapa kivalta päivältä!
    Alkukesän piipahdus Tampereella jätti kyllä hingun tulla pian vielä uudestaan. Sieltä löytyi noita gluteenittomia keitaitakin...

    VastaaPoista
  6. Kiitos vielä kerran tästä upeasta päivästä 😘 olit tehnyt hurjan urakan järjestelyjen suhteen. Oot niin huippu ❤

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.