Meikkipää-boxi täynnä mahtavia tuotteita!

Kauneusboxeja löytyy maailmalla vaikka kuinka ja lyötyyhän niitä myös täältä meiltäkin muutamia. Tunnetuin kotimaisista boxeista on varmaan Bette Box eli entinen Liv Box. Nyt käsissäni on tammikuussa myyntiin tullut Meikkipää-box

Boxin takana on kaksi kovaa kauneuden ammattilaista, ihanat Riia ja Laura. Tuotteet ovat tarkaan valittuja ja ovat myös naisten pitempiaikaisia suosikkeja tai sitten uutuuksia mihin he ovat ihastuneet. Riia ja Laura kirjoittelevat myös Meikkipää by Riia & Laura-blogia. 


Meikkipää boxi







Mielenkiinnolla lähdin tutustumaan boxin sisältöön ja nähdä onko mukana itselle tuttuja tuotteita. 

 Joico K-Pak Color Trerapy Luster Lock









Joicon tuotteet ovat itselle uusia eli kiva päästä testaamaan tätä sitten kun saan vaan päätettyä millä värillä värjään hiukset seuraavaksi. Tämä on juurikin vastavärjätyille hiuksille suunniteltu antamaan niille ihanaa hehkua ja kiiltoa. Samalla tuote rakennepaikkaa ja vahvistaa hiuksia. Lauran suosikki. 


Sofie la Giraffe Baby Oil



baby oil




Erilaiset öljyt ovat ottaneet oman paikkansa myös ihonhoidossa. Tämä öljy on monikäyttö-öljy. Tällä voit puhdistaa meikin, käyttää hiurontaöljynä, vartaloöljynä, hyvä kuiville kynsinauhoille, sheivaukseen. Ja tietysti hoitamaan myös sitä vauvan ihoa. :) 


Vichy Dermablend Fluid Corrective Foundation







Monesti on pitänyt tätä testata eli loistavaa, kun tämä löytyi boxista. Itse kärsin couperosasta poskilla ja siihen vielä päälle ujouden aiheuttama jännityspunoitus niin kasvot on paloauton väriset :) Joe Blascoa käytin nuorempana mutta näin vanhemmiten en halua käyttää niin vahvaa meikkipohjaa. Tämän luvataan olevan luonnollinen ja ohut mutta samalla myös peittävä. Tämä sopii loistavasti myös uimareille, miehille, tummiin silmänalusiin, arpien peittoon, vitiligon tasoitukseen ja akneihoiselle. Cia saakin testata tätä silmäkulmassa olevaan arpeen. Viimeksi tänään sanoi, että arpi näkyy meikin alta.Tämä on Meikkipäiden suursuosikki eikä ihme,jos tekee kaiken tuon yllämainitun.  

Makeup Eraser







Tämä on sellainen liina, mikä pitäisi olla kaikilla. Loistava valinta matkoille, vie todella vähän tilaa eikä paina paljon mitään. Poistaa jopa vedenkestävän meikin. Jos käytät kertakäyttöisiä puhdistusliinoja niin kokeile ihmeessä tätä. 1000 käyttökertaa ja pestään puhtaaksi pesukoneessa. 
Kokeilin tätä ensin hieman epäilevästi, mutta liina teki sen mitä lupasikin. 
Tämä löytyy itseltäni ja nyt sain tosin varastoon :) 

beautyblender Orginal



meikkimuna



Tämän meikkimunan on varmaan jokainen meistä nähnyt jossain tilanteessa somessa. Tällä saat tasaisen ja siistin lopputuloksen ja  kapealla kärjellä pääset hyvin nenänpieliin ja silmien alle. 
Ainut huono puoli, minkä itse koen on se, että tämä pitää kastella. Kiireisissä aamuissa minulla ei ole aikaa alkaa vedellä plutjaamaan mutta sitten, kun on aikaa niin tällä viimeistelen meikkipohjan. 

Claris Instant Light Natural Lip Perfector



huulikiilto




Tämä huulikiilto on vaan NIIN ihana! Näistä olenkin kirjoitellut täällä. Joka 36 sekuntti myydään yksi tälläinen. Se kertoo siitä, että kyseessä on loistotuote. Sävy huulilla on ihanan kevyt eikä todellakaan noin kirkas mitä putkilo antaa ymmärtää. 


Dr.Hauschka Puhdistusvoide






Dr.Hauschkan tuotteet ovat omalla kohdalla jääneet vähemmälle testaukselle jostain syystä. Paljon olen niistä lukenut ja monet ovat tuotteita kehuneet. Kiva päästä testaamaan tätä ja varsinkin, kun sopii myös herkälle iholle. Tuotteen luvataan korvaavan kuorinnan jatkuvassa käytössä. Couperosan takia kaikki rakeiset kuorinnat jäävät itsellä käyttämättä. Kiva päästä testaamaan tämäkin. 

Artdeco Kohl Eyeliner Waterproof



kajal



Sisärajaukseen vedenkestävä rajaus on juurikin omiaan. Tässä kynässä on pigmenttiä kunnolla ja levittyy pehmeästi. 






Boxista löytyi myös Compeed Rakko- ja liikavarvaslaastareita. Itsellä näitä löytyy aina laukusta.


Mitäs olin mieltä tästä boxista? 


Vaikka itselläni kosmetiikkaa kotoa löytyy niin tykkään tälläisistä ylläriboxeista, mukana on kuitenkin aina uusia juttuja mitä ei tulisi kokeiltua. 

Tämä Meikkipää-boxi on HUIKEA!! Boxilla on hintaa 49€ ja sisällön arvo on päälle 100€,mukana on 5 normaalikokoista tuotetta. Tuotteet ovat loistavia ja en voi kyllä muuta tehdä kuin suositella tätä. :) 

Meikkipää-boxin voit tilata Beauty Pop Up- verkkoakaupasta ja tilaamaan pääset tästä 
(en hyödy klikkauksista tai tilauksesta mitään ) 




Kiitos Laura ja Riia aivan mahtavasta Meikkipää-boxista <3 

Minulla alkaa nyt suursiivous kolmen vapaapäivän kunniaksi. Jossain vaiheessa pitää kyllä lähteä Milon kanssa pitkälle lenkille tuohon kauniiseen auringonpaisteeseen. 

Aurinkoista perjantaita <3 


Love

Boxi pr-näyte

6 kommenttia :

  1. Tuo Vichyn tuote alkoi kiinnostamaan kovastikin, juurikin couperosalle. Ja rakkolaastareita tarvitaan aina, etenkin reissuilla. Meillä onkin tullut ikäänkuin vitsinä tavaksi ostaa aina reissuista rakkolaastareita. Niille voidaan sitten kotona naureskella ja miettiä, missäs silloin oltiin, kun äiskä näitä tarvi :)

    Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
  2. Kivoja tuotteita, muutama oma lempparikin siellä mukana :)

    VastaaPoista
  3. Olipa kivoja tuotteita boxissa. Tuo ihon puhdistukseen tarkoitettu liina alkoi kyllä kiinnostamaan.
    Ihanaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua Marina!

    VastaaPoista
  4. Oli täydellinen boxi ja ehkä tuo Clarins oli oma lemppari. :)

    VastaaPoista
  5. Tää boxi on mulle ihan uus juttu! Oispa kiva joskus koklata. Hyvää yötä ❤

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.