Jatkoiko helmikuun Bettebox loistokulkuaan?

Pori
Kuva on otettu Kallosta <3 

Helmikuun Bettebox


Vieläkin meinaan kirjoittaa Livbox :) Saas nähdä kuinka kauan menee, että Bettebox iskostuu mieleen. Viime kuussa tuli markkinoille ensimmäinen BetteBox ja se oli loistava! Siitä johtuen tämän kuun boxille olin huomaamattani asettanut aikas suuret odotukset ja pientä jännitystä oli ilmassa, kun laatikkoa tänään avasin. 

Schwarzkopf Professional BC Oil Miracle Brazilnut 10





Tämä maitomainen suihkutettava hoitoaine sisältää suojaavia ja hoitavia ainesosia. Tasapainottaa hiusten kosteustasoa. Mikrokapseloitua tuoksua vapautuu 24 tuntia. 
Ovh 19,59 € / 100ml, boxissa 5ml

Heti kun näin hiustuotteessa sanan öljy niin niskakarvat nousevat pystyyn. Jotenkin ne öljyt eivät vaan sovi hiuksilleni vaan saavat ne aina rasvaisen näköiseksi. Joku varmaan heti ajattelee, että lotraan sen öljyn kanssa mutta en lotraa :) Tämä pääsee kyllä ilman muuta testiin jo ihan tuon mikrokapseloidun tuoksun vuoksi ;) 


Helein Biotin+






Helein Biotin+ on kauneusravinnelisä hiusten ja kynsien hyvinvointiin. Kapselit sisältävät runsaasti biotiinia, kysteiiniä, sinkkiä ja C-vitamiinia. Biotiini nopeuttaa ja lisää keratiinin muodostumista. 
Ovh n. 20€ / 25g, boxissa täysikokoinen

Itse testailin viime vuonna Helein Anti-Aging Premium (klik ) kauneuslisäravinnetta ja kokemukset olivat todella hyviä ja olenkin jatkanut niiden syömistä. Itsellä odottaa valmiina testaamista yksi Biotin+ purkki ja otan kyllä innolla vastaan tämän toisenkin. Tästä yhdestä purkistahan riittää kahdeksi kuukaudeksi. 

Lumene Nordic Noir Deep Impact




Uudella Lumenen Nordic Noir Deep Impact- ripsivärillä luvataan ripsille tuuheutta, pituutta ja erottelevaisuutta ja huom, vain yhdellä harjan vedolla. 
Ovh. 24,90 € / 15ml, boxissa täysikokoinen

Lumene on tehnyt uudistuksia ensin ihonhoidon puolella ja nyt myös kosmetiikan puolella. Tätä ripsaria testaan kyllä mielenkiinnolla ihan jo siitäkin syystä, että hinta on yhtä iso kuin selektiivisen puolen ripsiväreillä. Ja tietysti, kun kerran pituutta luvataan niin pakkohan se testata on. 

Palmolive Feel Glamorous 





Palmoliven deodorantissa on ihoa hoitava koostumus ja se antaa 48 tunnin suojan hikoilua ja hajuja vastaan. 
Ovh 1,95 € / 50ml, boxissa täysikokoinen

Tuoksu tässä on IHANA! Tulee ihan mieleen Palmoliven suihkusaippuat :) Omalla kohdalla vaan harmiksi hyvin harva näistä markettidödöistä toimii, yleensä tarvisten hieman järeimpiä. Tallinnasta löysin silti Lady Speed nimisen dödön mitä olen täällä bloginkin puolella hehkuttanut. 

A-Derma Rheacalm Micellar Milk




Kauraan pohjautuva rauhoittava puhdistusmaito. Maitomainen koostumus jota ei tarvitse huuhdella. Sopii käytettäväksi kasvoilla, silmillä ja huulilla. 
Ovh n.12€ / 200ml, boxissa 25ml

Tämä pääseekin testiin heti huomenna kun lähden yökyläilemään Tinskun keittiössä-blogin Tiinan luokse :) 


Nivea Cellular Perfect Skin Eye Illuminator




Silmänympärysvoiteen sävypigmentit tasoittavat ihon sävyä ja vähentävät tummuutta silmänympärysiholla. Säännöllisesti käytettynä tuotteen luvataan tasoittavan ryppyjä. 
Ovh 15,90 € / 15ml, boxissa täysikokoinen

Vielä en ole löytänyt itselleni sellaista sy-voidetta mistä en halua luopua. Tuleeko tästä sellainen, se nähdään. Itsellä on odottamassa tämä testiin pääsyä ja nyt kun sain toisen niin toivon niin, että tämä toimii. 

Mitäs mieltä olin tämän kuun BetteBoxista?


No, eihän tässä muuta vois sanoa, kuin että WAU! Vaikka itsellä löytyi yksi tuote ennestään niin se ei mitenkään alentanut tunnetta. Loistavia ja mielenkiintoisia tuotteita josta 4 vielä täysikokoisia. 

Mitähän ensi kuun Bettebox tuo tullessaan? Nyt jos koskaan kannattaa tilata boxi testiin. Sen pääset tekemään tästä (klik) Itse en hyödy mitään linkin klikkauksesta tai boxin tilauksesta. 

Nyt on pakko mennää pakkaamaan kamat huomista varten ja sitten nukkumaan, kello soittaa meinaan jo viideltä! :) 

Kivaa alkanutta viikkoa <3 

Love



12 kommenttia :

  1. Musta tää oli hyvä boxi, paljon erilaisia tuotteita. Alkanut kyllä lupaavasti tämä Bette box. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxi oli kyllä hyvä ja todella lupaapa alku on ollut :)

      Poista
  2. Olipa hyvä boxi. Ehdotonta plussaa täyskokoisista tuotteista ja monipuolisuudesta.

    VastaaPoista
  3. Pari kuukautta bette boxien sisältöä sivusta seuranneena oli nyt pakko laittaa kolmen kuukauden tilaus vetämään! :) maaliskuun boxihan on vielä bloggaajaboxi, joten odotukset on kovat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kaksi boxia on kyllä ollut ihan loistavia!
      Olisi kiva päästä, joskus itsekkim vaikuttamaan boxin sisältöön :)

      Poista
  4. Tykkäsin ja paljon! Mulle tuli Avenen misellivesi tuon puhdistusmaidon sijaan :)

    VastaaPoista
  5. Oli kyllä erittäin hyvä boxi ja mullaki misellivesi puhdistusmaidon sijasta

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.