Vuoden 2016 hiusvärit tummasta blondiin

Viime vuodesta tuli elämäni hurjin hiusvuosi!

Olen ollut tummahiuksinen aina ja hiustyylinikin on pysynyt suht samana kaikki nämä vuodet. Välillä minulla on ollut  sinettipidennyksiä ja välillä taas olen mennä viipottanu ihan omilla hiuksilla.  Nuorempana värjäsin hiuksiani sinimustalla, mustalla, punertavan mustalla, violetinmustalla eli mustalla :D Taisivat ne olla ihan punaisetkin. Vanhemmiten pysyin tummaruskeassa ja mustassa.  Eikä koskaan tullut pieneen mieleenikään, että olisin blondannut hiukseni. Monesti sen olen sanonut ihan ääneenikin. No, senhän tiedetään, ettei koskaan pidä sanoa ei koskaan, sillä yksi kaunis päivä käy juurikin niin. 

Jouluna 2015

Osa postauksen kuvista olen ottanut kännykällä ja sen kyllä huomaa mitkä :) 

Minusta tuli blondi!


Vaalennusprojekti aloitettiin viime vuoden tammikuussa. Mun luottokampaaja Helsingissä on Blendin Laura <3 
Laura on ensimmäinen kenelle annoin luvan tehdä mitä vain. Iloisesta ja ihanasta Laurasta huokuu rakkaus  omaan ammattiin ja hänellä on ihan huikea ammattitaito. 
Tutustuin Lauraan yhdessä L'Orealin bloggaaja-illassa. Kysyin Lauralta, mitä hän ehdottaisi hiuksilleni ja vastaus oli blondi ja minä siihen että ANTEEKS mitä! :D Muistan sen kuin eilis päivän. Muutaman päivän asiaa sulattelin ja sitten jo varasinkin häneltä ajan värjäykseen. 

 Hiuksia vaalennettiin pikku hiljaa, koska emme halunneet räjäyttää minun muutenkin hentoja ja laihoja hiuksia. Kun on vuosia tai oikeastaan vuosikymmeniä värjännyt hiuksiaan mustalla niin sehän ei helposti vaalene. Hiukset leikattiin jossain vaiheessa longbob malliin. 
  Annan itse kuvien kertoa muutosprosessista. 
Tätä tehdessäni huomaisin muutamien kuvien puuttuvan. Ovat tainneet mennä siinä vaiheessa hukkaan, kun yhdessä vaiheessa kone hieman takkuili. 

hiusten värjäys


Kesäkuussa näytti tältä. Ihastuin lopputuloksen väriin.


blondi

Oi, kun tuli ikävä noita pitkiä hiuksia! Hiukseni ovat nyt paljon, paljon lyhyemmät mutta niistä tulee sitten juttua ihan erikseen. 

Vaikka aluksi olin "kauhuissani" blondiksi tulosta niin pakko myöntää, että blondina oli kyllä kiva olla :) 
Nyt tällä hetkellä olen taas hieman tummempi ja saas nähdä minkä värisenä itseni tänä vuonna löydän. 


Uskallatko sinä antaa kampaajalle vapaat kädet tehdä ihan mitä vain? 

Ihanaa lauantaita <3 


Love 22 kommenttia :

 1. Sulle sopii kyllä ihan älyttömän hyvin vaaleat hiukset :) olisit antanut vain olla ;) mä oon viime vuosina ollut useamman kerran hiusmallina koulutuksissa ja kuvauksissakin, aina olen antanut vapaat kädet. Luotan kampaajien ammattitaitoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla nytkään vielä kovin tummat oo ja tässä ollaan kahden vaiheilla mihin suuntaan sitä mennään :D

   Poista
 2. Ennen annoin tehdä mitä vaan hiuksilleni, enää en. Haluan pitää hiukseni pitkinä. Tiedän, että moni napsaisisi ne lyhkäsiksi :)
  Hyvältä näytät kummassakin värissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mullekkin nykyään sanotaan, että lyhyet on paremmat. En oikein tiedä uskonko tuota :D

   Poista
 3. Siis kyllä vaan nuo blondit on upeat sinulla! ♥ Mä en jotenkaan osaa kuvitella itseäni kovin vaaleisiin sävyihin, kun myöskin vuosia vietin mustan tukan kanssa. Nyt olen tosin siirtynyt punaiseen, ja sen myötä on vaaleatkin sävyt alkaneet kutkuttelemaan hivenen... Mutta jännittää, että tunnistaisinko edes itseäni enää blondilla tukalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä <3 En mä vois ainakaan näin kuvitella sua blondina mutta en voinu kyllä itseänikään :D

   Poista
 4. Mun mielestä sulle sopii parhaiten lämmin vaaleanruskea mutta ei vaaleakaan hassumpi ole. Tosi tumma tai musta imee helposti kasvoilta kaiken värin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei enää mustaa mulle näin vanhuksena :D Jotenkin itse tykkään viileistä sävyistä

   Poista
 5. Mä tykkään ehdottomasti eniten tosta väristä, mikä oli sulla välivaiheena. Tuo kuvanelikko alakulma oikealla. Toi vaalea oli kiva, mut niin kuin olen livenä sulle useasti sanonut, jotenkin hieman tummemmassa lookissa sun upean väriset silmät tulee eri tavalla esiin ja kasvoilla on paremmin väriä, vaaleassa ne mun ihannoimat silmät ei niin erottuneet. Pääasia on kuitenkin, että itse viihtyy. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se väri on just munkin lemppari mutta niin hankala ylläpitää mun hiuksissa. Kiitos Jonna <3 Muistan kun ite nuorempana inhosin silmieni väriä mutta näin vanhemmiten oon niistä jo hieman ylpeäkin :)

   Poista
 6. Vaaleat hiukset sopivat sulle kauniisti, saavat kasvosi loistamaan ja korostavat silmiäsi! 😊

  VastaaPoista
 7. Vautsi, sulle sopi(i) vaaleat kyllä tosi hyvin! :) Elä ainakaan ihan mustaksi vedä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vedä :D Tässä sitä pähkäillään mihin suuntaan lähden. Ite haluisin niin nuo kylmän vaaleat

   Poista
 8. Mun luottokampaaja on hyvä ystävä, joka tekee aina vapain käsin mulle hiustaikoja. :) Toisaalta hän kyllä tietää mikä mulle sopii ja mikä ei, joten hirvittävän radikaaleja muutoksiakaan ei olla tehty tähän päähän. :)

  VastaaPoista
 9. Kauniina olet kaikissa väreissä ❤ Tuollaista luottokampaajaa etsin yhä. Haluaisin jotain uutta hiuksilleni, mutta tarvitsen sen toteuttamiseen ehdottomasti osaavan ihmisen mielipiteen ja käsittelyn.

  VastaaPoista
 10. Hyvin sopii molemmat värit! :) En ehkä ihan vapaita käsiä uskaltaisi antaa, mutta onneksi äkkäsin leikata tämän lyhyen, on niin mun juttu. Kiitos inspiraatiosta!

  VastaaPoista
 11. Raikas ja nuorentaa mielettömästi tuo vaalea sävy! Tosi onnistunut muutos. Itsekin olin piiiitkään hyvin tumma, kunne sitten muutamia vuosia sitten lähdettiin vaalentamaan. Kesti hetki tottua, mutta se oli kiva muutos silloin.

  Näytät hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa <3 Itse tykkään kyllä tuosta vaaleastakin vaikka sitä ensi kauhistelin :D

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.